Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Shabazz/Henry/Darius Thompson na 1 Markus Foster na 2 i zatvaraj radnju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 58 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ništa protiv tebe, ali mi deluje da kolektivno kucate KKCZ i Zvezda u search na twitteru i non stop čitate šta se novo napisalo, makar bilo i od profila napravljenog danas posle podne. Ukucao sam profil kad sam ga video ovde da vidim ko je izvor. Ovo sam preneo cisto iz zezanja posto je vise nego komicna informacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Igor Rakocevic bukvalno jeste lik koji bi preko tvitera trazio nekog iz Varsave da ga pita nesto 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Singlton će u Barsu ... džaba smo krečili. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: Igor Rakocevic bukvalno jeste lik koji bi preko tvitera trazio nekog iz Varsave da ga pita nesto Nije mu prvi put da trazi nesto preko tvitera i svaki put su cigani mislili da ima veze sa nekim pojacanjem 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 4 minutes ago, Kankkunen said: Singlton će u Barsu ... džaba smo krečili. Steta bas za Mirotica ako bude ozbiljnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Da malo zaključamo ovu temu? @Don Radonja šta misliš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 jesmo li mi onda zavrsili sa pojacanjima? Samo jos da komsije da objave Milutinova, pa da mi objavimo Sabaza da se smire strasti i to bi bilo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) nek me neko ispravi...ali zar Džoni i Pefi ne igraju za približno istu kintu i obojica imaju ugovor i za narednu godinu...? ako je tako...ne vidim gde je problem da napravimo mesta u rosteru tako što ćemo zadržati debeloguzog veterana vraćenog iz penzije...šta ima mi kome da se pravdamo dal to uračunljivo sa abakusom...il na prste...? Edited July 22, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) Ako ce neko od dvojac Thompson/Henry da nas pojaca onda na 2 ide neki tipa J.P Macura, Salin, Kalinoski, McCullough. Ako ce nas pojacati Shabazz ili Jalen Adams(ex hapoel, moja omiljena zelja) onda je kompaktabilniji neki igrac slican Markusu Fosteru, Shayok, J. Terrell ili moja najveca zelja na 2 Jahmar Gulley koji je nekim cudom jos bez kluba. Edited July 22, 2022 by Pero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 9 minutes ago, Kankkunen said: Singlton će u Barsu ... džaba smo krečili. Ulazi nam Barsa u zivot ove sezone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Moje misljenje da se juri samo plej i da zatvaramo roster posle toga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 19 minutes ago, Kankkunen said: Singlton će u Barsu ... džaba smo krečili. Zar nije mator? 5 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 7 minutes ago, Nini3112 said: Moje misljenje da se juri samo plej i da zatvaramo roster posle toga Kojeg ni lasom ne možemo uhvatiti 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) Covo, Dovla, Dozete poslusajte me. Plej: https://www.proballers.com/basketball/player/69235/jalen-adams Suter: https://www.proballers.com/basketball/player/180436/jarmar-gulley Edited July 22, 2022 by Pero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 11 minutes ago, Decembarski said: Zar nije mator? Neće ga kuvati, valjda. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Covicu cuj me! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 hour ago, Guru said: Jbt, čak je i na pokojnom RSB-u topik sličan ovom bio značajno uređeniji i postojali su neki kriterijumi i pravila o čemu se piše, šta se prenosi itd. Ovo se baš pretvorilo u težak cirkus, nije ni čudo što je ispisano 500 strana za mesec i po dana. Vox92 pobediJo! Neka cveta hiljadu cvetova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 26 minutes ago, Kankkunen said: Neće ga kuvati, valjda. Al me nasmeja 🤣🤣🤣 Edited July 22, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Ljudi zivi li ste? @Markoss @Mile1 @Боги 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Svi insajderi nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše 🤔... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 5 minutes ago, Azazelkg said: Svi insajderi nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše 🤔... Nije mi jasno sto pobegose ljudi, niti ih je bilo ko prozivao niti imao neke negativne komentare, bilo je doduse malo prozivanja posle hladnog tusa u vidu Bentila (nista od Singltona) ali to je sve u sportskom duhu, salimo se, zezamo se.. Edited July 22, 2022 by Benito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Gulimo mardelj, jer je bilo ili odsteta vox forumasima sa manje od 1000 postova ili robija, ali smo zivi. Ja sam se dokopao neta zbog dobrog vladanja, ali brat Mile se zakacio sa latino bandom, pa je sad u samici, nadam se da ce i on biti okej. 9 7 28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 57 minutes ago, bodo said: Kojeg ni lasom ne možemo uhvatiti 😁 Zanimljiv izbor reči. Jesu li već ugovorene neke pripremne tekme? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) Drž'te se braćo, proći će i to. Edit: @Markoss Edited July 22, 2022 by Marokanac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts