bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Nije mi to jasno, onda brate pratis druge teme, a ne ovu i kad objavi KK Crvena Zvezda na ig nalogu, ti napises welcome!!! ne nego ti pratis aktivno ovu temu ciji jedini smisao jeste neka povremena informacija od insajdera, i onda pljujes po njima. debilno pljuj po upravi sto dovodi random strane igrace da popune prostor ili nemoj pljuvati uopste najbolje ko moze Edited July 20, 2022 by bosMan_jr 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 8 minutes ago, Zvezdinho said: Insajderi rekose Singlton zavrsen kako sad ovo 🙃 Pa nisu insajderi vidovita kurana, ali isto tako, po meni ne treba da izlaze sa imenima dok se ne udari potpis, pogotovo zvucnih imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dakle nista od Singltona koji je po navodima insajdera dogovorio sa nama 2 sezone ugovora na milion po sezoni a onda ODUSTAO....WTF. Dolazi nam Bentil... to mu dodje skok sa konja na ...pa...plasticnog zeca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 10 minutes ago, pavijan2 said: Koliko sam ispratio nisu potpisali ni Bentil, ni Singlton? A ide red kukanja zašto je potpisan Singlton, pa red zašto nije potpisan, pa red zašto je potpisan Bentil i opet u krug. Nije se dogodilo! Dzabe govoris! Prelazni rok na ovoj temi je kao paralelni univerzum Slabo dodirnih tacaka sa realnoscu Ako se Bentil dogodi, po meni upgrade u odnosu na White-a Probao je Mesina sa njim, nije bas da je tocak kao sto se pise Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Benito said: Pa nisu insajderi vidovita kurana, ali isto tako, po meni ne treba da izlaze sa imenima dok se ne udari potpis, pogotovo zvucnih imena. Sta ce ti insajder onda, imas tviter i ig stranicu, kao i klupski sajt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Pokajaćete se svi na kraju kad potpiše Single tone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Gledao sam Bentila 10ak puta ove sezone, svih 10 puta me oduševio. Tako jak, moćan za 3 poena (bar prošle sezone). 27 godina u poređenju sa Singltonove 32 (ove godine 33). Na duže može da pruži sigurno više nego Chris. Paljevina i igrač koji konstantno napreduje. Odlično radi sve zadatke. Da ne radi, ne bi ga jedan Messina koristio svaku utakmicu. Ja sam bio presrećan kad sam vidio vijest. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Jbt, Ben Bentil. Toliki odron od igraca da bih radije vratio Tadiju Dragicevica iz penzije. Ma sta Tadiju, Strahinju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Just now, bosMan_jr said: Sta ce ti insajder onda, imas tviter i ig stranicu, kao i klupski sajt? Okej je da napisu ako se sa nekim pregovara ili je blizu potpisa itd.. Ali napisati done deal, nema sta to je to zavrseni Singlton i Sabaz dza bu a da to nije 100% je po meni dosta neozbiljno, bez zelje da nekoga uvredim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Sve ovo moze da se zaboravi alo potpisu Shabaz i Ponitka cak cu glasati za Nebojsu na sledecim direktnim izborima za gradonacelnika… ciganski prelazni rok u jednoj slici 😂 Edited July 20, 2022 by bosMan_jr 2 3 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-singlton-i-nikolic-u-zvezdi/ Ovo je vest sa istog portala od pre par dana, sa istom konstatacijom kao i ova sa Bentlijem. Nemojte da skačete odmah. Bentil može i na 3, možda je doneta odluka da Lazić bude taj defanzivac na beku, a Bentli, Dobrić (koji može da se gleda i kao bek) i Lazarević 3/4 da pokrivaju tu poziciju. Edited July 20, 2022 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Benito said: Okej je da napisu ako se sa nekim pregovara ili je blizu potpisa itd.. Ali napisati done deal, nema sta to je to zavrseni Singlton i Sabaz dza bu a da to nije 100% je po meni dosta neozbiljno, bez zelje da nekoga uvredim. Šta ako su oni dobili takav info, a verujem da jesu, pošto i sam dobijam slične informacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, Green23 said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-singlton-i-nikolic-u-zvezdi/ Ovo je vest sa istog portala od pre par dana, sa istom konstatacijom kao i ova sa Bentlijem. Nemojte da skačete odmah. Poceli su bas da se ispaljuju sa nekim vestima i zalicili su nazalost na neke na najnizim granama Nisu to ranije radili Ili su na platnom spisku😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Ispada da klub svesno plasira informacije koje veze sa zivotom nemaju samo radi privida da smo sa lovom tu negde Edited July 20, 2022 by srlepajce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Cova pise doktorat o grupnom bipolarnom poremecaju, svi smo ukljuceni... Edited July 20, 2022 by drperce 8 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 hours ago, Kronostime said: Iznaspominjace se @Laki21 sabajle nekom vamiliije po mitohondrijalnoj liniji. Tačno sam znao da ćete nešto da zaserete. Još sam sanjao najstariju pokojnu tetku, u kući koju prvi puta vidim (stanovala u stanu), a ušao sam u nju preko krova, pa onda preko nekih naslaganih fotelja do vrha sobe. Tu je bila i njena unuka, dakle moja sestra od tetke, u dobi od nekih 8-9 godina, koju takođe prvi puta vidim te moram da joj objašnjavam ko sam. Tetka nagluva, ja joj nešto pričam, ona ne čuje... Valjda smo isto tako loše čuli i Singlton 😞 2 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ko je preziveo Samardzijskog,Lipovija i debelog Coloma,Bentil mu dodje kao Bentli. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 9 minutes ago, Sector said: Pokajaćete se svi na kraju kad potpiše Single tone. Ja prvi, nemam problema s tim. Ali, Markoss rece da je to propalo mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 minute ago, drperce said: Cova pise doktorat o grupnom bipolarbom poremecaju, svi smo ukljuceni... Sad je u onoj euforicnoj epizodi nakon depresivne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Dok ne vidim da se rukuje novi igrač sa tozom ne verujem ni kumu ni miletu. Uh zabroavih da toza nije u KKCZ😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kuknjava veca nego kada je Taj isti portal najavio Zokija Nikolica... 😁😂 Sacekajmo zvanicno da bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Btw, Bentila sam svojevremeno, kada je došao u Pao, svstao u par najglupljih igrača EL u tom momentu. To je valjda bilo pre tri godine? I dalje je tu negde. Mnogo mišića a mozga nigde. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 @berti opet ima siromasne shvalerke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 4 minutes ago, Perkos2 said: Dok ne vidim da se rukuje novi igrač sa tozom ne verujem ni kumu ni miletu. Uh zabroavih da toza nije u KKCZ😁 To je i Toza zaboravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 A bas sam mislio da cemo sklopiti lep roster sa Singltonom i Sabazom, al na kraju cemo da gledamo Bendzamina i preplanulog Crnogorca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts