Crni Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Cobicu ako citas ovo: Spoiler Nanu li ti - nanulicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 9 minutes ago, VukVule1988 said: A tek Napier je po meni los izbor. On je stvarno ofanzivno ubica ali ne treba nam takav profil igraca pored Nedovica i Ivanovica. zašto jednostavno ne odjebemo ivanovića? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) 3 minutes ago, uini said: zašto jednostavno ne odjebemo ivanovića? Moze kod Radonjica. I onako ga je doveo na 2 sezone. Mada nije on taj kvalitet za PAO. Edited July 12, 2022 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 8 minutes ago, Placebo Lone star said: Dobar dan https://twitter.com/karamouza_vas/status/1546762488242397190?t=cjkO3NkG-QyazCp7WgAwvQ&s=19 Dobar dan, cika Vojislave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 pa da zaboravio je samo jednog kalinu i dedu + despota lazara. i pokojni cirbes je dankan za ovo deblo bez ikakvog skila. znaci imali smo kalina-vajt-deda-lazar kuz-luka-cirbes sami kalina i kuz vrede ko ova petorica. da ne pominjem neocekivanu silu dedu koji moze i 4 i 5. sad nemamo ni kalinu ni kuza/dedu, ali cemo da ih zamenimo jednim daliborom ilicem i jednim zoranom nikolicem. blokirati aerodrom dok se vesna ne predomisli u vezi debla. pre bi gledao pokojnog majka posle tone splavarusa i sa 10 kila viska, bar bi videli neke kosarkaske poteze. o kuzu koji nam je defanzivno drzao odbranu nema potrebe ni trositi reci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 TeleSport pise da su Sabaz i Zoki done deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 PG: Nejpir – Ivanović – Marković SG: Nedović – Dobrić – Lazić SF: Šajok/Braun – Holand – Lazarević PF: Vajt? – Ilić C.: Martin – Mitrović – Nikolić Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Sa još jednim krilom/bekom i krilnim centrom kompletiramo roster. Šejok ili Braun, mada je moje mišljenje da će to biti Braun jer već imamo Holanda tu kao protagonistu. Jedna od četvorki koja je u tefteru je Derik Vilijams. Šabaz je totalno neočekivano iskočio i završili smo celu priču munjevito. Jednostavno se takav igrač ne propušta 33 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 8 minutes ago, uini said: zašto jednostavno ne odjebemo ivanovića? Pa mozda zato sto ima ugovor. Ocigledno su hteli i Vajta da se rese ali izgleda ni to ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Боги said: Sa još jednim krilom/bekom i krilnim centrom kompletiramo roster. Šejok ili Braun, mada je moje mišljenje da će to biti Braun jer već imamo Holanda tu kao protagonistu. Jedna od četvorki koja je u tefteru je Derik Vilijams. Šabaz je totalno neočekivano iskočio i završili smo celu priču munjevito. Jednostavno se takav igrač ne propušta To znaci bez Vajta ili bez Ilica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, VukVule1988 said: Pa mozda zato sto ima ugovor. Ocigledno su hteli i Vajta da se rese ali izgleda ni to ne ide. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, bosMan_jr said: To znaci bez Vajta ili bez Ilica? Ilić je završen. Koliko ja znam Vajt ne ostaje 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 shabac, dzoni, pefi kumara, charlie, laza pitbul, dobric, lazarevic dwill, white? ilic? hasan, luka, z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 (edited) Sve će biti okej dok tviteraši ne nađu sliku ovog momenta i ne objave. Edited July 12, 2022 by Johnny Štulić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Zoki je imao podrsku svih ovih godina i vjerovalo se u njega. Ipak samo je na momente pokazivao neki potencijal. Nije glup nije ni kukavica ali jednostavno ne uspijeva da se nametne ,narocito kada je pod pritiskom. Dosta radi na terenu, za svoju kilazu i visinu je pokretljiv, ali problem sa snalazenjem ga muci. Meni licno je drag igrac i nije mi milo da ide u kkcz, ali mozda je ovako i najbolje, i za nas i za njega. Neka se naplati. A i nama neka ostavi mjesto da probamo sa nekim drugim ( nadam se kamenjasem) na poziciji back upa, ako uopste prijavimo ekipu hahahhaa. Nervirace vas njegova dekocentracija i ispadanje lopte iz ruku ali ima zoki i dobrih momenata. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: dwill, ako pričaš o legendi knicksa, samo da kažem da se on piše dwon't. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 13 minutes ago, uini said: zašto jednostavno ne odjebemo ivanovića? Sta fali Dzoniju majke ti? Sekli bi vene ovde da je otisao u komšiluk... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, Боги said: Ilić je završen. Koliko ja znam Vajt ne ostaje Pa dobro, sa Derikom ovo moze da prodje. Jos ako taj Snupi zna malo nesto bice ok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, Decembarski said: Sta fali Dzoniju majke ti? Sekli bi vene ovde da je otisao u komšiluk... što se mene tiče, ne fali ništa dramatično ni dobriću, ni džoniju, ni sead memić vajti avakari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 1 minute ago, uini said: ako pričaš o legendi knicksa, samo da kažem da se on piše dwon't. dwill do prve utakmice kad odigra losije onda cemo lako da ga prekrstimo i prozivamo do kraja sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Nejpir, Džoni, Marković Nedović, Holand, Lazić Pojačanje, Kobra, Lazarević Vajt, Ilić Martin, Kep, Zoki Najverovatnije da će Holand na tri i da će se tražiti bek, ali ja se nadam da će biti bekap Nedi. U idealnom scenariju doveli bi još jednu četvorku umesto Vajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 5 minutes ago, Боги said: Sa još jednim krilom/bekom i krilnim centrom kompletiramo roster. Šejok ili Braun, mada je moje mišljenje da će to biti Braun jer već imamo Holanda tu kao protagonistu. Jedna od četvorki koja je u tefteru je Derik Vilijams. Šabaz je totalno neočekivano iskočio i završili smo celu priču munjevito. Jednostavno se takav igrač ne propušta Welcome backa druze Bogi. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Momci napravili ste pometnju ovdje, nemam ništa protiv insajderisanja ali svaki dan po par različitih informacija sa Vajta. Te ostaje te odlazi i tako u krug. Možda najbolje da sačekamo da klub nešto objavi za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: dwill do prve utakmice kad odigra losije onda cemo lako da ga prekrstimo i prozivamo do kraja sezone nene. derrick williams iz netsa je imao nick dwill, pa su knicks fanovi bili u fazonu, ovaj je dwon't : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MrTwister Posted July 12, 2022 Popular Post Share Posted July 12, 2022 Obicno bi sacekao da se ozvanici neka glasina prije nego li napisem ali je stvarno previse bilo. Ja se nadam da ce neke od vas bar malo biti sramota sto ste sve ispisali za Zorana, ni da je krvna osveta u pitanju. Daleko od toga da se radi o idealnom igracu i pojacanju al coek je projektovan da bude 3 centar i u najgorem slucaju je neutralan asset. Imate dosta vecih problema u ekipi od toga ko ce biti treci centar u ekipi da to izazove ovakve reakcije. 51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts