Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 10 minutes ago, Valensija said: Ako je istina ovo oko budzeta, tek onda mi nista nije jasno. Dobijes nikad veci budzet i dovedes Vladu za trenera?! Jebe lud zbunjenog… Ono sto sam ja cuo, da je covic rekao u faoznu, vidite da su nam svi okrenuli ledja, trudim se sa svih strana da nadjem budzet od 12-15m koji bi bio dovoljan sa budemo konkurentni. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Opet gledam ovog novog trenera Vladu. Nije on pao s Marsa. Bio cak i zamenik Gurovicu u FMP. Tako se stice iskustvo, mic po mic. On i Simon u tandemu, bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) Ivanović, Marković,? Nedović, ? Dobrić, Lazarević, Lazić(Kalinić) Vajt, Ilić Martin, Petrušev, Kuzmić(Mitar?) Nije loše Edited July 8, 2022 by Hogar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 7 minutes ago, Hogar said: Ivanović, Marković,? Nedović, ? Dobrić, Lazarević, Lazić(Kalinić) Vajt, Ilić Martin, Petrušev, Kuzmić(Mitar?) Nije loše Coach: Vlada Jovanović Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Posle Kaline, vreme je za mamojeba na poziciji 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, deez nuts. said: Posle Kaline, vreme je za mamojeba na poziciji 1. Spoiler :)) Edited July 8, 2022 by Don Radonja 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Na prvu mislim da je ovo promasaj sa Jovanovicem i da ce rastanak biti do kraja godine. Volio bi da me demantuje i da bude sve suprotno, mislim da bi to bio najbolji scenario za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 9 minutes ago, deez nuts. said: Posle Kaline, vreme je za mamojeba na poziciji 1. I am all ears😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Zasto pisete kao da je Petrusev zavrsen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 19 minutes ago, deez nuts. said: Posle Kaline, vreme je za mamojeba na poziciji 1. Остаје Калина или само нагађаш? По томе да ли ће остати знаћемо где плови наш брод. 3 minutes ago, Nini3112 said: Zasto pisete kao da je Petrusev zavrsen? Петрушев ће код гробара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kad smo kod mamojeba... Na 1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 3 minutes ago, fasper said: Остаје Калина или само нагађаш? По томе да ли ће остати знаћемо где плови наш брод. Петрушев ће код гробара. Kod nas ce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Just now, Igor_ said: Kod nas ce. Нема потребе објашњавати колико би то пре свега психолошки значило тиму. Калина је рођени победник. Али не верујем да остаје док не видим званично.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Kalina će isto kod nas. Od sume se zavrti u glavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, fasper said: Нема потребе објашњавати колико би то пре свега психолошки значило тиму. Калина је рођени победник. Али не верујем да остаје док не видим званично.😁 Mislio sam na Petruseva. Za Kalinu niko ne zna, pa ni on sam, makar dok Exit traje😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Doveli ste 2 odlicna igraca a toliko kuknjave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 12 minutes ago, fasper said: Остаје Калина или само нагађаш? По томе да ли ће остати знаћемо где плови наш брод. Петрушев ће код гробара. Nece ni kod njih ni kod nas,moje misljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 48 minutes ago, LightWeight said: Mozda je Jovanovic novi Radonja, zasto suditi jos pre prve utakmice? Daj ne zajebavaj, taj Radonjic je pre dolaska u Zvezdu imao 7-8 ABA sezona, 6 sezona u Evropi gde je 2x stigao do cetvrtfinala Evrokupa. Jovanovic je mozda perspektivan, ali je rang Alimpijevica, Vlade Vukojicica i Milivoja Lazica. Da bi bio novi Radonja mora jos kosarke da pojede. Ali ne u Zvezdi. Podrska timu, naravno, ali jbt, posle Nedovica i Hasana... ako je dogovoren pre njihovih dolazaka bolje da su odmah to objavili a ne ovako - dignu malo raju pa nas tresnu na pod. Bolje sa manje visine da smo baceni. Covicu gluperdo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nisam zadovoljan izborom trenera, kao ni vecina navijaca, ali jbg sta je tu je, Alimpije je imao 31 godinu kada je postao nas trener, Vlada je sa 38. Antic je u to vreme bio stariji od Dusana, od Vlade bar nemamo starije igrace. Ako cemo samo da pljujemo, bojkotujemo, saplicemo naseg trenera onda sigurno nece ispasti na dobro, ako pokazemo podrsku od prvog meca mozda i bude nesto. Nije najiskusniji trener ali se nadam da je zeljan dokazivanja, svakodnevnog rada i napretka. U ovo malo klubova gde je bio pokazao se u pozitivnom svetlu. Ajde pa neka nam je sa srecom, i njemu i igracima i nama navijacima! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Moja zelja za pleja i da ga zdravlje posluzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Prva zelja na pleja Henry,bez premca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Након потписа Мартина, свако мешање Петрушева или Радуљице уместо Кузмића у центарску линију је промашај по мом мишљењу, јер нам Кузмић треба итекако у тој консталацији. Мартин-Кузмић-Митровић је јако добро и не треба даље тумбати. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Шеф стручног штаба said: Након потписа Мартина, свако мешање Петрушева или Радуљице уместо Кузмића у центарску линију је промашај по мом мишљењу, јер нам Кузмић треба итекако у тој консталацији. Мартин-Кузмић-Митровић је јако добро и не треба даље тумбати. Petrušev nam treba kao lebac. Dobijamo širinu sa njim. Ima šut spolja. Par opcija više u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 12 minutes ago, Nini3112 said: Nece ni kod njih ni kod nas,moje misljenje U FMP ce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 14 minutes ago, LakiJeMaloNervozan said: Doveli ste 2 odlicna igraca a toliko kuknjave U vreme kad je bio trener u Zvezdi Svetislav Pešić je izjavio " džaba četa lavova ako je predvodi magarac" i apsolutno je u pravu i dan danas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts