Hernangomez Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 minute ago, Šarac said: Ocekujemo uskoro otvaranje novog topica BC Pao sa samo jednim upisom i jednim clanom uskoro ????? Demantuj ovo i da idem da spavam, j...m ti dan ovaj 😨 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 minute ago, Šarac said: Ocekujemo uskoro otvaranje novog topica BC Pao sa samo jednim upisom i jednim clanom uskoro ????? Nemoj to ni u šali ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Jel mogu bar temu Panatanaikos da otvorim? 😈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Nek pogleda malo highlights na YT i eto. Pa isto kako smo doveli Holinsa, Vajta, samo ove sezone ćemo morati još 2 ili 3x toliko. Nisam ni mislio da juri neke nedokazane mačke u džaku, već samo veći broj igrača sa kojima nije ranije radio u karijeri, a to je neminovno da se desi. ja baš mislim da nam treba i neki manje poznat igrač. white, hollins, wolters su poznati svima neko reče juče "al bi nam legao pierria henry" bi svakako al eto igrao u ulmu, hapoelu, tofašu, dok nije došao do unicsa, baskonije, fenera a onda je kasno al to ne može bez skauta jbga Edited June 26, 2022 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Red alert koji traje. Kosarkaska sizela na snazi. Nije prijatno da se sve ovo prati... Ko ce docekati Vidovdan i pocetak prodaje sezonskih karata. Do tada bi trebalo dosta toga da se zna, ili pak oni koji znaju da ipak saopste.. . Sojic je prilikom obijanja Panticeve fioke naisao na Besane noci gospodjice Kasandre...." Oni koji bi da obiju Covicevu fioku neka tamo nadju uplatnice na racun 2-3 reprezentativca Srbije... Sve u svemu tenzija traje a zavesa na prvi cin pada na Vidovdan. Treba se strpeti jos malo 🙂 I napred Zvezdo, napred Zvezdo 'le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Moze Losmi, kad si onomad otvorio temu BC Bayern mozes i PAO 😄 Ali ovog puta nemoj da se ljutis kada nakantamo PAO u sred BG-a kao onomad Bayern... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Svaka cast svakom ko je miran i pored trenutnih desavanja. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 23 minutes ago, Webad said: Telesport javlja Radonjic blizu Panatinaikosa 🙄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 https://sportal.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/nasledio-radonjica-covic-alimpijevic-novi-trener-zvezde/2022042310493896405 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 3 minutes ago, Predragdjape said: Moze Losmi, kad si onomad otvorio temu BC Bayern mozes i PAO 😄 Ali ovog puta nemoj da se ljutis kada nakantamo PAO u sred BG-a kao onomad Bayern... 😄 Da mu se ne pripisuju zasluge...bar za ovaj forum : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Лоренцо Џони Пефи Недовић Добрић Лазић Лазаревић Илић Калинић Митровић Петрушев Рејнолдс Довољно за АБА и никад јаче 10то место у Евролиги.😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) Najbolje je da ugasim drustvene mreze na par dana, u suprotnom cu se slogirati, a koliko vidim i klub se gasi. Edited June 26, 2022 by Aleksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Covek hoce siguran budzet. Napad na F4. Boljeg predsednika kluba. Pa sve ce to imati kod onog narkosa iz Pao. Samo nemoj da kuka kad ih bude izbacio iz aviona negde u pripizdini i da jvataju bus kuci. Gazda od poverenja. Misko ga je ponudio. Pa cemo videti koliko mu je zvezdasko srce. 4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 1 hour ago, 1945 said: Jeste bas svi do jednog Partizanovci do koske, Milan Iskrin included. Ima ih jos al ne bi sada o tome. https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/2576803/ko-je-novi-celnik-crno-belih-bio-u-upravi-zvezde-a-sad-vodi-partizan https://kkpartizan.rs/sr/uprava Posto znas sve daj odgovori na ova pitanja. Gde je Nordeus kao zvanicni sponzor prosle sezone na dresu onda kao najveci donator ili ove sad sto ide? Posto znas da na dresovima idu samo veci sponzori. Nema ih cak ni medju manjim sponzorima na sajtu kkp. Da li zaista mislis da privatne firme koje nastaju za vreme ove vlasti koje vode sns kadrovi ili njihovi prijatelji pa cak i kumovi(neke mozes naci i na ovom linku ko im je u upravi-odnosno jedan od sponzora a siguran sam da znas na koga mislim), dobijaju sve poslove od drzave, su zaista privatne firme i nastavice da postoje i kada ove vlasti vise ne bude bilo? Gde su sve ove godine bogatasi Partizanovci sa drzavno-privatnim firmama kako si i sam naveo(koji gle cuda daju novac bas kada Vucic javno najavljuje "da ce vratiti Zeljka u Partizan i da ce pokusati da stignu Zvezdu ali do to nije lako")? Zasto bogatasi Partizanovci nisu dali jednog jedinog dinara 2015. ili 2016. ili 2017. kada im je klub bio u teskom kanalu da ne kazem pred gasenjem(sto je i Grba potvrdio), ono barem po 50k evra da daju, i sam znas da je to za njih sitnica jer su nekoliko njih i milijarderi a ne multi milioneri? Najprostije receno ovde je rec o drzavnim privatnicima koji daju pare tamo gde im se naredi. Zasto bi neko svojom voljom bacao svoje pare tamo gde nema apsolutno nikakve sanse ne da zaradi pare, vec i da povrati ulozeno. Da se njima naredi da nama daju pare, oni bi dali. Taj Roming bi nama dao pare da mu se naredi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Svaka cast svakom ko je miran i pored trenutnih desavanja.Just chillin'...Sent from my SM-A315G using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 eto, ako ode Radonjic bar ce Nedovic uskoro da bude slobodan da potrazi novi klub. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted June 26, 2022 Author Share Posted June 26, 2022 Just now, berti said: Najprostije receno ovde je rec o drzavnim privatnicima koji daju pare tamo gde im se naredi. Zasto bi neko svojom voljom bacao svoje pare tamo gde nema apsolutno nikakve sanse ne da zaradi pare, vec i da povrati ulozeno. Da se njima naredi da nama daju pare, oni bi dali. Taj Roming bi nama dao pare da mu se naredi. On je Vucicev kum, samo to su moje proizvoljne informacije, posto nemam dokumenat ozvanicenja kumstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Izgleda da od moje tri zelje (Radonjic, Holins, Kalinic) nece biti nista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da mu se ne pripisuju zasluge...bar za ovaj forum : ) Izvinjavam se. Bio sam ubedjen da je on otvorio temu... 😄 Edit, izvinjavam se i Losmiju sto sam pogresio i rekao da je on otvorio temu 😄 Edited June 26, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Na drugom forumu sam otvorio tu temu. Bila je bas posecena i slavile su se dve titule. @Dropkick Murphys ce za ovo dobiti uvek lajk od mene, najmnje sto mogu da uradim za takvog coveka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 5 minutes ago, Šarac said: Covek hoce siguran budzet. Napad na F4. Boljeg predsednika kluba. Pa sve ce to imati kod onog narkosa iz Pao. Samo nemoj da kuka kad ih bude izbacio iz aviona negde u pripizdini i da jvataju bus kuci. Gazda od poverenja. Misko ga je ponudio. Pa cemo videti koliko mu je zvezdasko srce. E ja te taman danas ishvalim, kad sad ovo macevanje sa svima i niko nam ne treba i niko nam ne valja i nek ide Kalina i nek ide Radonjic i nek idu svi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Za popunjavanje igrackog kadra i novog trenera rubrika "gde su, šta rade..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Na drugom forumu sam otvorio tu temu. Bila je bas posecena i slavile su se dve titule. @Dropkick Murphys ce za ovo dobiti uvek lajk od mene, najmnje sto mogu da uradim za takvog coveka. Proslava tih titula 3 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 Zatvarajte temu dok nismo izginuli 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 26, 2022 Share Posted June 26, 2022 (edited) 1945 izgleda da bi sada trebalo da napises i listu slobodnih trenera. 😄 Edited June 26, 2022 by Predragdjape 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts