Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) Ja se najiskrenije nadam Grubom Daliboru...ne verujem da Radonja može i posumnjati da li se od tog materijala...(razume crnogorski, cirka 22g, krakat, skočan i dugoruk) tokom leta, pa kroz ABA tekme i lagano bacanje u vatru u EL duelima...može napakovati ozbiljan madafaka hasler, rim protektor i solidna ali permnentna opasnost iz pika, sa posta kao i na skoku iz drugog plana. A jutros me iscimao kolega grobar sa nekim potencijalnim bombama Partizana koja stižu već ove nedelje i pitanjem a koga mi sirotinja prvog dovedimo...ja mu kažem da ne prati jer su se već raspustili, pošto smo mi još sinoć doveli, doduše nekog anonimusa za male pare Krunoslava Tripletića...otišao prezadovoljan odgovorom da mu gugla hajlajce. Edited June 20, 2022 by Wingwalker 6 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 6 minutes ago, Gudura said: U retkim trenucima kad nije banovan😎Nece stici ni da napise uvod🤣 Guske i to je to 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ili kolega 1945 da otvori kratko i sazeto kako samo on umije 😄 4 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) Bas hocete anketu? :D Edited June 20, 2022 by Don Radonja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Пет поена Вингвокер, три Тито, један Лаки 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 22 minutes ago, Pero_Cameron said: Ili kolega 1945 da otvori kratko i sazeto kako samo on umije 😄 Nesto kratko dok ne ode na odmor 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 56 minutes ago, Wingwalker said: Ja se najiskrenije nadam Grubom Daliboru...ne verujem da Radonja može i da posumnja da li od tog materijala može da se izvuče za ozbiljnog madafaka haslera. Kao nacrtan je za naš sistem. A jutros me iscimao kolega grobar sa nekim potencijalnim bombama Partizana koja stižu već ove nedelje i pitanjem a koga ćemo mi sirotinja prvog da dovedemo...ja mu kažem da ne prati jer su se već raspustili pošto smo mi još sinoć doveli, doduše nekog nonimusa, Krunoslava Tripletića za male pare...otišao prezadovoljan odgovorom da mu gugla hajlajce. Ako je otisao da gugla to, onda nema brige od njegovih pojacanja. Ja predlazem da se napravi anketa ko ce da napravi anketu koja ce da nam kaze ko ce da otvori temu :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Kad smo već na predlozima,mogao bi Laki da svojim novim klipom da omaž ovoj tripleti i onda najavi narednu sezonu i da taj isti klip bude iskoristen u uvodu ko god ga pravio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Zašto opet nemam plusića? Halo moderacijo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Evo vam ankete.Nadam se da sam se setio svih imena. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Evo vam ankete.Nadam se da sam se setio svih imena. 😄 Ne moze, nema mog predloga 😛 Nema veze, glasao sam za @Princeton - nekako mi najslicniji 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 5 minutes ago, Decembarski said: Kad smo već na predlozima,mogao bi Laki da svojim novim klipom da omaž ovoj tripleti i onda najavi narednu sezonu i da taj isti klip bude iskoristen u uvodu ko god ga pravio. Postoji mali problem, mogu ja da napravim neki klip, ali ne mogu da ga okačim na Yućub, Arena me stalkuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Glasajte, glasajte, glasajte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 5 minutes ago, Laki21 said: Postoji mali problem, mogu ja da napravim neki klip, ali ne mogu da ga okačim na Yućub, Arena me stalkuje. Zna se iz čije kuhinje to dolazi😆Mozda da prekrijes znak Arene na snimku? Edited June 20, 2022 by Decembarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 4 minutes ago, Laki21 said: Postoji mali problem, mogu ja da napravim neki klip, ali ne mogu da ga okačim na Yućub, Arena me stalkuje. Okaci na nekoj drugoj platformi (Vimeo, Dailymotion), nek to bude samo za nasu dusu! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Mislim da bi isto prošlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 11 hours ago, NikadProtivKaline said: zo, dzoni gudura, holins kalina, dobric, lazarevic bjelica, ilic, deda tarczewski, petrusev, luka Ovo bi bio neki najvlažniji san do kojeg bi u realnosti mogli da dobacimo. Mada fali Lojd za tog 1/2 ili 2/1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 2 minutes ago, Laki21 said: Mislim da bi isto prošlo... Nema ni potrebe za tim, nova sezona - nova priča ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 3 hours ago, Losmi17 said: Nemojte devila, molim vas. Jedino ako dovučemo Dravota da odradi lekturu, mada nisam siguran da se ne bi šlogirao do kraja posta 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ovaj derbi Sarac vs Devil ce biti zanimljivo ispratiti... Za sada Sarac vodi ali kao sto znamo 8:4 u ovoj fazi glasanja je najopasniji rezultat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Jel mogu i komšije da glasaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 2 minutes ago, Kooineeperk said: Ovaj derbi Sarac vs Devil ce biti zanimljivo ispratiti... Za sada Sarac vodi ali kao sto znamo 8:4 u ovoj fazi glasanja je najopasniji rezultat! Kakva je izlaznost na Vracaru? U Sumadiji do 10 casova 32%. Sve suv penzioner! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Nezapamcena borba izmedju KriloHodaca i Sarca. Najneizvesniji izbori ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Излазност се повећава, чије бирачко тело око поднева највише излази на изборе за отварање нове теме? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 18 minutes ago, Ridji said: Jedino ako dovučemo Dravota da odradi lekturu, mada nisam siguran da se ne bi šlogirao do kraja posta Onda ajmo za Devila.Ako to ne izvuce Dravota iz penzije nece nista. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts