Webad Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 @Nini3112 Ja se samo plasim da Radonjic ne pokupi Jovica ili Grendzera... To bi bilo bas lose 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Prica se da ce Kuz u fmp I on jbt 33 god Dobar ko lebac ali ostavilo traga sve sto mu se desavalo Bilo bi mi drago da mu nadju klub 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 24 minutes ago, Dropkick Murphys said: treba stvarno bistu da mu postave u minkenu zbog silovanja eurocup albe Zvezda je izgubila od EC Buducnosti, a potom EL Buducnost od EC Zvezde. Covek nije imao nijedan poraz u PO. Sa tim da taj tim Albe nije bio losiji od ovog. Siva, Noko, Giedraitis, Volter jr, Gifaj, Sikma, Hermanson...rekao bih i bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 15 minutes ago, Webad said: @Nini3112 Ja se samo plasim da Radonjic ne pokupi Jovica ili Grendzera... To bi bilo bas lose Pa nisi jedini,zna se kakav je Ra,jednom mu neko bude zelja uvek mu ostane dok je ne ostvari😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 6 hours ago, Geronimo said: Apsolutno potenciram. Mislim da je ovaj tim dostigao zenit, te da ga treba promeniti da bi napredovao. Lazic i Mitar nemaju gde (ili ih Radonja ne da), a neko mora da ode da bi novi dosli... Slazem se, ima i kod mene sentimentalnosti, volim ja Dobrica i Dedu (ok, Dedu mnogo vise), i jesu napredovali, ali... Plafon nam je sa njima definisan. Nasoj ekipi treba i mladosti i kvaliteta u ovom prelaznom roku, a da bi to doslo neko mora i da ode. Mozda i njima treba promena, a nasem rosteru svakako treba osvezenje. Pa mi svake godine promenimo pola rostera i plafon nam je aba. Mislim da trebamo da zadrzimo sve igrace osim Simona(penzija), Cirbesa, Kuzmica i Vajta, Markovica, Volters je vec otisao. Trebamo da zadrzimo kostur ekipe koji uz par dobrih pojacanja moze da dogura visoko. E sad ako Deda hoce da promeni sredinu nemam nista protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 1 minute ago, Aleksa said: Pa mi svake godine promenimo pola rostera i plafon nam je aba. Mislim da trebamo da zadrzimo sve igrace osim Simona(penzija), Cirbesa, Kuzmica i Vajta, Markovica, Volters je vec otisao. Trebamo da zadrzimo kostur ekipe koji uz par dobrih pojacanja moze da dogura visoko. E sad ako Deda hoce da promeni sredinu nemam nista protiv. Bukvalno svke sezone radimo isto kao sto si i napisao. Ostane kostur, dodju novi stranci na godinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Bukvalno svke sezone radimo isto kao sto si i napisao. Ostane kostur, dodju novi stranci na godinu. samo sto ce sledece sezone ostati kvalitetniji igraci nego prosle Video sam negde da se spominje Lorenco, koliko je on realan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 (edited) Vidi se stegnutost obe ekipe jer se igra za sampionski naslov! (sad vidim pogresna tema) 😛 Edited June 19, 2022 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Man'te se ljudi Lorenza...samo flešujemo badava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 2 minutes ago, Wingwalker said: Nerealan je... Za nas jeste sigurno,za komsije mislim da nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ne znam koliko je ozboljna ona pivreda sa f4 ali mislim da bi nam NWG resio vecinu problema na pleju. Ne vidim kao problem to sto je igrao kod komsija osim ako ga i oni ne zele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Čestitke Radonji, stručnom štabu i igračima na tripleti! Veliki rispekt za sve što su uradili ove sezone! Da bismo to ponovili i sledeće sezone, moramo predstaviti čoveka od koga nestrpljivo iščekujemo dobro jutro, dan ili veče na bilo kom svetskom jeziku. Spremite šlemove!!! 11 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Cekamo coveka sa primorja da nam pozeli dobar dan 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 (edited) E sad da vidimo sta su Radonjic i Kalinic odlucili, pa da znamo u kom smeru cemo da idemo. Edited June 19, 2022 by Markoss 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Srećna tripla kruna šampioni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 29 minutes ago, Markoss said: E sad da vidimo sta su Radonjic i Kalinic odlucili, pa da znamo u kom smeru cemo da idemo. Deluje da je Dejo odlučio 😏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 1 hour ago, Nate said: Ne znam koliko je ozboljna ona pivreda sa f4 ali mislim da bi nam NWG resio vecinu problema na pleju. Ne vidim kao problem to sto je igrao kod komsija osim ako ga i oni ne zele. problem je sto on ne zeli kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 43 minutes ago, Markoss said: E sad da vidimo sta su Radonjic i Kalinic odlucili, pa da znamo u kom smeru cemo da idemo. Шта ће друго одлучити него да остану хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ostaje Kalina, a gde ce? Ovde mu je kuća, zar stvarno mislite da glava koja ispred pionira u masi skakuce razmislja da ode? No way, ostaje on nama do kraja karijere, zivi bili pa videli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Em mala beba,zeni tu familija pri ruci dok je na treningu. Imamo i mi zenske adute . 😁 Ma ostaje Kalina do kraja karijere. 🍻🍻🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 6 minutes ago, Borky said: Em mala beba,zeni tu familija pri ruci dok je na treningu. Imamo i mi zenske adute . 😁 Ma ostaje Kalina do kraja karijere. 🍻🍻🍻 Има још једна беба у Стамболу, само кажем 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Eh sad zvanicno prelazni rok moze poceti. Prvo oprastanja i zahvalnice nekim igracima. Da se formalno objavi i potpis DR. To znaci da su on i NC se dogovorili da naprave taj korak vise i da je DR dobio garancije za konkurentan sastav za El. Naravno i da se bude bolji od komsija na svim frontovima osim kad su novci u pitanju. Tu im ne mozemo prici ni blizu sledece sezone. Postoji neka ideja da cemo igrati u Areni da bi mozda pokusali na taj nacin da dopunimo budzet ali otom potom. Sezonske mozda krenu uskoro jer su se stare obaveze uvek placale iz tog svezeg priliva. Otuda prelazni rok i potpisi se moraju ubrzati jer se 2000 2500 sezonskih prodaju bez obzira ko nosi dres, treba dopreti do onih ciljanih 5000. Fun fact je da ce prvi derbi biti vec u drugom kolu i gde cemo mi biti domacini. Srecna nam tripleta !!! Sad pucajte iz svih oruzja budimo realni iako smo zigani. 37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Ocekujem prvi potpis do vikenda,neka to bude nesto domace,srecna tripleta cigani!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 4 minutes ago, Šarac said: Eh sad zvanicno prelazni rok moze poceti. Prvo oprastanja i zahvalnice nekim igracima. Da se formalno objavi i potpis DR. To znaci da su on i NC se dogovorili da naprave taj korak vise i da je DR dobio garancije za konkurentan sastav za El. Naravno i da se bude bolji od komsija na svim frontovima osim kad su novci u pitanju. Tu im ne mozemo prici ni blizu sledece sezone. Postoji neka ideja da cemo igrati u Areni da bi mozda pokusali na taj nacin da dopunimo budzet ali otom potom. Sezonske mozda krenu uskoro jer su se stare obaveze uvek placale iz tog svezeg priliva. Otuda prelazni rok i potpisi se moraju ubrzati jer se 2000 2500 sezonskih prodaju bez obzira ko nosi dres, treba dopreti do onih ciljanih 5000. Fun fact je da ce prvi derbi biti vec u drugom kolu i gde cemo mi biti domacini. Srecna nam tripleta !!! Sad pucajte iz svih oruzja budimo realni iako smo zigani. U El ili aba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 1 minute ago, Pero_Cameron said: U El ili aba? U El. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts