Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
16 hours ago, Teleći sač said:

WebOS je ekosistem u kome funkcionisem godinama i jako sam zadovoljan ali kako citam po forumima LG se nije mnogo trudio da LED diviziju priblizi kvalitetu koji drzi na polju OLED televizora.

Ovde možeš da uporediš QNED i OLED - https://www.lg.com/ae/lg-story/helpful-guide/oled-vs-qned-choosing-the-right-lg-tv

Ja imam Nanocell nekih godinu dana, svaka preporuka.

Edited by Green23
  • Thanks 1
Posted

Kasnim na žurku sa veš mašinama, samo da se zapljunem da smo pre 4-5 godina kupili Elektrolux 700, kombinovanu za pranje i sušenje 8/4kg, sa inverter motorom i puj, puj, radi bez greške. Tako da od mene preporuka za tu marku i kombinovanu mašinu.

• 1 month later...
Posted

Treba mi preporuka ili neki libk do dobrog teksta kako kupiti laptop koji najvise odgovara potrebama.

Supruzi treba laptop prvenstveno za posao. Dakle office, net, video konferencije. Nista graficki fensi. Dajte neku preporuku.

Posted (edited)

Za to što njoj treba samo gledaj da ima SSD od minimum 1TB. Manje više svi modeli će biti dovoljni za to. Ja imam 6 godina star poslovni laptop i jedino što me zeza je SSD od 500 GB. Sve ostalo radi bez problema na njemu. Ovi moji iz firme me teraju da ga menjam a meni to smor jer bi morao dva dana da idem u BG da završim tu proceduru.

E da i što veći ekran bi meni bio ok, jedino što je onda malo teži laptop.

Edited by Klotzen
  • Thanks 1