Jump to content

RG 2022 - da li se stara garda jos uvek drzi ili nove snage neumoljivo nadiru?


wwww

Recommended Posts

1 minute ago, alcesta said:

Ja pročitah da dete nije pogođeno nego se prepalo kad je reket pao blizu njega. U svakom slučaju potrebna je luda sreća da nikog ne pogodiš ako reket završi na punim tribinama.

pa i ja sam to ranije tako shvatila, ali Ben u svom twitu pise drugacije, stoga me zanima koja je tacno formulacija kod izricanja kazne.

 

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, alcesta said:

A nećemo sad valjda verovati Benu :classic_biggrin:

ali je opet interesantno zasto je napisao to sto je napisao. u cemu je stos?

 

Norrie gubi?!?!? :classic_ohmy:

Khachanov vodi?!?!? :classic_ohmy:

Doduse, mozda je Khachanov posebno inspirisan jer igra protiv Britanca...

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dracarys said:

Biće zanimljivije u nedelju ko će na Suzan Lenglen, jer su već po jednom bili Novak i Rafael. 

pa obojica bi trebalo da budu na PC, a Alcaraz na SL.

samo je pitanje ko ce imati dnevni a ko nocni mec.

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nivo igre koji Alkaraz pokazuje na mahove je uporediv sa karijernim maksimumom Nadala i Djokovica na sljaci, i to miks njih dvojice. Bas daje naznake potencijalne monstruoznosti u buducnosti, mada i trenutni maksimum mu je sasvim dovoljan da apsolutno sigurno osvoji ovo i to rutinski.

 

Jedino je pitanje psihicki i fizicki da li to moze da iznese, ali je u Madridu po mom misljenju sebi dokazao da mu je nebo granica, tako da ne bi trebalo da bude nikakvih dilema u tom pogledu, ali videcemo, ovo je ipak gren slem.

Link to comment
Share on other sites

Pretpostavljam da je morao da mu to kaže kad su sklapali ugovor, ali svakako nije profesionalno u najmanju ruku. Za top igrače mečevi s Rafom su u završnicama turnira, i jako bitni za karijeru, nije baš da se može lako otpisati pomoć trenera. S druge strane koliko bi ta Tonijeva pomoć svakako bila iskrena i neuzdržana prilično je diskutabilno pa možda bolje da je igrač odmah načisto. Uostalom, to je Rafa na RG, ne verujem da postoji neko tajno oružje koje sigurno radi pa ga Toni krije :classic_biggrin: 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sam vec par puta pisala da ja bas nesto i nisam videla da mu je Toni nesto pomogao, tako da je ovo dodatni minus za ovu saradnju.

Imali smo u prethodnom kolu slucaj Vajde i Novaka. Jeste da je bilo nekih Novakovih navijaca koji su se plasili da ce Vajda otkriti neke tajne Molcanu itd. itd., ali mislim da niko nije ocekivao da Vajda izadje i kaze da on nece biti na tribinama i da nece davati savete svom igracu. A tek nije palo na pamet Vajdi da izadje i kaze kako nece biti u boksu svog igraca i nece mu davati savete kako da pobedi. Koja je onda svrha trenera ako nece da daje savete igracu za kog radi?

 

Felix bi mozda mogao da ode da se posavetuje s Novakom (kad vec Soderling nije u Parizu). :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cula sam interesantnu pricu o nocnim mecevima :classic_biggrin:

Elem, znamo vec da odredjeno vreme medju odredjenim "on line" strucnjacima ide prica kako su zene totalno skrajnute i nikad im se ne daje prime time itd. itd. (bila prica koliko na proslom turniru). Elem2, kao sto znamo u Parizu ima samo jedan mec u nocnoj sesiji i komentarisu mislim i na tennis ch. i na ES kako eto Ameli ne moze da stavi Igu u nocni (prime time) termin jer ona sve redom unisti za max. sat vremena, ljudi bi poludeli da im se servira tako malo tenisa, a platili su ogromne pare za karte. Mislim da je Mats predlozio (a Henman se slozio) da se mozda moze kombinovati s nekim dublom/miksom, da oni cekaju u pripravnosti ako se (Igin/zenski) mec zavrsi brzo da onda uskoce i daju neki show publici, a ako se mec oduzi da ih naknadno pomere za sutradan.

 

 

Steta za ovaj 1. gem. Imala je Danka malocas dobru priliku da ga dobije, ali je umesto paralale vratila lopticu u sredinu direktno na Igu.

Danka dobila prvi gem. I vratila brejk. :bravo:

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

Ma svaka cast Danki, odlicno se drzi s Igom terminatorkom.

Bese ona ranije rekla da joj je JJ uzor?

Na tennis ch. pricaju kako je deo Tipsine akademije, Wozniacki kaze kako ih je videla u Majamiju da zajedno rucaju u kantini za igrace. A onda se muski komentator malo podsmevao jer on vidi Tipsu samo kao DJ-a :classic_rolleyes:

Caro imala neke vrlo lepe reci i o Janku i o Danki.

 

U medjuvremenu Kecmanovic brejknut.

Edited by wwww
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...