Jump to content

RG 2022 - da li se stara garda jos uvek drzi ili nove snage neumoljivo nadiru?

Recommended Posts

Posted

Ja sam se nadala da je Banjac preuzeo da šefuje pa da je batalio prenose, ali cvrc.

Ceronja je tu još i najbolji, što dovoljno govori.

Može li Baez da zakomplikuje još jednom Zverevu?

Posted

Standardno, vetar, vlaga i teže loptice, žuri mu se da završi što pre i unervozio se. Dobro je što se nije razvuklo na više setova. Raduje dobar servis, ovo koliko sam videla.

• Like 1
Posted

Sasvim korektna partija protiv ne bas ugodnog rivala,posebno u ovakvim uslovima. Nezgodan je Molcan rival za drugo kolo. Npr.Bedene je niza stepenica u odnosu na Slovaka.

• Like 2
Posted

Šta ima da im se zahvaljuje što su ga stavili na SL, još će da dobiju neke ideje :ajme:

Čini mi se da je pomenuo Vajdu ali ništa nisam čula od Banjca koji priča nešto deseto.

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, alcesta said:

Šta ima da im se zahvaljuje što su ga stavili na SL, još će da dobiju neke ideje

Pa zeza ih 😂

Valjda je sad zavrsio sa SL. 

Koliko dece za autogram :classic_love:

Posted
Niko ne pominje da Carliju gori pod nogama,Ramos stara kajla [emoji846]

To je Mek zavrsio jos pre par dana, pa niko nije iznenadjen. Ok, ocekivao sam da prodje ovog Vamos Rinjolasa, al svejedno da l ce da ispadne sad il malo kasnije

• Ha-ha 4
Posted

Čekajte, još nije gotovo.

9 minutes ago, Милица said:

Valjda je sad zavrsio sa SL. 

Pošto je u istoj polovini s Rafom, mislim da će bar jedan morati dvaput na SL. Samo da ne bude kiše tada.

Posted

pa da niste obratili paznju na Alcaraza zavrsio bi Albert posao do sada :classic_biggrin:

Spoiler

elem, ukljucim stream za Alcaraza a ono trenutak kad RamosVinjolas servira za mec i upalo mu nesto u oko posto duva vetar. I doceka me glas Navratilove koja kaze od prilike: mogao bi sad RV da dobije time violation. :twak:

zena je definitivno izlapela.

• Like 1
Posted
33 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Niko ne pominje da Carliju gori pod nogama,Ramos stara kajla 🙂

Ja nisam stigla, čitala sam post gde me nazivaš Nolovima drvenim advokatom, u svjetlu tvoje moralne ispravnosti...

• Ha-ha 1
Posted

Znaju li oni koliko ja posla imam umesto da blenem u tenis :classic_happy:

Peti set će verovatno biti formalnost pa valjda mogu da ga preskočim. Čudo mi je koliko je Ramos i izdržao.

Posted
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Sama si se pronasla, pozdravljam te

Već si me pozdravio, ja sam Novakov fan i naravno da sam ja jedna na koje ciljaš, ali bolje i to nego da se predstavljam sveticom.

• Ha-ha 1