Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lepo kažnjavati svakog ko namerno vozi 30% manjom brzinom od svoje najbrže u toku treninga. Tako će izbeći incidente. Setimo se Monce od pre nekoliko godina.

Pun mi je ovog cruse moda u pripremnom krugu i jebenog punjenja baterije. Neka idu u Formulu E.

Posted

Šteta za matorog. Ali šteta i za Sainza.

Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk

Ako budu sutra 2-3 SC, a biće sigurno, voziće po mraku. Jebala ih TV prava i prime time.

Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, alberto.ascari said:

Ako budu sutra 2-3 SC, a biće sigurno, voziće po mraku. Jebala ih TV prava i prime time.

Bukvalno. Bas me zanima kako ce sve ovo izgledati po mraku...to jos nismo videli...

Pantelija sa prskalicama govna da jede. OVi su ga prevazisli.

Edited by Downforce
Posted

Baš loš zadnji krug Sainza. Razočaranje kompletno.

A Čarli razbio.

Žao mi Nanda. Cenim da bi bio treći.

Posted
Trka je u 7:00, ne u 8:00, tako da ima vremena.
Da, ali trka traje skoro duplo duze. Ako budu 2 crvene, a kako stvari stoje gotovo sigurno hoce, bice to "romantican" zavrsetak trke.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 2
Posted

Ali 'ladno je Fernandovo vreme iz drugog sektora ostalo najbrze do kraja. U prvom +0.116 u odnosu na Leklera. Lagano 4. mesto. Nekako bi mi bilo bolje da se raspadaju kao Aston Martin nego ovo sa 3 kvara u tri trkacka vikenda

Posted

Ne ocajavaj. Pozdanost moze da se sredi, nedostatak performansi ne tako lako. Kad srede pouzdanost bice to top 3 bolid.

Aerodinamika ocigledno fercera, snaga je tu.

• Love 1
  • Thanks 1
Posted

Meni ovo isti andrak kao kada me neka budala na autoputu obidje u zaustavnoj traci sa 120 na sat (desilo mi se stvarno) iako je leva traka bila potpuno slobodna . Ono, trebao sam imati "situational awareness" i gledati u retrovizor.

Ali dobro...samo cuvajte Latifija...

Posted
2 hours ago, Alek The Great said:

Da, ali trka traje skoro duplo duze. Ako budu 2 crvene, a kako stvari stoje gotovo sigurno hoce, bice to "romantican" zavrsetak trke.

U trenutku pisanja, pominjao se SC, ne i red flag.

Trka ne traje "duže", sada je ograničena na dva sata.

Posted

U trenutku pisanja, pominjao se SC, ne i red flag.

Trka ne traje "duže", sada je ograničena na dva sata.
Ako se ne varam 2h je max ako nema crvenih, a ako ih bude onda je 3h.

Posted

Trka je u 15h, a sumrak zvanicno u 18h. Ali mnogo pre tih 18h ce biti drugaciji uslovi za voznju.
Iskreno, nadam se nekom karambolu na startu i jos jedna crvena u drugoj polovini trke, naravno bez vecih posledica po vozace.