alberto.ascari Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Ovo je dragulj gospodo! [emoji1086][emoji481][emoji122][emoji122]Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Zichovec generalno ima solidne ejlove Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Naletim na de molen nekidan i sjetih se da je Beo to nahvalio jednom, pa reko da vidim u cemu je stos. Bravo. Nije moj omiljeni stil ali se mora reci da je ozbiljno pivo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Ja se sećam da sam znao naletiti na De Molen na nekim festivalima ovde u BG, i bukvalno je sve bilo sjajno, mada se više ne sećam šta sam tačno isprobavao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Hypercone, imperial stout 12% Seven island brewery, Grčka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Moje prvo vareno pivo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Svaka čast. Koji stil? Onako po boji liči malo na imperial ipu, mada cenim da si za prvi put ipak skuvo nešto malo manje komplikovano 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Ekstrakt slada Pilsner Jos jedno kuvanje cu sa ekstraktom, dok jos malo ne pohvatam konce i ne nabavim dodatnu opremu, onda idem sa all grain. Planiram da krenem sa Oktoberfest, ali ako neko iskusniji ima bolji predlog, rado cu ga saslusati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Očekivao sam nešto specijalno ali u principu ima tek malo drugačiji ukus od nekog malo gorčeg piva. Videćemo jel "radi" konoplja 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 😄 Zanimljiv komentar. Naime, ja kad sam krenuo sa degustiranjem drugačijih piva, sječam se da mi je jedno od prvih bilo pivo sa imenom Citra. I dobro znam da kad sa probao, prvi komentar mi je bio da ima ukus po "vutri". Tako da me uopšte ne čudi to što si rekao da pivo od konoplje ima ukus malo gorčeg piva. Jer su si izgleda ukusi nekih hopsa i konoplje dosta blizu, pa podsečaju jedno na drugo. Btw, koliko vidim ovo je slovenački jezik na etiketi? Prvi put čujem za tu pivaru, a jako puno slovenačkih kraft pivara poznajem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Brat bio u Sloveniji a mi praktikujemo jedan drugom da donosimo neka čudna pića sa takvih putešestvija 🙂 To su valjda ovi : https://www.haler-sp.si/pivovarna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Mmmhhhmm...Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Nekad smo se smejali onima što piju likere a sada svi prelazimo na ta piva što imaju ukus ko sokovi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Kupio u D. [emoji846][emoji629][emoji1258][emoji481]Odesláno z mého XQ-BC52 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Poslednje iz edicije ekstrata... Krcka se prvo all grain - Hefeweizen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 ovo već može da se uvrsti u guilty pleasures ali zadnjih nekoliko dana pijem Iako nikad nisam bio ljubitelj pšenice, ovo mi baš prija na ovim vrućinama. Nije skupo, lagano,aromatično, osvežava...može da prođe dok ne zahladi i ponovo dođe vreme za neke jake ejlove kojih sam ljubitelj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Ovih dana: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 @ironside divno Vas je videti ovde 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted June 29, 2022 Author Share Posted June 29, 2022 Nažalost, moje sudjelovanje na 'Najboljem pivu' (kao i na još mnogo topica) bit će ozbiljno reducirano zbog jednostavne činjenice da više nikad neću moći uživati u pivu, vinu, šampanjcu, kiselom kupusu, pršutu, šunki i (f)inim suhomesnatim proizvodima, ljutim papričicama i jakim začinima, te grapefruitu i - kavijaru. To ne znači da sam digao ruke od kuhanja s pivom ili vinom (šampanjcima), već da ne mogu iste konzumirati. Naravno da ću nastaviti pružati svoj skromni doprinos, ali odsada na malo drugačiji način. Hvala svima i carry on. 7 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Brate mnogo mi je drago da si nam se vratio. Trebalo mi je dva dana da nesto napisem i opet nista nisam uspio.. Moram da napisem , jebem ti sudbinu. Opet na znam sta je ispravno napisati??????????😒. Mozda sam sebican ali volio bih da pises nesto. Bilo sta...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 On 4/25/2022 at 10:03 PM, dali_man said: Ekstrakt slada Pilsner Jos jedno kuvanje cu sa ekstraktom, dok jos malo ne pohvatam konce i ne nabavim dodatnu opremu, onda idem sa all grain. Planiram da krenem sa Oktoberfest, ali ako neko iskusniji ima bolji predlog, rado cu ga saslusati Jel ti treba degustator-volonter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 hours ago, Avda Zekić said: Jel ti treba degustator-volonter? Vise zamorce, pa ko ziv ko mrtav 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, dali_man said: Vise zamorce, pa ko ziv ko mrtav 😁 Da ti ne zeznem proizvodnju, ništa drugo.... Probah pr neki dan "Nemir"....dobro, ali skupo. Flaša 700 din, a mislim da je 0,75 ne bih rekao litar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 On 6/21/2022 at 4:37 PM, P-51D said: ovo već može da se uvrsti u guilty pleasures ali zadnjih nekoliko dana pijem Iako nikad nisam bio ljubitelj pšenice, ovo mi baš prija na ovim vrućinama. Nije skupo, lagano,aromatično, osvežava...može da prođe dok ne zahladi i ponovo dođe vreme za neke jake ejlove kojih sam ljubitelj. Pijem ga poslednje dve godine recimo.. U mom omiljenom somborskom pabu. Odlično si ga opisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (dobio na poklon) Kad' sam video cenu, "žao" mi i da otvaram 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts