Jump to content

Sunshine Double 2022 - u doba kad je i najzagrizenijim teniskim fanovima tenis postao totalno sporedna stvar

Recommended Posts

Posted

Pa očigledno su mu dali do znanja da nema promene pravila do početka Majamija, tako da mu je bolje da počne da se sprema za šljaku. 

Posted

Koliko zla u ljudima ima... 

Da se silno radujes sto covek ne moze da se bavi svojim poslom :smiley58:  Nek komsiji crkne krava jer je tvoja slomila nogu :smiley58:

Novakovo eventualno igranje u Americi  je privuklo vise paznje nego rat i mecevi zajedno :ajme: 

Raduj se svete sprecili ste Putina da zaigra u IW 🤡

• Ha-ha 2
Posted

Pa nije bas tako, ne raduju se svi, sad se samo lepo vide sve moguce posledice onog njegovog "salto mortale-a" ili "sam pao, sam se ubio" postupka. Znaci cela sezona ce proci u nagadjanjima: ocu igram-necu igram i pitanje je kako ce se on spremati za bilo koji turnir koji ce igrati, a GS-se nece osvajati tako sto ce sparingovati sa Imazom pa onda doleteti u Pariz i London.

Posted

Pokraden sad Mekenzi protiv Alkaraza, Alkaraz odigrao ds, Mekenzi jedva stigao, ali je ipak stigao, sudija dosudila da je 2 puta odskocila, onda je usledilo prepiranje i Mekenzi nikako da nastavi sa igrom, ona mu govori da ce da startuje sat i da ce mu dati opomenu ako ne pocne poen na vreme, a na kraju to i uradi.

Na kraju, Alkaraz je dobio taj gem i vratio brejk u 2.setu.

Posted

Sabalenka izgubila od Paolini, ocajna je ove godine, ne znam da li ima jedno QF.

ona bolje malo da odmori ,ohladi glavu ..... katastrofalna je 

citam da je nocas bio odlican mec kanepi - bencic .

ostalo nije vredno spominjanja .

Posted
3 minutes ago, vanjabarsa said:

ona bolje malo da odmori ,ohladi glavu ..... katastrofalna je 

citam da je nocas bio odlican mec kanepi - bencic .

ostalo nije vredno spominjanja .

Vredno je spominjanja Muguruza, koja je dobila prvih 9 gemova, pa onda izgubila 12 od narednih 13 :classic_wacko: