ciao Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Clash said: Sta je sa Novakovim timom zna li se? Gde su oni, imaju li sta da jedu? Oni su valjda u toj kuci koju je Novak iznajmio pred dolazak i gde mu nisu dozvolili da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, svi pjevaju said: Da nisi ti okačio, pomislio bih da je njuz.net Dno je probijeno Ma ovo je trol neki bre, svako može da napravi peticiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 7 minutes ago, erwin said: Peticija za izbacivanje kengura iz zoo vrta u Beogradu i na Paliću kao znak odmazde protiv fašizma Australije u slučaju Đoković https://www.peticije.online/peticija_za_izbacivanje_kengura_iz_zoo_vrta_u_beogradu_i_na_paliu_kao_znak_odmazde_protiv_faizma_australije_u_sluaju_okovi Brate ja sam iz zezanja jutros ovde okačio ideju 🙂 Kad ono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, alcesta said: Ma ovo je trol neki bre, svako može da napravi peticiju Posto je svojevremeno pisana peticija da se Kasandra pusti iz zatvora, ne bih ja bila toliko sigurna da je ovo trol Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 hour ago, Romantik said: On je imao papir da preda komisiji, oni nece istrazivati je li bio u karantinu posle toga ili nije, to nije njihova zona interesa zato sam i rekao da bi to bilo win-win. Da, sve ove gluposti što mi otkrivamo u pravnom smislu nisu bitne. Mogao je da ide i kašlje u ljude što se sudije tiče nije vezano za vizu. Ali sa medijske / PR strane je itekako bitno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, alcesta said: A šta je s poverljivošću medicinskih podataka i tako to? pa ne spada sve sto ima veze s medicinom pod poverljive medicinske podatke. a tek bi bio haos da je zatrazio da ovaj tekst tuzbe ne bude javan i da je trazio odsustvo javnosti na sudjenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, alcesta said: Ma ovo je trol neki bre, svako može da napravi peticiju Nisam čitao, sad mi je lakše. Uaa @erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 ljudi, sta smo se nacitali nebuloza po ovim drustvenim mrezama, za celi zivot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, urosg3 said: Brate ja sam iz zezanja jutros ovde okačio ideju 🙂 Kad ono... priznaj da si ti napisao peticiju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Boxy said: Posto je svojevremeno pisana peticija da se Kasandra pusti iz zatvora, ne bih ja bila toliko sigurna da je ovo trol Ja mislim da je i to počelo kao trolovanje pa se autor verovatno i sam iznenadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Mene vise brine sto Novak na ovim slikama za L'Equipe ne nosi sat? Ne vjerujem da ga sponzor placa da ga ne nosi na slikanjima?🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minutes ago, svi pjevaju said: Nisam čitao, sad mi je lakše. Uaa @erwin Evo potpisao već i Rodžer Federer 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 gde su plusici kad mi trebaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, wwww said: priznaj da si ti napisao peticiju Sad mi žao što me mrzelo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 jel su njemu ameri advokati? mi smo porodicno u jednom procesu sa americkom drzavom /americkom vojskom , u saobracajnoj nesreci su pijani americki vojnici ubili mog deku koji je inace bio kao u srbiji predsednik suda u palmi .evo gpdinama ne mozemo im nista, vojnike odmah vratili u usa i cvrc.uzas jedan koliko su oni komplikovani za resavanje slucaja .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 4 minutes ago, wwww said: pa ne spada sve sto ima veze s medicinom pod poverljive medicinske podatke. a tek bi bio haos da je zatrazio da ovaj tekst tuzbe ne bude javan i da je trazio odsustvo javnosti na sudjenju. Drugo je javnost na sudjenju a drugo je objaviti ovaj tekst par dana unapred jer pruzas informacije drugoj strani - to je neobicno (bar meni), njima olaksavas posao. mozda tako mora ali mi je nelogicno, ne znam da li ima neki advokat na forumu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Evo potpisao već i Rodžer Federer Pseudonim od Boxy. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, ciao said: Drugo je javnost na sudjenju a drugo je objaviti ovaj tekst par dana unapred jer pruzas informacije drugoj strani - to je neobicno (bar meni), njima olaksavas posao. mozda tako mora ali mi je nelogicno, ne znam da li ima neki advokat na forumu Ma ovde je samo etičan svet čuj advokat... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Pa ne bi Boxy proterivala kengure... ježeve možda 1 minute ago, Don Radonja said: Pseudonim od Boxy. :P 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, alcesta said: Pa ne bi Boxy proterivala kengure... ježeve možda Jezeve samo u letnjim mesecima Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 ovo lekipovo snimanje deluje da mu se desavalo gajbi. dosla ekipa, on im rekao pozitivan sam, da odlozimo? ekipa rekla nema veze pa zato njima ide na dusu. mozemo li tako da se vadimo bar za taj 18.12? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 13 minutes ago, Clash said: Sta je sa Novakovim timom zna li se? Gde su oni, imaju li sta da jedu? Ma gde imaju, vidis da je novcanik ostao kod Djokovica 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 10 minutes ago, urosg3 said: Brate ja sam iz zezanja jutros ovde okačio ideju 🙂 Kad ono... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ivanisevic trosi poslednje pare od osvojenog Vimbldona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minutes ago, ciao said: Drugo je javnost na sudjenju a drugo je objaviti ovaj tekst par dana unapred jer pruzas informacije drugoj strani - to je neobicno (bar meni), njima olaksavas posao. mozda tako mora ali mi je nelogicno, ne znam da li ima neki advokat na forumu koliko sam ja ispratila, Novakov tim je imao rok do subote u npr. 2 popodne da podnese dokumenta. tj. tuzbu i pretpostavljam da je to sad to. a valjda je ta tuzba javna, sigurno nije u pitanju nesto od znacaja za nacionalnu bezbednost. do nedelje u recimo 6 ili 8 popodne odbrana drzave ima rok da podnese koje god dokumente oni treba, pa onda u ponedeljak (bese u 10 ujutro) sud zaseda (a valjda sudija prvo procita sve ovo sto su mu/joj podneli i informise se), pa krece rasprava. bar tako je receno a i tako je u tv pravnnim dramama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts