Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

1 hour ago, Clash said:

Treba pohvaliti Jelenu kako je iskulirala svu ovu porodicnu bunu protiv Australijskih dahija.

Jes da ce sad morati kad dodje kod Srkija na slavu da sedi na verandi al boze moj.

Nema vise posebne sarme od soje sa chia semenkama za njju kod Srkija za slavu samo za nju

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, NikadProtivKaline said:

mislim nagadjamo svi bez dovoljno informacija

moja poenta je da je ovo sa cuvanjem pdf-a moguca opcija

S obzirom da se radi o softverskom rešenju koje koristi državna institucija ne bi me začudilo da se fajl čuva i u bazi, nije da nisam vidjao :classic_biggrin:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, alcesta said:

Zato što očigledno i dalje namerava da igra na turniru dok postoji i promil šanse :ajme:

 

Ovo je i meni najluđe od svega. Poštujem taj no surrender stav, ali šanse da u ovoj situaciji osvoji turnir su tako male da uopšte ne razumem šta će mu sve ovo. Mada, on sigurno misli drugačije, a i želi da istera nešto...ne znam tačno šta, ali šta god da je u pitanju teško da će uspeti u klimi u kojoj svako može da se izdrndava na njemu, sa ili bez razloga. 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, alcesta said:

Još kad bi svi imali jasnu predstavu o tome koji su jedni a koji drugi...


Znam ja da su prave dihotomije retke, ako ih uopšte ima, kad su u pitanju takve ne-egzaktne subjektivne teme, možda je glup primer, jer se svodi na priču dobro-zlo koja je više kontinuum, a ne egzaktna podela, ali je takvo svrstavanje neminovno u svakodnevnom životu. A ovde govorimo o svakodnevnom životu, gde u praktičnom smislu ne mogu svi da budu u pravu. Ako stojimo na stanovištu da nema takvih podela, to bi značilo da je svaki stav podjednako tačan/ispravan, što opet ne bi bilo tačno. No, nebitno, odosmo negde gde nisam želeo…

Link to comment
Share on other sites

" ....osećao sam obavezu da uradim intervju za L'Équipe, jer nisam želeo da izneverim novinara..." .

 

Izbor je bio:

POD JEDAN: da ipak ne ispuni tu obavezu tako što će javiti razlog zašto mora da ga izneveri tj. otkaže snimanje, a ako je u tom trenutku iz nekog razloga bio plan da novinari ne smeju da saznaju i eventualno plasiraju info da je zakačio virus, onda brate mili...izguglaš neki razlog.

 

POD DVA: a da ipak "ispoštuje obavezu" da ne bi izneverio novinara kojem podmuklo nije rekao da je pozitivan i nije mu pružio šansu da sam napravi pametniji izbor od ludila sejf druženja pod maskama da bi primio nagradu i ipak skinuo masku tokom snimanja.

 

Evo kada sam ovo ponovo pročitao...verovatniji scenario je da mu je želja da baš ovde uzme taj vodeći GS, toliko pregrejala racio i prešla u opsesiju, da je pristao da lažira potvrde kada se već nije zarazio, pa je zato bio ležeran u vezi ova dva iventa. Nadam se najiskrenije da je ipak to uradio. Ali ako grešim u vezi ovoga onda je prso načisto jer sve i da je imao male boginje, ovo sa decom i novinarima je ljudski sebično i neobjašnjivo nerazumno. Takav bio nije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

 

Iskren da budem meni je prilican sci-fi da jedan Novak Djokovic u Srbiji nije dobio rezultat PCR testa u roku od par sati i da ga je cekao citavih 24 sata ili cak i vise. Pa ovdje u Austriji kad ti treba hitno rezultat PCR testa platis oko 80 eura cini mi se i dobijes ga kroz 3-4 sata. Novak u svojim istupima ne djeluje bas bistro no i pored toga sumnjam da je bas toliki retard da zarazen ide medju djecu i dan poslije na intervju tako da mi je prica o laziranom datumu testa realnija. 

 

To smo apsolvirali, ja sam mason dobio za 3 sata, on cekao dva dana, mukica s ulice.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ima i  ljudi koji iznenade pozitivino

 

"

Tignor: "At the same time, he has donated a significant amount of money for ventilators in Italy and hospitals in Serbia, and bushfire relief in Australia two years ago. There also doesn’t seem to me to be anything selfish about his attempt to create a union among tennis players."

 

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da se slozim sa Djokovicem oko mnogo stvari. mnogo mi je stvari i zasmetalo u poslednje vreme a pre svega one koje se ticu zdravlja. Ali...kako da budem protiv njega kad vec vecina jeste. Mozda ima neke fix ideje, ali taj covek ima toliko dobrote u sebi i voli ovu zemlju i ovaj narod cesto vise nego i mi sami sebe sto volimo. Zbog svega toga a i sportskih radosti i prolivenih suza na OI, NOvace pobedi, ma sta to u ovom slucaju znacilo.

Edited by Lil3LE
  • Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

@TheBorisBecker

for the BBC News: - "Novak Djokovic is only a tennis player. We are all just sports people, not politicians. If we are used in a political way then we don't have a chance."

 

Ajd da budem optimista pa da kazem da se vara :classic_sad:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...