033zero330 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 14 minutes ago, urosg3 said: Ma nećete verovati šta se meni desilo! Jao, tek sam sad primetio "Цовид-19". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ja i dalje ne verujem da je lažirao test, od naših baza podataka ništa me ne bi iznenadilo. Ali i dalje čekam da objasni šta je zaražen radio po događajima u Beogradu i zašto. Ne znam kako on ne shvata da mora da to razjasni što pre, jer dok se on ne javlja ova lavina se samo nagomilava i postaje sve veća, i ima potencijal da mu pokopa ostatak karijere. A on i dalje izgleda blaženo nesvestan svega toga 13 minutes ago, Losmi17 said: Novak sad vec ima solidnog osnova da tuzi mnoge. Nadam se da ce ove nemacke idiote i bena osakatiti finansijski. Bena toliko osakatiti da narednih 10 godina radi za to. Ne znam šta je i dosad čekao, bar 5 godina ako ne i 10 godina unazad je bilo dovoljno prilika. 13 minutes ago, Zvezdinho said: Bem ti iris tv kad neki kanali ne mogu da se vracaju kao CNN, ladno su Bogdana Obradovica pozvali da im gostuje, dal je bbio u onoj trenerci sa kineskom zastavom Saltam kanale i na hepiju kazu evo vraca nam se Bogdan , bio je uzivo na CNN, on se vraca u studio sa trenerkom na kojoj pise Kina i nalepljena njihova zastava. Evo, njega za šefa PR tima, našli smo rešenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Sad lepo da tuzi i ove sve sto su objavljivali clanke sa unix vremenom....Bice parica ko da je osvojio 5 GS...Samo lagano 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ako se tako kreira vreme - ok. Ostaje problem ocitog mogucnosti manipulacije. I cak i da nije to slucaj i da je sve cisto blago nama kad poniste vaznost nasih testova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Kakvo odusevljenje ce biti kad Novak najebe. Bice mučno čitati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 51 minutes ago, svi pjevaju said: Razvijam film u glavi i nije mi dobro. Katastrofa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mthomy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, McLeod said: Ako se tako kreira vreme - ok. Ostaje problem ocitog mogucnosti manipulacije. I cak i da nije to slucaj i da je sve cisto blago nama kad poniste vaznost nasih testova. iovako nam je reputacija na "nivou"... sa ovim jos ucvrscujemo poziciju. 1 minute ago, berti said: Kakvo odusevljenje ce biti kad Novak najebe. Bice mučno čitati mislim da nisi u pravu. samo vrtimo film i vidimo oluju... ajd zamisli da je (nedajboze) istina da je manipulisao sa testovima??? pa nece nas oprati ni dunav ni sava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 5 minutes ago, urosg3 said: Zavisi jesi li ulogovan ili nisi. Ako nisi ulogovan zavisiš od toga šta ti server pokaže, ova verifikacija je upravo to. Mislio sam na Špiglovu stativu, aha evo kad su ubacili rezultate o testu, a evo i broj potvrde je veći. Ne mogu se takve stvari s klijentske strane nikako saznati, čudi me da su tol'ki (digitalni) laici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 6 minutes ago, Instinkt said: Ne znam jeste li ispratili gostovanje na Pinku kod Jeremićeve, pre dan, dva? Bogdan vs Anđus, kakvo pičkaranje, oplakao sam 😂 @Zvezdinho Ofc. Ne propustam Andjusa, ipak ga 5 godina nije bilo 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 @Zvezdinho Premotala sam, nije bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Sto se Spiglovog clanka tice, ishod ne mora da bude zakljucak da je testom manipulisano. Dovoljno je stvoriti sumnju i pokazati da je to moguce. Samim tim, kako moze ne Djokovic nego bilo ko od nas, da koristi nesto cime se lako manipulise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 6 minutes ago, McLeod said: Ako se tako kreira vreme - ok. Ostaje problem ocitog mogucnosti manipulacije. I cak i da nije to slucaj i da je sve cisto blago nama kad poniste vaznost nasih testova. Ako cemo tako, verujem da se mogu naci rupe u svakom centralnom sistemu gde se store-uju pcr testovi i slicno. Da idemo redom uk, spanski itd, nasli bismo slican problem. Nego je ovo sve deo hajke sveopste, gde je i sam Novak naravno kriv. Edited January 11, 2022 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, stray_cat said: Mislio sam na Špiglovu stativu, aha evo kad su ubacili rezultate o testu, a evo i broj potvrde je veći. Ne mogu se takve stvari s klijentske strane nikako saznati, čudi me da su tol'ki (digitalni) laici. Vidi ovi Špiglovi se ne bi zaleteli baš tako lako, ono što ne znamo ko, kako i na koji način tačno kreira QR code, i šta tačno uparuje. Malopre sam odrobio svoj browser sa drugom ip iz sasvim drugog pool-a jer me rfzo bloknuo na telefonu sa Telenor IP, sa kompa nije. Ček koji minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Pa zar nije u Francuskoj hakovan sistem i nađeno sto hiljada ili više stotina hiljada lažiranih propusnica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, McLeod said: Sto se Spiglovog clanka tice, ishod ne mora da bude zakljucak da je testom manipulisano. Dovoljno je stvoriti sumnju i pokazati da je to moguce. Samim tim, kako moze ne Djokovic nego bilo ko od nas, da koristi nesto cime se lako manipulise? Ako se taj kod generiše kada ti zatražiš sa euprave rezultat kao što neko reče, to nije manipulacija. Mada ono, nek proveri neko 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panda_bg Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Sto se Spiglovog clanka tice, ishod ne mora da bude zakljucak da je testom manipulisano. Dovoljno je stvoriti sumnju i pokazati da je to moguce. Samim tim, kako moze ne Djokovic nego bilo ko od nas, da koristi nesto cime se lako manipulise? Ali ovo nije manipulacija. Jednostavno je neko otisao i generisao ponovo dokument. Skroz legalno. P.S. Novace, vakcinisi se. 😇 Edit: Manipulacija bi bila da dobijem neko prethodno vreme 😄 Edited January 11, 2022 by panda_bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 18 minutes ago, Zvezdinho said: Daj ako ima neka dobra dusa koja ima SBB da vrati na CNN 16:45 , tad im je bila emisija World Sport , cenim da se tad pojavio. Dal moze na SBB-u da se vraca CNN unazad ? sad sam vratio, nie bio tu obradovic.. samo onaj bizgov rotenberg i premier viktorije.. Edited January 11, 2022 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Možda je bio N1, domaći CNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, urosg3 said: Vidi ovi Špiglovi se ne bi zaleteli baš tako lako, ono što ne znamo ko, kako i na koji način tačno kreira QR code, i šta tačno uparuje. Malopre sam odrobio svoj browser sa drugom ip iz sasvim drugog pool-a jer me rfzo bloknuo na telefonu sa Telenor IP, sa kompa nije. Ček koji minut 30 dana zbog kloniranja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ako su Oziji zacrnili JMBG i slično na potvrdi o PCR testu na svojim federalnim sajtovima, morali su da zacrne i QR kod, jer je i to poverljiv podatak. Mislim, mene su, na poslu, terali da na mnogo, mnogo benignijem nivou radim istu stvar. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ovakvu pažnju svetske javnosti Novak nije dobio ni kada je prvi put postao No1...ni nakon osvajanja dvadesete titule, ali se nikad nije ni sretao sa ovim nivoom stresa i distrakcija sa onoga što je njemu najbitnije. To gruvanje populističke fame da je Novak najjači kada je pod pritiskom i da je sada nakon ove ujdurme veći favorit za osvajanje AO 2022 prvenstveno na bazi inata...nego kada bi igrao pod uslovima koje je imao npr prošle godine na ovom istom mestu, skoncentrisan isključivo na svoju igru i plan koji je već zacrtan...onda ne bi dalje o ovome. Rezime...ne očekujem ni približno efikasnog i stabilnog Novaka na terenu kada i ako stigne u samu završnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ako se izvuce iz ovoga, vodim u Mrak kafanu, gurmani znaju za taj raj. Ne mora da osvoji, samo da se izvuče 4 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 On 6/13/2021 at 7:27 PM, NMX said: Evo da pojedem sva govna što sam izasrao, zajedno sa Hansom Holcijusom Molim da se na vrh svake stranice stavi ovaj post, zatrebat će mnogima, kako god okreneš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 11, 2022 Author Share Posted January 11, 2022 (edited) Quote Ako se izvuce iz ovoga, vodim u Mrak kafanu, gurmani znaju za taj raj. Ne mora da osvoji, samo da se izvuče dolazim i jamajkemi , zbog kafane, naravno samo ako me puste na srpskoj granici Edited January 11, 2022 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 3 minutes ago, svi pjevaju said: Molim da se na vrh svake stranice stavi ovaj post, zatrebat će mnogima, kako god okreneš. Moraću kad nađem vremena terapije radi da se vratim da čitam opet tu temu, da se oporavim od ovoga svega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts