Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Boxy said:

Videces, Nadal je najveci user koji postoji

User ili ne, bocnuće njega streptomicin zvani Novak Đoković. Ništa ti ne brini 🤭

Posted

@Boxy sad kad je prašinar otišao na 21 i sa realnim gledanjem na Rodžerevo stanje šta su tvoje male nacijačke preferencije?

Mislim znam da je za tebe RF idalje GOAT i da se ne cimaš mnogo sa ovom trkom Nadala i Djokovića za što više GSa ali opet makar malo mora da imaš neku preferenciju

Posted

Rutinski odrađuje Nadal, ipak je klasa i dalje za ove mlade nade, koji izgleda samo se na trenutak pojave u pravom obliku (kud baš i zverev i međed protiv Đokovića.....)

Posted
Just now, Ridji said:

@Boxy sad kad je prašinar otišao na 21 i sa realnim gledanjem na Rodžerevo stanje šta su tvoje male nacijačke preferencije?

Mislim znam da je za tebe RF idalje GOAT i da se ne cimaš mnogo sa ovom trkom Nadala i Djokovića za što više GSa ali opet makar malo mora da imaš neku preferenciju

Pravo da ti kazem, bas mi je svejedno, obojica su mi podjednako odvratni :classic_biggrin:

Djokovic malo vise, ali samo jer ovde zivim pa se onda ne moze ziveti o vesti i svega ostalog...

Posted
Just now, Boxy said:

Hahahha, 5:5, aj da vidimo da li Medvedev moze da sacuva servis ili ce usrati

Pa iznenadio bi me da se ne ukaki sada. ali hajde videćemo