Maharaja Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Ja ovo u svom životu nisam video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Kakva rezija za zadnju trku u sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Da mu hoce sir Hamilton jednu pedagosku odvaliti na sred podijuma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted December 5, 2021 Author Share Posted December 5, 2021 Blabla, 5 sekundi, evo ga Hamilton prvi Maks drugi, izjednaceni bodovi za zadnju trku - kao slucajno - uh daj kokice i ukljucuj Netflix bice uzbodljivo finale sezone. Koji smo mi magarci sto gledamo ovo sranje... Znaci celu sezonu mesetare i namestaju ovo. Celu jbnu sezonu. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Kupao dete, tek sad video, jebote bog te jebo ovaj je potpuni idot. Jbg nema vise ljudi sa mudima. Ovo bi meni mogao da uradi jednom. Posle trke bi mu polomio obe ruke i noge. Ne bi mu palo na pamet da prodje pored mene na ulici. Druze, za ovo se dobijaju batine i to one za koje odgovaras i ides u zatvor ko covek jer znas da si uradio pravu stvar. Kakvih bre 5 sekundi.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Da hoce itici po brzi krug pa da se zaglavi tocak pri zameni… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Meni je toliko muka da ne mogu da vam opišem. Želudac me boli, ali zaista. 40 godina gledam aktivno formulu 1 i mnogo me boli ovo izdanje FIA od danas. I ne samo od danas. Boli me baš q ko će da pobedi. Ovo nije sport zbog koga sam se trkao i koji mi je odredio karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Kakav bolesnik. Navijam da nikad ne osvoji titulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Sranje za Ocona 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Jedino je šteta za Okona 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Džej nabodi ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 7 minutes ago, DASUBO said: Meni je toliko muka da ne mogu da vam opišem. Želudac me boli, ali zaista. 40 godina gledam aktivno formulu 1 i mnogo me boli ovo izdanje FIA od danas. I ne samo od danas. Boli me baš q ko će da pobedi. Ovo nije sport zbog koga sam se trkao i koji mi je odredio karijeru. Sama cinjenica da su glasali za Maxaza vozaca trke govori da smo ostarili i da nove generacije boli kurac za to sto ti pises. Jbg, mozda nas je vreme pregazilo, ali meni ovo nije normalno 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Just now, Hertzog said: Sama cinjenica da su glasali za Maxaza vozaca trke govori da smo ostarili i da nove generacije boli kurac za to sto ti pises. Jbg, mozda nas je vreme pregazilo, ali meni ovo nije normalno Ovo su sve zasrali stjuarti. Jednostavno kad pustiš sranje, desiće se sranje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 1 minute ago, Hertzog said: Sama cinjenica da su glasali za Maxaza vozaca trke govori da smo ostarili i da nove generacije boli kurac za to sto ti pises. Jbg, mozda nas je vreme pregazilo, ali meni ovo nije normalno I mene boli q za nove generacije. Oni će živeti u tom svetu, ja ionako planiram da se iselim na selo, pečem rakiju i bavim se stolarskim zanatom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 neko je tim stjuartima rekao da puste sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Koliko su svi dehidrirani i umorni. Svaka čast na izdržljivosti ovim momcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Nemojte se čuditi Maxovim potezima u trci. Sad smo čuli na kraju trke kako mu na radiju kažu “Ne znamo šta mu bi da te tako udari od nazad”. Ekipa ga bodri da pravi sranja i da koristi sva sredstva da bi pobedio. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Sta kaze matemtika, ko je champ ako obojica ne osvoje nista sledecu trku? Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Neverovatno koliko jedna organizacija kao što je f1 može da dopusti sebi ovako neprofesionalno ponašanje sudija. Prva neizvesna sezona i oni padnu na ispitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 (edited) Max je šampion ako ne završe. Više pobeda u sezoni. Edited December 5, 2021 by Drago Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 1 minute ago, Dzoni_m said: Sta kaze matemtika, ko je champ ako obojica ne osvoje nista sledecu trku? Sent from my iPad using Tapatalk Max. Ima pobedu više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Znaci kraljanje po svaku cenu. Ne treba ni pomisliti da ce pokusati nesto drugacije. Pogotovu posle ovoga danas. Nadam se ce ipak biti na trkacki nacin tj nepopustanje po svaku cenu, kao sto su Sena, MS i jos po neki radili a ne da ga navuces na menjac. Ince TW gledam i ne verujem. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Ovo sa dronovima na nebu izgleda moćno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Slušam ovu njegovu izjavu nakon što su mu rekli da je vozač dana i moram da se ispravim. Nije on pederčina. On je pederčić. Najgore od svega je to što će tako napumpane glave od strane tate, Hornera i Dr Marka ili ubiti sebe ili nekog drugog. Ili oboje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Sta cemo kad se pojave snimci gde ce se jasno videti da je Max bio na desnoj strani (a ne vrludao sredinom staze kako se ovde lupeta na vise mesta) i da je Hamilton jedno 2-3 sec isto tako usporeno vozio iza njega? Hamilton samo nije hteo da mu da taj DRS, ali sto je vozio iza njega, a ne levom stranom mi nikako nije jasno. Moguce da je bio zbunjen jer nije znao da ga ovaj pusta, ne znam sto mu je bio u repu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts