Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Djomlito said:

Kakav ce sad da bude odnos prema SPS-u u Zajecaru,sta se desava sa njihovim clanovima i glasacima koji rade po javnim preduzecima i zauzimaju vrv I neke visoke pozicije

Mnogo sam se nasekirao za njihovu sudbinu.

• Like 4
  • Thanks 5
  • Ha-ha 4
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Kaze bivsi premijer oni blokiraju zivot a kad prestanu prestace bojkot u Pionirskom parku.

Reveal hidden contents

image.png.4a2673f1dbe9387376128d264a69c170.png

Udri ruljo na boga ne misli!!!!

Interesantno je da Informer, bar na sajtu, ne divlja uopšte. 

Običnim danima kada se ne dešava ništa posebno znaju da budalesaju maksimalno a danas samo ovo baljezganje Kurcoglavog i linč neke njihove novinarke koji su samo oni videli da se desio.

Posted
5 hours ago, berti said:

Da li je bilo nekih  dilova sa navijacima zbog 5. oktobra? Koliko se secam, nije

Bilo je ..

Lično bio na Severu i prisustvovao razgovoru izmedju Mihajilovića (SPO) i Šurbatovića (DHSS) sa navijačima ...

4 hours ago, JohnnyDragon said:

Za ovakve stvari bi morale biti uvedene sankcije bez daljnega, a ovo nije prvi slučaj,  stotine ih je prema državljanima Hr.

Naprotiv, samo bi dolilo ulje na vatru njegovoj priči o "obojenoj revoluciji " ... malo češljanje privatnih bankovnih računa po mogućnosti bez prevelike medijske halabuke bila bi mnooogo bolja opcija ...

Posted
4 hours ago, NMX said:

Ako rezultati izbora zaista ne odrazavaju slobodnu volju gradjana, onda nema potrebe za tim rezultatima. Nikome ti rezultati nisu potrebni i nicemu ne sluze sem da ih kartel iskoristi, sto je i uradio.

Crta nije RIK pa da ima zakonsku obavezu ili rok. Je l ne odrazavaju volju? Onda ne saopstavas. Niko svakako nece reci da je crta ovo namerno uradila samo se ponavlja (Nis, lokalni izbori). Pa nek budu malo pametniji. Ako mogu.

Da jos jednom potpisem i da se nadovezem. Nacin na koji je Crta objavila rezultate i sve sto se nakon toga dogadja mi je najblaze receno cudno. Kako su svi tako lako uzeli zdravo za gotovo da je to - to, da se bolje nije moglo i da cak gradjani Kosjerica i Zajecara treba da skacu od srece sto nisu do nogu potuceni? Slusam sad jos jednog u nizu ”nasih” analiticara kako objasnjava da su to uglavnom ruralne sredine, ljudi su tamo zna se kakvi, nije to Beograd… Pa jel` ne mogu bar malo da se biraju reci?! 
Takodjer se pitam gde je danas Crta da nas bombarduje pricom o svim tim grubim nepravilnostima koje su jucer onako ovlas pomenuli, istovremeno rekavsi kako skoro da nije bilo birackog mesta bez toga. Znaci, normalizovali smo da ovi kradu i sad cemo da analiziramo rezultate kao da su stvarni. Ocekivala bih da to radi vlast, ali ne i Crta ili mediji kojima verujem. Bukvalno nisam cula nista konkretno, da je neko izneo detalje o tim ”nepravilnostima”, neki konkretan dogadjaj, bilo sta. Podnose li se prigovori, radi li se nesto na tome? Da li to znaci su ovaj put pokrali izbore bez ikakvih dokaza i tragova? Ili Crta misli da to moze i da saceka? U tom slucaju mi je jos manje jasno zasto su sinoc onako pozurili. Ne samo sto su izbrojali glasove ”u glavu”, nego su i mandate podelili. I stavili tacku. 
Mogli bi sad i ime da promene, da se ne zovu vise Crta, nego Tacka. Ja mislim da na ovom ne bi smelo da ostane, ali izgleda da hoce.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
16 minutes ago, sasha arsenal said:

Rezultate izbora vam je pročitao čovek koji je umesto Novaka Đokovića pročitao Nikola Jokić.Upravo videh negde na netu i ovo lepo opisuje stanje stvari.

Istini za volju, preskocio je Novaka. Jokic je bio tamo pomenut u pismu.

Ali ne menja sustinu. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, berti said:

Da li je bilo nekih  dilova sa navijacima zbog 5. oktobra? Koliko se secam, nije. Tada se napravio pakt sa Legijom i njegovima.

Navijaci tada nisu bili milioneri.sada jesu.

Mrka kapa od te price

• Like 5
Posted

Ispratio sam sinoć izbore(nažalost)...

Po cenu da me neko i popjuje posle ovoga što ću napisati sada, ili mu bude izuzetno smešno, alii iako nisam verovao da ću ovo ikada reći, Sloba Milošević je(opet ponavljam da nisam verovao da ću ovo reći ikada) gospodin za ovog...

• Like 2
Posted
22 minutes ago, Volter said:

"Izborni dan ni slobodan ni pošten": Preliminarni rezultati Crte o izborima u Zaječaru i Kosjeriću

https://n1info.rs/vesti/izborni-dan-ni-slobodan-ni-posten-preliminarni-rezultati-crte-o-izborima-u-zajecaru-i-kosjericu/

Sve ovo dovoljno da se ne priznaju izbori i da se ponavljaju dok ne nauče bar malčice da igraju pošteno. :smiley53:

Nedeljkov upravo u Dnevniku Nove S objasnjava kako je sve bilo naopako i pogresno, ali otprilike se tu nista ne moze. Obucina ga reseta pitanjima, ali on Ima odgovor na sve. Sve u svemu, sad je na predstavnicima opozicionih lista u ova dva grada da prigovorima pokusaju da obore sto vise birackih mesta. Licno mi je tesko da zamislim da oni imaju resurse za to.

• Like 2
Posted

Nedeljkov je govorio i o razlicitim strategijama vlasti Na izbirima u Kosjericu i Zajecaru. U Kosjericu su krsenja izbornih pravila bila uglavnom izvan birackih mesta, ono stovariste i slicno, plus zatrasujuci broj policije, od kojih mnogi laznjaci nepoznatog porekla. U Zajecaru je bila ocigledna kradja na samim birackim mestima, sasvim otvorena, od bugarskih vozova pa nadalje, ceo repertoar.

Za oba grada kaze da su, osim laznih policajaca, vrlo karakteristicni bili lazni posmatraci. To sto su poslati od strane jucer osnovanih organizacija ni po muke, ali su delovali kao neka vrsta oficira za vezu s predsednicima birackih odbora, dogovarali se s njima i davali mi uputstva sta da rade.

Pitanje svih pitanja je onda sta sa svim tim moze da se uradi, ko to moze i da li taj neko hoce? Gradjani Kosjerica i Zajecara ne treba sami s tim da se nose. Do jucer su bili u centru paznje, ne treba ni sad da budu ostavljeni na cedilu.

• Like 7
Posted (edited)

Za neverovati kako mi sve vise mi prijaju kompulsivno-opsesivne projekcije rukovodecih-kadrova-u-sve-vecem-posrnucu. Kaze Brljanićka sasvim razgovetno, bez ijedne jezicke greske da je "u potpunosti sigurna da ce svi odgovarati i da ce vladavina prava u Srbiji na kraju svakako dati rezultate". Od sveg srca joj zelim da nam se to ostvari. 😄

Edited by Cyber
  • Like 2
Posted

Nesto razmisljam.

Nekada moras da pribegnes i neortodoksnim strategijama, probas da ih porazis i nekim njihovim oruzjem. Zasto da ne?

Ne mislim pri tom na kupovinu glasova, i sve to nesto sto je bez sumnje ilegalno, ali zasto se ne bi organizovali i prijavili kao manjinske stranke? 

I to treba pripremiti unapred. Odrzis 2-3 fiktivne tribine, napravis sajt, instagram, izgenerises malo sadrzaja na njima i eto... automatski si validnija opcija nego tamo neka Ruska stranka. Budes regularna manjinska opcija na izborima 😄 

I onda se malo podelimo, ko ce za koju opciju glasati, to studenti dogovore, pametni su, smislili bi kako bi to uradili 🙂 

Ima ona fora, kad su Smradikali ispusili na izborima jer su bili ispod cenzusa, sprdali se sa njima u fazonu "eto, da su se prijavili kao hrvatska/albanska/romska stranka, sad bi imali x mesta u parlamentu". 

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Nesto razmisljam.

Nekada moras da pribegnes i neortodoksnim strategijama, probas da ih porazis i nekim njihovim oruzjem. Zasto da ne?

Ne mislim pri tom na kupovinu glasova, i sve to nesto sto je bez sumnje ilegalno, ali zasto se ne bi organizovali i prijavili kao manjinske stranke? 

Taj metak je već ispucan. To se prvi setio famozni NOPO sa Vlasima još 2012, u međuvremenu je sns preuzeo tu strategiju i naravno dodatnim propisima osigurao da niko ko nije njihov ne može to da radi.

• Like 4
Posted
17 minutes ago, Cyber said:

Za neverovati kako mi sve vise mi prijaju kompulsivno-opsesivne projekcije rukovodecih-kadrova-u-sve-vecem-posrnucu. Kaze Brljanićka sasvim razgovetno, bez ijedne jezicke greske da je "u potpunosti sigurna da ce svi odgovarati i da ce vladavina prava u Srbiji na kraju svakako dati rezultate". Od sveg srca joj zelim da nam se to ostvari. 😄

Gde si skinuo prevod? titlovi, kom, ili prijevodi onlajn?

• Ha-ha 3
Posted

Dragi prijatelji, samo jedno znam, sad nema nazad.

Ljudi i zene u Kosjericu koji su no name u  politici, koji se verovatno nikada nisu bavili tom mutnom rabotom su stali protiv kompletne masinerije zla. Imali su pomoc ali su svesni da su oni prvi na udaru. I osvojili su 50% glasova. 
I zbog njih i zbog studenata i zbog svih nas mora se ici do kraja pa koja god cena bude.

• Like 6
Posted
22 minutes ago, uncletima said:

Gde si skinuo prevod? titlovi, kom, ili prijevodi onlajn?

Skinula prevod? Prevedi mi, ne bilo ti zapovedjeno.