Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

42 minutes ago, Don Dusko said:

Ljudi informer ce goreti i urednika i njegove analiticare treba u zatvor poslati....

Stariji kolega gleda povremeno Informer tokom dana.Pustili smo ga jer nam je bilo zanimljivo kako izveštavaju.Neka emisija(mislim da je bilo oko 14h) u kojoj gostuju neka radikalka i neki lik.E pa taj lik pomenu onu devojku što je udarena kolima pre neki dan.Kaže da se čovek koji je vozio auto branio ćutanjem,pa se pita zašto je to tako.Onda odgovara pa zato što ne sme da kaže ko mu je to naredio.Nastavlja tako što govori da se incident dogodio baš kada su skupovi počeli da opadaju i da je opoziciji trebalo nešto da podstakne ljude da nastave da dolaze.

Nadam se da će odgovarati.

Edited by sasha arsenal
  • Like 3

Ispratio sam kolonu po NBGD koliko sam mogao. Morao sam i first-hand da se uverim u energiju, da vidim lica ljudi iz blizine. Pozitivna energija definitivno i pored incidenta koji se desio a nakon kog sam se prikljucio. Puno, bas puno mladih, ali i raznih drugih generacija, upecatljive su mi bile dve bake koja jedna drugoj pomazu da hodaju. Nekako mi vraca veru u promene. Da se okrece, da ce i ova mladost koji postaju biraci biti prevaga. Stvarno se tome nadam. 

• Like 8
  • Love 1

Skoro dva sata sam šetao među najboljim ljudima Srbije, bilo je tu, školaraca, studenata, ljudi srednjih godina, majke sa decom, stariji oni baš stari. Puno zanimljivih i duhovitih parola, pozitivna energija, niko na silu nije nateran da dođe i šeta po NBG. Mladi su nam super, spremni da se bore i ne plaše se ni batinaša ni policije ni ucena. Samo sam ispratio tu šetnju, nisam hteo ni da zapitkujem ni da pametujem kako bi nešto trebalo menjati i poboljšati. Oni vode ovu borbu i tu sam da to podrržim.

• Like 11
  • Love 5

Evo na pinku ima prenos, cekaju Vucica kao ovce, ovo sto su pokazali ne izgleda da ima 10k ljudi.

Just now, DameTime said:

Sad baš gledam hahahaa kaže kurcem se na krsnu slavu udavila dabogda 😂

iju, i ti kao feminista podrzavas takav recnik? :roflmao:

• Ha-ha 5

26 minutes ago, McLeod said:

iju, i ti kao feminista podrzavas takav recnik? :roflmao:

Ti kao da nisi čitao šta pišem ovde, to mi je među visoko frekventnim rečima po korišćenju :classic_tongue:

Edit: i onda mi Koča kaže da to nije damski :classic_biggrin:

Edited by DameTime
  • Love 2

2 minutes ago, McLeod said:

Evo na pinku ima prenos, cekaju Vucica kao ovce, ovo sto su pokazali ne izgleda da ima 10k ljudi.

3 minutes ago, DameTime said:

I na informeru isto imas live... Evo kaze Mali podsecamo vas uvek mladi kako 2012 niste imali posao i to cemo vas uvek podsecati.

Edited by Don Dusko

RTV Vojvodina prenosi sve, prvih par vesti u dnevniku je bilo posveceno protestima, cak su i pustali snimak kada je ona devojka pregazena na Novom Beogradu.
Naravno, ne dovoljno detaljno, al ok.
Ja ne znam da li je to uvek tako, jer se uzasavam domacih kanala, pa slabo pratim, al cisto da se pomene.

• Like 1

1 minute ago, Don Dusko said:

I na inforeru isto imas live... Evo kaze Mali podsecamo vas uvek mladi kako 2012 niste imali posao i to cemo vas uvek podsecati.

Ja hteo da vidim te dronove najnovije tehnologije pa pustio mitrovica, ali izgleda da je premalo ljudi za taj wide angle.

17 minutes ago, McLeod said:

Kad treba to da pocne?

Gledam pink live stream, trebalo je da počne ali nije još.

Mislim, kad kažem manje nego što sam mislio to ne znači da ih ima 250 tamo ali nema više od nedekoliko hiljada. Dron ide u krug i puštaju iste kadrove da ispadne kao da je gužva u nedogled

Edited by Nicklord

8 minutes ago, srlepajce said:

Insajder tv odlicno izvestava

Rekao bih bolje nego n1

Insajder je već duže vreme najobjektivnija TV stanica (i portal) kod nas. Mnogo iznad UG medija. Rispekt.

• Like 4

Ali Šarović koji troluje i detonira bagru do nervnog sloma, vrlo polako i oslobođeno. Došle pizde kao na gubilište, redom ograđuju od stranke, eto oni samo 'naako privatno su tu itd. Pobedio sa jednim iz Peći, ložio da viču zajedno Aco Srbine, provalio ga da tovari pa odustao 😁 Maestralno. 

• Like 2
  • Ha-ha 2

Samo vi gledajte to smeće, samo pravite share i pucajte piplmetre. Pre bih na jutjubu gledao tuču na parkingu na rendom moldavskoj ciganskoj svadbi nego što bih prebacio da gledam psihopatu i čopor degenerika koje je doveo za 2000 dinara i kurac od sendviča

• Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1

26 minutes ago, Klotzen said:

Šarović troluje sendvičare po Jagodini. Komedija 🙂

xaxaxa, gospodja iz kladova, dea joj studiriaju u beču i u danskoj a UNUK će da se vrati u srb da služi vojsku. BTW, kaže, nije lojalista, nije čula za to.

finansijska dok nije objavljena, kaže šarović a deda iz niša: tu su pare pokradjene, šta ima da se objavi. problem vučića što je okružen lopovima. ajoj 

3 minutes ago, NMX said:

Samo vi gledajte to smeće, samo pravite share i pucajte piplmetre. Pre bih na jutjubu gledao tuču na parkingu na rendom moldavskoj ciganskoj svadbi nego što bih prebacio da gledam psihopatu i čopor degenerika koje je doveo za 2000 dinara i kurac od sendviča

Pa valjda moraš da upoznaš svog protivnika. Sun Tzu kaže

• Like 2

33 minutes ago, Nicklord said:

Dosta manje ljudi u Jagodini nego što sam mislio

gledam maps površina je tu negde nešto preko 10 hiljada kvm, nije baš malo ljudi, preko 20 hiljada ljudi  po snimcima deluje