Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nikad nisam bio fan Kesića, tj. retko kad mi je duhovit. Ali u ovoj borbi nam je potreban svako da da svoj doprinos.

Je l' to ova sns krtica rekla ponosno "bio sam u Ćacilendu" "u Ć A C I L E N D U"???

Pa jbt ahahahhahagah

Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

Je l' to ova sns krtica rekla ponosno "bio sam u Ćacilendu" "u Ć A C I L E N D U"???

Pa jbt ahahahhahagah

Da a Dragan mu govori pa trebas da budes ponosan sto si deo ESENESA! hehe

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, fancy said:

Mala ispravka, neiskusno sam se zaleteo - brat Bratina je u priči jer iskreno veruje. :ajme:

Još malo o BB, za one koji nisu upućeni u njegov opus:

• Like 1
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Doveo ga do ludila i počeo je da se bahati. Inače, u pitanju je miš, junačan je od onog trenutka kad je postao poslušan ker režima.

1 hour ago, Čvarkov said:

Nikad nisam bio fan Kesića, tj. retko kad mi je duhovit. Ali u ovoj borbi nam je potreban svako da da svoj doprinos.

Poslednjih 5 meseci je odličan sa svojim emisijama.

Posted (edited)
46 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20250414-145835.jpg

:smiley26:

Ruke su mu (i) slinave :classic_ninja:

9 minutes ago, srlepajce said:

Bratina...

Bukvalno 40 minuta i 4 posta ranije... :lol_2:

Edited by fancy
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Volter said:

U njemu sam više puta pisao, a dodao bih i to, da mi se čini, da je nastao ukrštanjem Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i Milenka Jovanova pod nadzorom Nebojše Bakareca i onog muflona Bulatovića. Baš mi merak što su mu polupali pi*ku onomad u kafiću. Meni, zakletom borcu protiv nasilja....dok se ne iznerviram :smiley2:

• Like 7
  • Ha-ha 3
Posted

Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂

Posted
11 minutes ago, Klotzen said:

Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂

Mogu da dodaju soundtrack. Tom Petty 'Freefalling'

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
13 minutes ago, Klotzen said:

kako onda mislimo da je laca mate informisu i imaju misljenje. 🙂

Prvo pohapsiti bajavu landu, a onda pricati o prelaznoj vladi. 🙂 

Neko to odozgo vidi sve, neka ih.

Posted
23 minutes ago, Klotzen said:

You sweet summer child.

Posted

Informer nije tv, to je nesto kao podkast gde imas dva glavna bolida koji tupe ceo dan a kad se odmaraju imas pomocne bolide koje tupe isto tako i par gostiju koji se smenjuju. I Seselja.

Ali ja volim sto ih imam sad na kablovskoj, kad god mi padne moral za pumpanje prebacim na Informer i nalozen sam na max.

• Like 1
  • Pumpaj! 9
Posted
7 hours ago, Clash said:

Informer nije tv, to je nesto kao podkast gde imas dva glavna bolida koji tupe ceo dan a kad se odmaraju imas pomocne bolide koje tupe isto tako i par gostiju koji se smenjuju. I Seselja.

Ali ja volim sto ih imam sad na kablovskoj, kad god mi padne moral za pumpanje prebacim na Informer i nalozen sam na max.

Što više tupe, sve više se zaoštrava.

• Like 1
Posted
12 hours ago, Maharaja said:

Ješara sasvim dobar na reditu

Kako ga neko nije pitao koliko krivičnih prijava za korupciju je podneo protiv ljudi iz svoje stranke i koalicionih partnera dok je bio deo vlasti i zašto nula. 

• Like 1
Posted

Ако је ово "the best off" СНС света,  све је ово јако тужно. Поново политичке нагодбе и министарства без портфеља. Више симболике и смисла би имало да је професор Мацут на челу владе са 40 министара.

15 hours ago, Maharaja said:

Ješara sasvim dobar na reditu

Овако је Горан Свилановић мислим у другој половини 99-е године  закупљивао билборде по Београду са поруком Ја сам Горан Свилановић 😄

Posted

Jbt, Glamocic je pre 10 godina bio ministar poljoprivrede, posle se tu vrzmao kao savetnik preCednika za poljoprivredu i sad se vraca kao ministar, ja uopste vise ne mogu da razlucim jel ga svi odjebavaju ili je ovo limitirano da bude apsolutno potrosna ekipa.

Takodje, u kontekstu postavljanja Tucama na mesto prvog fikusa ocekivao sam da glume neku expertsku vladu pa i to da poture narodu kroze neke fejk profesore experte sa mnogo manje ministarskih mesta, ali jebo mater, 5 ministara bez portfelja, ovo je nenormalno i za Kurciceve standarde. 

• Like 2