Helena Posted Sunday at 07:48 PM Posted Sunday at 07:48 PM On 4/13/2025 at 7:31 PM, Henry Chinaski said: Planiraju i u Nišu miting skoro, koliko vidim na Tviteru. Zar mu nije dosta ovaj fijasko iz Beograda, kako će tek dole biti. Expand Natalija Jovanović je bila u Pazaru, ide da leči komplekse. Novi Sad je SNS-ovski, Niš nEje. 1
mare80 Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM On 4/13/2025 at 5:31 PM, Don Dusko said: Expand 6
duško matić Posted Sunday at 08:12 PM Posted Sunday at 08:12 PM On 4/13/2025 at 2:23 PM, DameTime said: Pravo da ti kažem, viđala sam veselije daće, tako da bi to možda bilo najprikladnije poređenje 😁 Expand Najveći parastos u istoriji Srbije
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 08:16 PM Posted Sunday at 08:16 PM On 4/13/2025 at 8:12 PM, duško matić said: Najveći parastos u istoriji Srbije Expand Nije cak ni to, posto je sahrana patrijarha Pavla okupila jedno 10x vise ljudi 1
duško matić Posted Sunday at 08:19 PM Posted Sunday at 08:19 PM (edited) On 4/13/2025 at 8:16 PM, SteveFrancis#3 said: Nije cak ni to, posto je sahrana patrijarha Pavla okupila jedno 10x vise ljudi Expand Sahrana im je bila 15.3. na istom mestu, sad su davali 40 dana Edited Sunday at 08:20 PM by duško matić 1 1 1 1
diego Posted Sunday at 09:10 PM Posted Sunday at 09:10 PM Znaci on je video da je dete napisalo da voli Novaka, i preskocio je tu recenicu, a procitao sa Jokicem. Zaboravio je samo da su kamere bas u tom momentu napravile krupan plan. Popusta koncentracija zbog nervoze.
Helena Posted Sunday at 09:20 PM Posted Sunday at 09:20 PM Evo malo predmeta za medicinu, grana psihijatrija.
fancy Posted Monday at 06:40 AM Posted Monday at 06:40 AM Evo još malo... sad: Ludak ostavio ovo đubre, šatore i tezge / kabine ispred skupštine 2
Div Posted Monday at 07:30 AM Posted Monday at 07:30 AM Dejan Vuk predložen za ministra prosvete, sko sam dobro čuo. 6
Volter Posted Monday at 07:45 AM Posted Monday at 07:45 AM U Skupštinu stigao predlog za sastav nove Vlade: Ovo su budući ministri https://nova.rs/vesti/politika/u-skupstinu-stigao-predlog-za-sastav-nove-vlade-ovo-su-buduci-ministri/
Nicklord Posted Monday at 07:49 AM Posted Monday at 07:49 AM Ja sam mislio da će naći više doktora da glumi ministre 1
nemanjaol Posted Monday at 08:09 AM Posted Monday at 08:09 AM Vlada lojalista. Ovom niko novi nije hteo da se pridruzi. Drugo citanje je da planira da jos grdje krsi zakone i propise pa je i bila ideja da budu samo provereni kadrovi. Inace na ovom spisku ima 30 imena, verovatno imamo najbrojniju vladu u Evropi 😄 Ne znam sta ikome treba toliko ministara bez portfelja 9
Bul-Kathos Posted Monday at 08:13 AM Posted Monday at 08:13 AM prof. dr Dejan Vuk Stanković, za ministra prosvete 5
Plavi Dres Posted Monday at 08:30 AM Posted Monday at 08:30 AM Bukvalno se čovek sprda sa ovakvim predlogom vlade. Mislim jasno nije da smo očekivali ne znam šta, ali ovo je baš jako i do samog kraja. 1
Stiletto Posted Monday at 08:47 AM Posted Monday at 08:47 AM On 4/14/2025 at 8:13 AM, Bul-Kathos said: prof. dr Dejan Vuk Stanković, za ministra prosvete Expand Biran verovatno po principu "onaj koji obeća da će se najkrvožednije obračunati sa studentima i srednjoškolcima". 5 1
fancy Posted Monday at 09:01 AM Posted Monday at 09:01 AM Ma ceo taj spisak treba gledati samo kroz 3 imena: 1) Siniša Mali, za prvog potpredsednika Vlade i ministra finansija 2) Ivica Dačić, za potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova 12) Bratislav Gašić, za ministra odbrane Ostalo su random imena izvučena iz kaveza "na raspolaganju su jer ih imam zbog nečega". A i brojka od 30 "ministara" je impresivna, baš proširena ruka ucene. 5 2
fancy Posted Monday at 09:21 AM Posted Monday at 09:21 AM Mala ispravka, neiskusno sam se zaleteo - brat Bratina je u priči jer iskreno veruje.
Bul-Kathos Posted Monday at 09:30 AM Posted Monday at 09:30 AM On 4/14/2025 at 9:01 AM, fancy said: Ma ceo taj spisak treba gledati samo kroz 3 imena: 1) Siniša Mali, za prvog potpredsednika Vlade i ministra finansija 2) Ivica Dačić, za potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova 12) Bratislav Gašić, za ministra odbrane Ostalo su random imena izvučena iz kaveza "na raspolaganju su jer ih imam zbog nečega". A i brojka od 30 "ministara" je impresivna, baš proširena ruka ucene. Expand samo mali je tu vazan, dacicu i gasicu (od koga su curile insajd info tepicki) vucic ne veruje vise.
ras kass Posted Monday at 09:30 AM Posted Monday at 09:30 AM Ko da ima nesto bolje od kadrova. A soxijalisti nisu ludi da vise uzimaju prosvetu.
Clash Posted Monday at 10:02 AM Posted Monday at 10:02 AM Kao da je bitno ko su ministri. Kakva je razlika izmedju ovih, Paje Patka i bukve? Nikakva, isto ce se pitati. Ustvari bukva bi bila korisnija, vrsila bi fotosintezu. 5
fancy Posted Monday at 10:12 AM Posted Monday at 10:12 AM On 4/14/2025 at 9:30 AM, Bul-Kathos said: samo mali je tu vazan, dacicu i gasicu (od koga su curile insajd info tepicki) vucic ne veruje vise. Expand To da, svakako, ali upravo zato mora da drži ovu dvojicu pored sebe. Kontrola. Ne sme da dopusti da mu Dačić (čitaj SPS) ode putem Ružića.
Recommended Posts