SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ma ko odbacuje pruzene ruke?! Upravo suprotno, vapi se za realnom, pravom, iskrenom i konkretnom podrskom iz drustva naroda/nacija cijim vrednostima tezimo. Ovaj clanak je izvrstan i tu je sustina svega. Ja ne znam dokle ce se ponavljati ista greska i zalivati ovakvi sistemi i likovi dok se ne otrgnu kontroli. Ta ideja da zbog trenutnog ekonomskog interesa, po pravilu sve na kratak rok, kopas raku kompletnom okruzenju i civilizaciji uopste, mora jednom vise da umre. Konstantno se zalivaju i djubre mali zverovi dok ne postanu cudovista koja prozdiru sve oko sebe. Stvari se seku dok je vreme, Tolkienovim recnikom receno, reagujes kad vidis da je guja postala Scatha, dok jos ne bljuje vatru i ne leti, ne cekas da se pretvori u Ancalagona pa da onda narices i ronis suze nad sudbinom. Nema ekonomije sa subjektima koji su negacija civilizacije. Ma nema nicega. Edited 4 hours ago by SteveFrancis#3 7 3
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Eddard said: Njih petnaestak 😁. Lovely 😜 Samo se ti zezaj, ali ovaj članak odlično sumira ono što sam/smo juče pokušavali da ti pojasnimo.
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba komunistima da verujem... Thanks, but no thanks. 1 2 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... 1 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... Thanks, but no thanks. Mada ako ih ima medju nama ok je da sutra ponesu karanfile.
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... Thanks, but no thanks. Ali tebra, navijas za KKP...
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, SteveFrancis#3 said: Ali tebra, navijas za KKP... Brate, to je neka kognitivna disocijacija 😁
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Klasičan latentni levičar-komunjara, zato se i braniš (opireš) toliko 😛 Edited 4 hours ago by DameTime
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čekaj da pronađem sliku sa polaganja pionirske zakletve, da okačim kao avatar 😂 1
Klotzen Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Hulja je danas ima klasičan red pljuvanja po studentima i opoziciji. Nije propustio da poentira na ovom snimku što su juče puštali kao i današnjim hapšenjima. No čini mi se da mu je glavna tačka današnjeg govora bila da neće tolerisati sutra nasilje, odnosno mislim da je to samo šminka za nasilje koje on organizuje da se pripiše studentima ili opoziciji i da sutra kaže "lepo sam vam rekao da spremaju to a ja sam pozivao na mir". Mislim da će one koje uhapsi sutra defnitivno osuditi jer se posipa pepelom kako je napravio veliku grešku puštajući među onih 12 iz NS i jednog koji je učestvoavo u onom planiranju nereda. Naravno iskoristili su ove magarce iz PSG pa sada pričaju da su našli auto pun molotovljevih koktela, bejzbolki i slično, sada će da kaleme na tu priču šta god hoće i da je iskoriste za incidente koje planiraju.
Recommended Posts