Koca Popovic Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 18 minutes ago, Constantin said: Nas na Jugu, na sreću, i nevreme zaobilazi... Ma vas i nevrijeme zaobilazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Ma vas i nevrijeme zaobilazi. A šta sam ja rekao [emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 (edited) Nadam se da će roditelji da isteraju do kraja, i da će ti mali debilčići snositi maximalne posledice koliko je god to moguće s obzirom da su maloletni, mada u zemlji Srbiji vrlo je moguće da će se provući, pogotovo ako su neki od roditelja neke lokalne budže ili imaju "veze" (kako to obično biva u vukojebinskim državama). Quote Otac petnaestogodišnjaka koga je prošle nedelje u Nišu napala i teško povredila veća grupa maloletnika kaže da se njegov sin posle operacije preloma jagodične kosti sada oporavlja, ali da je pod velikom traumom, kao i cela porodica. https://n1info.rs/vesti/pitali-ga-za-koga-navija-i-poceli-da-ga-tuku-decaka-povredila-grupa-vrsnjaka/ Edited July 19, 2023 by Sen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Ljudi,jeste vi dobro,nadam se da nemate neku veliku materijalnu štetu. U Novom Sadu potpuni haos,drveće,kontejneri,kiosci,sve je letelo u vazduh. Mom komšiji nevreme pola krova odnelo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 1 hour ago, koca popovic said: Ma vas i nevrijeme zaobilazi. Izbaksuzirao sam...počinje nešto i kod nas. Da vidim na šta će uzadje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Ljudi,živi li ste ? Šta protutnja ovo kruh ti hebem ... Kod mene, sever Šumadije,okolina BG, topola pala pokidala kablove tako da smo bez struje,net otežan ... Meni oduvallo krov sa senika i polomilo par šljiva ... kuća hvala bogu nije oštećena ... Komšiji par kuća od mene oduvalo pola crepova sa kuće ... U ulici, praktično nema domaćinstva bez štete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 14 minutes ago, Constantin said: Izbaksuzirao sam...počinje nešto i kod nas. Da vidim na šta će uzadje... Ako se misli na Niš, ide izgleda: https://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/radarska3.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 Javni dug 36 milijardi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 @Constantin ja se ono gore zahebavao. Sad ozbiljno, kako je kod vas u Nis? Na onu prvu vijest @erwin odmah kontaktirao Uzice,Beorad,Trstenik sa sve tri strane dobio isti odgovor tesko nevrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 (edited) 10 minutes ago, koca popovic said: @Constantin ja se ono gore zahebavao. Sad ozbiljno, kako je kod vas u Nis? Na onu prvu vijest @erwin odmah kontaktirao Uzice,Beorad,Trstenik sa sve tri strane dobio isti odgovor tesko nevrijeme. Nije strašno....malo protutnjalo, koje polomljeno drvo, malo sevanja i grmljavine, ništa epohalno... Stadion u Popovcu...na obodu Niša... https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Jaka-oluja-pogodila-Nis-Aleksinac-bez-struje.sr.html Edited July 19, 2023 by Constantin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Moja kuca prosla samo sa jednim crepom koji je pao..Komsije nisu bas bile te srece nekima je oluja pola kuce oljustila... Pala bandera(tako sam cuo), drveca cupala iz korena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Moja kuca prosla samo sa jednim crepom koji je pao..Komsije nisu bas bile te srece nekima je oluja pola kuce oljustila... Pala bandera(tako sam cuo), drveca cupala iz korena... Šta kažeš za tikvaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 (edited) 5 minutes ago, Luchifer89 said: Šta kažeš za tikvaru? Moracu da odem pa da vidim. Al verujem da je bilo sranje koliko je duvalo. Kazu camci i brodici najebali...Jebem ga... Edited July 20, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Just now, Don Dusko said: Moracu da odem pa da vidim. Al verujem da je bilo sranje koliko je duvalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 4 minutes ago, Luchifer89 said: Da da video sam. jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 U Novom Sadu opet zaebano ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 4 minutes ago, Constantin said: U Novom Sadu opet zaebano ? I kod nas u BP opet oluja prosla... Sutra cu videti sta i kako. :S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 7 minutes ago, Don Dusko said: I kod nas u BP opet oluja prosla... Sutra cu videti sta i kako. :S Kod nas, navodno, tek stiže...valjda će da oslabi dok dodje kod nas. Kod nas se sve raspada, valjda će i oluja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 U NS nije bilo kao u sredu ali prvih jedno 5-10 minuta je vetar žestoko duvao, posle je bio slabiji a nakon pola sata je prestao da duva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Oluja prošla, slabije bilo nego preksinoć ... srećom ... Javiše neku veliku kišu, kod mene je toliko padalo da ču sutra morati da zalivam baštu ... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Kod mene u Zemunu uzas. U sredu nista spec sem bas jakog vretra sad pak je vetar bio slabiji ali kisa bas jaka a posto sam u potkrovlju, curelo je i gde ranije nije, morao sam osigurac da vadim iz table 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 31 minutes ago, Klotzen said: U NS nije bilo kao u sredu ali prvih jedno 5-10 minuta je vetar žestoko duvao, posle je bio slabiji a nakon pola sata je prestao da duva. Kažu da je odleteo krov sa Sajma, a neki kran oštetio dve zgrade, koji je pao. Jednoj zgradi je oštetio fasadu, ali u drugoj 2-3 stana i jedno drvo je palo na trafiku pa su vatrogasci izvlačili prodavačicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 U Kragujevcu je duvalo jace nego preksinoc, ali bukvalno ni kap kise i trajalo je 15-ak minuta i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts