Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma ko donosi zaključke? Da ako slušaš sve zapravo ne slušaš ništa? To bukv. ništa ne govori o ličnosti. 4 minutes ago, MilošVB said: Pusti Dejm, nekima je potrebna nadoknada za izgradnju ličnosti kroz muziku 🙂 Šta čekaš? 🙂
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Please, ne pada mi na pamet da citiram 80% diskusije koja se poslednja dva dana svela upravo na to. Uostalom, rasprava je i krenula od Bertijeve tvrdnje da društvo propada jer je video dva klinca da listaju Lukasovu autobiografiju (ako ih je uopšte video).
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa valjda po necemu biraš društvo. Moraš imati zajednicka interesovanja. Ja poštujem poljoprivrednike, ali ja nemam o cemu sa njima da pricam. Nikakav elitizam, prosto je tako kako je. Sve ovo nije nikakva iskljucivost. Nego, da li biste mogli da se druzite sa nekim ko glasa za sns, ko brani Vucica u razgovoru i hvali, makar bio dobar čovek Ja ne bih mogao nikada, nezavisno od toga kakav je taj neko čovek. Kao što je Goran Markovic rekao, ne mogu da dišem isti vazduh sa njima. Je li to iskljucivost. Jeste i treba da bude. 2 minutes ago, DameTime said: Please, ne pada mi na pamet da citiram 80% diskusije koja se poslednja dva dana svela upravo na to. Uostalom, rasprava je i krenula od Bertijeve tvrdnje da društvo propada jer je video dva klinca da listaju Lukasovu autobiografiju (ako ih je uopšte video). Ne, počelo je od pab kviza i cele oblasti o Rasti.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, berti said: Sve te Prije, Dare, Rade, Milice i ostale Afrike su prozvod Pinka. Sav taj šljam silikonski koji obitava po raznim Farmama i Zadrugama je formirao svoj svet gledajuci Pink. Ogromnom broju mladih su uzor te silikonske pevaljke i ti nadrkano napumpani klipani. Ja sav taj ološ iz Farmi, a ko zna koliki bi red bio za ulazak u tu Zadrugu, ne mogu da zamislim na.koncertu jebenih Pink Flojda ili Parribrejkersa, ali na koncertu Karleuše i Breskve da. Dakle, sav taj turbofolk je prozvod najvece medijske trovačnice, te Mitroviceve ergele za registrovanje visoke prostitucije. Iz tog regrutnog centra su izašle mnoge persone koje su se dočepale mikrofona. Ok, nekima to ne smeta. Onda ne bi trebalo da se prezire Farma i Zadruga. To je jedno te isto. Rep muzika postoji već pedeset i kusur godina, nije nastala na Pinku i uglavnom se bavi promocijom uličnog kriminala, slavi se hedonizam (konzumacija narkotika i promiskuitet sa mizoginog stanovišta) i najprizemniji materijalizam. Usput ne znaju da sviraju niti jedan instrument i samo nešto recituju tamo. Vidiš nekima (kao meni) to ne da ne smeta, nego taj muzički izraz smatraju autentičnim umetničkim izrazom ljudi sa društvene margine (ili što bi se ovde reklo, ''ljudi sa ulice'').
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, MilošVB said: Pusti Dejm, nekima je potrebna nadoknada za izgradnju ličnosti kroz muziku 🙂 Pa jesi li uspeo? Just now, robespierre said: Rep muzika postoji već pedeset i kusur godina, nije nastala na Pinku i uglavnom se bavi promocijom uličnog kriminala, slavi se hedonizam (konzumacija narkotika i promiskuitet sa mizoginog stanovišta) i najprizemniji materijalizam. Usput ne znaju da sviraju niti jedan instrument i samo nešto recituju tamo. Vidiš nekima (kao meni) to ne da ne smeta, nego taj muzički izraz smatraju autentičnim umetničkim izrazom ljudi sa društvene margine (ili što bi se ovde reklo, ''ljudi sa ulice''). Ne mozes da upoređuješ rep muziku sa turbo folkom. Nebo i zemlja
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, berti said: Ne mozes da upoređuješ rep muziku sa turbo folkom. Nebo i zemlja Pa zapravo nije, jer je turbo folk autentični izraz srpskog ''geta''. I to kažem kao neko ko organski ne podnosi turbo folk. Razlika između tvog i mog viđena stvari je što se meni turbo folk gadi kao muzički izraz, a ti ga posmatraš kao neki sistem vrednosti (što se vidi iz prošlog posta), a upravo sam ti objasnio da je rep muzika mnogo gora što se tiče ''promocije vrednosti'' od turbo folka. Edited 1 hour ago by robespierre 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne čitaš ali si donijela zaključak o diskusiji. OK. Meni ne smeta ako neko kaže da nisam košarkaški verzirana jer ne pratim košarku jbg i to me ne trigeruje. To nije polje mojih interesovanja, iako bih mogla da nabrojim nekoliko timova u EL.
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, robespierre said: Pa zapravo nije, jer je turbo folk autentični izraz srpskog ''geta''. I to kažem kao neko ko organski ne podnosi turbo folk. Pa dobro, onda su i Zadruga i Farma deo tog srpskog geta.
robespierre Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Just now, berti said: Pa dobro, onda su i Zadruga i Farma deo tog srpskog geta. Pa jesu, to je samo još jedan način da se uznapreduje na društvenoj lestvici geta. Baš kao što te pevačice koje su ustvari prostitutke koriste svoje polne moći za napredak na društvenoj lestvici geta. Prava reperska priča.
Volter Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) Nateraćete me da ponovo pročitam Konfučija i deo o muzici. Mislim da je napisao da u zemlji u kojoj dominira uznemirujuća i raskalašna muzika, da je taj narod nemoralan. Al to ne važi za nas. Edited 31 minutes ago by Volter
Recommended Posts