ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: To se lako može rešiti. Mogao bi da pozove nekoliko hiljada lojalista u Ćacilend, svakome od njih po tanjir prebranca ili čorbastog pasulja, i eto gasa Sad dadoh svoj doprinos snabdevanju gasom 4
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potrebno je ukloniti ćacilend, av je maksimalno uprostio stvari.
vilhelmina Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, JPM said: Svake godine, jedan Pirot manje. Sreca u nesreci je sto je i Pirot sve manji, inace bi gubitak bio veci 🙃. Kad sam ja u njemu zivela, imao je preko 40000 stanovnika
MeanMachine Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 4 hours ago, djura.net said: Ne bih de kladio u to, mislim da se i na tom polju zaostrava situacija. Jeftina radna snaga i rudnici uranijuma u Africi nisu bas dostupni malim drzavama poput Srbije. Koliko znam, i Francuska ima problema u tom smislu. Srbija je imala rudnik uranijuma, blizu stare planine. Ali prerada u gorivo je skupa i tehnološki vrlo zahtevna ali opet može se nabaviti gorivo od raznih proizvođača. Edited 40 minutes ago by MeanMachine
DJ_Vasa Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Lepe vesti su počele da se nižu: N1 ekskluzivno saznaje: Šta piše u nikad oštrijoj rezoluciji EP o Srbiji
Drug Crni Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 22 hours ago, Malkolm Brogdon said: Mislim ovo sto pisem nije ni glavna tema njihovog rada, zato su i dobili nobela za ekonomiju, mi smo malo vise zagazili u sociologiju ovde. Da, za ekonomiju, iako im je knjiga više politička ekonomija..no, da ne trolujemo topik
Recommended Posts