40Wins Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve mi realnije deluje ona konstatacija da ce on poslednji saznati da nije vise na vlasti. 2
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nekako uvek uspe da ispadne još veći gnojni čir od čoveka. Obara rekorde kao Sergej Bubka. Inače juče je na Radio Beogradu išla vest kako će predsednik Vučić moliti Sija za investicije. Nije mu lako, visok čovek a toliko se saginje da primi investiciju u grlo. 1 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Volter said: Ovo kao Jovana Jeremić kad je išla u Ameriku 😂 1 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Volter said: Dobro je pa nisam poludeo i nije mi se ucinilo da ovo prica. Sa kojim on samopouzdanjem ovo prica to je za nepoverovati. Za sta se pametan stidi budala se ponosi. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ko ce da im kaze da je Vucko bio u magarecoj klupi sto bi se reklo u povorci? :D
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 9/3/2025 at 11:21 PM, Volter said: U nedelju u Nišu prave skup protiv blokada. BICE VESELO 1 2
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bio sâm na maturi. Kad su čuli da dolazi ekipa iz škole promenila restoran. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nisam stručna, ali on ovde hoda kao da je iščašio taj kuk, ili da rukom pod koju ga je uhvatila drži neki štap. Govor tela je ovde fascinantan, distanca između njih, njegov rigidan položaj tela. Kao ženi, meni je potpuno neverovatno da je bilo koja opštila s ovim likom, iskreno. Pa čak i da uzmem kao tačnu pretpostavku koju mnogi navode - zbog pozicije, moći itd. Edited 4 hours ago by DameTime 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, 40Wins said: Isao sam na maturu garantovano. Al kako se trzno kao da ga je uhvatio stranac a ne njegova zena.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma nije znao šta će sa svojom rukom, gde da je nasloni. Udrvenio se. Šmoklja.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, DameTime said: Nisam stručna, ali on ovde hoda kao da je iščašio taj kuk, ili da rukom pod koju ga je uhvatila drži neki štap. Govor tela je ovde fascinantan, distanca između njih, njegov rigidan položaj tela. Kao ženi, meni je potpuno neverovatno da je bilo koja opštila s ovim likom, iskreno. Pa čak i da uzmem kao tačnu pretpostavku koju mnogi navode - zbog pozicije, moći itd. Ja koliko sam čuo nepomenik je operisan od porodice, njega to uopšte ne zanima. Ali on zna da ljudi vole porodične ljude i samo zbog toga se oženio i prvi i drugi put. Sudeći po obe njegove žene mislim da su i one dosta slične njemu.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Klotzen said: Ja koliko sam čuo nepomenik je operisan od porodice, njega to uopšte ne zanima. Ali on zna da ljudi vole porodične ljude i samo zbog toga se oženio i prvi i drugi put. Sudeći po obe njegove žene mislim da su i one dosta slične njemu. Sve i da je tako, na ovom snimku se vidi da ona makar ume da "odglumi" afektivnost za potrebe kamera, on ni to ne zna. 2
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Kao ženi, meni je potpuno neverovatno da je bilo koja opštila s ovim likom, iskreno. Da. Baš sam o tome pričala privatno prije neki dan. Nevjerovatno.
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Kao ženi, meni je potpuno neverovatno da je bilo koja opštila s ovim likom, iskreno. Pa čak i da uzmem kao tačnu pretpostavku koju mnogi navode - zbog pozicije, moći itd. 8 minutes ago, Mina D. Harker said: Da. Baš sam o tome pričala privatno prije neki dan. Nevjerovatno. Sve je to @Chaos Is Me opisao pre neku godinu legendarnim komentarom o Kobrama flaferima. 😄
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ona mi deluje kao klasičan projekat nekog dela službe. 5
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 13 minutes ago, Mina D. Harker said: Da. Baš sam o tome pričala privatno prije neki dan. Nevjerovatno. Verovatno to posmatram iz svoje perspektive, ali svaka čast ako joj se ne gadi, ili može da potisne to gađenje. Pošto on teško da je sposoban za bilo koju nežnost i strast (da nije u smeru mržnje). Da traje i dva minuta, mnogo je... 7 minutes ago, 40Wins said: Sve je to @Chaos Is Me opisao pre neku godinu legendarnim komentarom o Kobrama flaferima. 😄 Jel one beše objašnjavao forumskom auditorijumu ko su flaferi? 😁 Edited 3 hours ago by DameTime 1
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, 40Wins said: Sve je to @Chaos Is Me opisao pre neku godinu legendarnim komentarom o Kobrama flaferima. 😄 Dajte taj pos', za nas novajlije. 🙂
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, DameTime said: Verovatno to posmatram iz svoje perspektive, ali svaka čast ako joj se ne gadi, ili može da potisne to gađenje. Pošto on teško da je sposoban za bilo koju nežnost i strast (da nije u smeru mržnje). Da traje i dva minuta, mnogo je... Jel one beše objašnjavao forumskom auditorijumu ko su flaferi? 😁 Zašto misliš da je uopšte imala bilo kakav fizički kontakt s njim? Inače, mislim da bi mnoge esenesovke ubile za tu šansu. 1
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Mina D. Harker said: Dajte taj pos', za nas novajlije. 🙂 On 8/29/2023 at 9:55 AM, Chaos Is Me said: Meni je ovo seciranje svakog Jokićevog koraka tokom leta zaista degutantno. That being said, ne smeta mi što se opustio ili što se vošti od alkohola svako malo, njegova stvar i izbor, a ove priče kako daje loš primer mladima su bukvalno kao da slušam neke babe ispred maksija. Ubedljivo najveća mrlja tokom leta je što vidim da se slikao sa ženom od žvalavog na nekom prijemu. Kakva li je to tek nesrećnica, zamisli da te jebe jedan AV i to bukvalno, ne figurativno kao što taslači sve nas, pri čemu je neki od kobri u ulozi fluffera. Možda i niži oblik postojanja od volvoksa i dragana j vučićevića. _____________ 31 minutes ago, DameTime said: Jel one beše objašnjavao forumskom auditorijumu ko su flaferi? 😁 On 8/29/2023 at 10:31 AM, wrach said: jbt morao sam ovo da izguglam, lesson learned! On 8/29/2023 at 11:20 AM, 40Wins said: Na sluzbenom kompu sam, objasni nam ovde sta je, plasim se da guglam. On 8/29/2023 at 11:25 AM, Smrtokapa said: Ima na Vikipediji, uvek možeš da se vadiš na to da je u pitanju mesto za edukaciju i lično usavršavanje. Naziv topica: Jokic u reprezentaciji 😄 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da, jbt, na toj temi je bilo svega - od rasprave u kom kraju Srbije je najbolja hrana, do flafera. 😂 10 minutes ago, Barkley#34 said: Zašto misliš da je uopšte imala bilo kakav fizički kontakt s njim? Okej, nisam im držala sveću, možda i nije. Ali ako nije ona, po čaršiji kruže priče da jesu neke druge, pa isto pitanje stoji za njih.
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @40Wins thanks. Nažalost, ili na sreću, ne moram da guglam...🙃 (Poređenje sa odnosom Tramp-Melanija je dosta adekvatno, s tim što se Melanija već izgleda umorila od pretvaranja)
Recommended Posts