srlepajce Posted Saturday at 07:28 PM Share Posted Saturday at 07:28 PM Joj legenda ❤️ 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Saturday at 07:30 PM Share Posted Saturday at 07:30 PM Volim, preferiram 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 07:32 PM Share Posted Saturday at 07:32 PM 6 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Saturday at 07:35 PM Share Posted Saturday at 07:35 PM 31 minutes ago, srlepajce said: 😄 U svakom gradu postoji taj jedan napredni baja bez osnovne škole i dana radnog staža koji se pita za svako radno mesto. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 07:36 PM Share Posted Saturday at 07:36 PM 1 hour ago, Урош19 said: Razumem ja da moraju i žene od 50 godina da pumpaju ali ovaj hor je jaka krindžoteka Cuti Urose, bolje nego da su tradicionalno za NS doveli Frajle. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 07:37 PM Share Posted Saturday at 07:37 PM Ali ovaj klempo Martinovic kao neki baja kuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 07:39 PM Share Posted Saturday at 07:39 PM 2 minutes ago, Čvarkov said: U svakom gradu postoji taj jedan napredni baja bez osnovne škole i dana radnog staža koji se pita za svako radno mesto. POTPISUJEM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Saturday at 07:39 PM Share Posted Saturday at 07:39 PM (edited) Vucic: Raste bes vecinske Srbije Bes vecinske Srbije: Edited Saturday at 07:39 PM by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 07:41 PM Share Posted Saturday at 07:41 PM (edited) Trpaj trpaj 😄 Hehe Edited Saturday at 07:44 PM by srlepajce 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Saturday at 07:44 PM Share Posted Saturday at 07:44 PM Ova studentkinja sto je sada intervjuisala, bela bundica kao omaz onoj Barbari sa Studio B, "linc silovanje nasilje"? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted Saturday at 07:45 PM Share Posted Saturday at 07:45 PM 1 hour ago, Урош19 said: Pucaju po šavovima Ovo moze da im se vrati kao bumerang. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted Saturday at 07:47 PM Share Posted Saturday at 07:47 PM (edited) Priča se da je agencija Đoke Vlaha pre nekoliko dana okončala za jednu ambasadu anketu o podršci vlastima u Srbiji, i da su rezultati takvi da objašnjavaju svu ovu bezglavost koju emituju nosioci režima, trčeći ko muve bez glave u divergentnim pravcima. Navodno, skoro sedam od deset ispitanih protivi se vlastima, to jest 69 naspram 31 odsto je protiv aktuelne vlasti, što je ozbiljan pad u odnosu na neke ranije preseke stanja iste agencije, u kojima su naprednjaci imali oko 40 odsto podrške. Trend je takav da podrška vidljivo opada. Teraj dalje... Edited Saturday at 07:50 PM by Nek grmi jako 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajail Posted Saturday at 07:56 PM Share Posted Saturday at 07:56 PM Pozdrav svima, kakav dan za prvi post. O sebi ću nekom drugom prilikom, danas je bilo mnogo važnijih stvari od moje malenkosti, samo to da pratim forum od kada je Robi postao trener Zvezde. Bio sam u varoši, izuzetan doživljaj.Parkirao sam se ispod mosta ( Clash zna di je to), bilo me je strah sve dok nisam nedvosmisleno utvrdio da ga ovi nisu rekonstruisali. Bilo je mnogo matoraca u patikama (računajte jednog više) i, da ti niko ne kaže, da nisi vid´o ni na televiziji, oma znaš da je neki protest. Nekako sam se zatek´o međ´ nekim mladim svetom, štrč´o sam k´o onaj na Balaševićevoj sa´rani. Mnogo lepote, duhovitosti i pameti. Ipak, najjači utisak su mi bili bajkeri- toliko motora nisam vid´o u životu. Čuj nisam vid´o- nisam znao ni da ih tol´ko ima. Mislim da je ovo zaista, što kaz´o jedan transparent, finalno odbrojavanje. Izvin´te što sam se ovako raspis´o, neću često. 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 07:57 PM Share Posted Saturday at 07:57 PM 43 minutes ago, zoran59 said: Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo. Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju). Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo. Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." edit: gramatika Pusti ti mene, niti znap ko sam niti koje sam nacije a garantovano sam iz najmešovitije porodice id svih koji ovde zagovarate obnovu one nakazne države. Srećom što niko od susednih naroda ne mašta više o tome već lrči svoj samostalni put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 08:01 PM Share Posted Saturday at 08:01 PM Ima dobrih slika iz Hrvatske zaista Počnimo Youbav ispočetka Ћаци, СплиЂани су уз вас Sa sve ćirilicom 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Saturday at 08:06 PM Share Posted Saturday at 08:06 PM Jedan student sa bradicom je na N1 objasnio oko ispunjavanja zahtjeva i pokušaja podvale sa izborima, rispekt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Saturday at 08:06 PM Share Posted Saturday at 08:06 PM Jbg, napravili su studenti grešku što nisu pustili novinarku RTS-a da se čuje, ali ih razumem. Nisu znali kakav će izveštaj biti. Verujem da već svi sad znaju da je bilo korektno i da su počeli da duvaju neki novi vetrovi, tako da će verovatno svaki sledeći izveštaj RTS-a proći bez zvižduka ako nastave da izveštavaju objektivno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Saturday at 08:08 PM Share Posted Saturday at 08:08 PM 1 minute ago, Beonegro said: Jedan student sa bradicom je na N1 objasnio oko ispunjavanja zahtjeva i pokušaja podvale sa izborima, rispekt Tog napaćenog studenta malo malo pa prozivaju informeri i slični, čak ga je jednom prilikom i Vučić lično prozivao zato što nosi rolex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted Saturday at 08:08 PM Share Posted Saturday at 08:08 PM (edited) Reakcija duvanja u vuvuzele tokom obraćanja reporterke Javnog servisa je logična, ne može se za dva dana povratiti poverenje u RTS koje se gubilo godinama unazad. Prvo neka RTS stvarno skoči, a mi ćemo onda reći - hop. Edited Saturday at 08:10 PM by Nek grmi jako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Saturday at 08:08 PM Share Posted Saturday at 08:08 PM Inače, vrhovni bolesnik je odustao od dolaska na otvaranje kraka Iverak-Lajkovac u Valjevu, i to posle 3 dana besomučnog grabuljanja botova po državnim jaslama. Vuna kićo. Poslao onu slinu u ostavci dok je skrenuo levo kod Aleksinca. Balon je pukao, gas u patos do konačne slobode. Sledeća generacija klinaca će dizati spomenik studentima 2024/25. Bez preterivanja. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 08:09 PM Share Posted Saturday at 08:09 PM 5 minutes ago, Helena said: Ima dobrih slika iz Hrvatske zaista Počnimo Youbav ispočetka Ћаци, СплиЂани су уз вас Sa sve ćirilicom Hrvati znaju cirilicu bolje od Ćacija. Piša Vacic i firer Davidovic na aparatima. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 08:11 PM Share Posted Saturday at 08:11 PM 2 minutes ago, Čvarkov said: Jbg, napravili su studenti grešku Nisu ni svi oko nje bili studenti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted Saturday at 08:12 PM Share Posted Saturday at 08:12 PM ama jbt niko ne pominje bilo kakve nove Jugoslavije, ako ne može da se ukapira da podrška iz Hrvatske i eventualno Albanije ili Federacije izbija bukvalno 90% aduta iz ruku ovih mentola... Potpuno obesmišljava standardna pitanja koja čekaju svakog protivnika poslednjih 10 godina i koja u startu rade binomnu podelu biračkog tela - da li je Srebrenica genocid, da li slavite slavu, da li je Ratko neroj, da li uvesti sankcije Rusiji... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 08:13 PM Share Posted Saturday at 08:13 PM 3 minutes ago, Clash said: Hrvati znaju cirilicu bolje od Ćacija. Piša Vacic i firer Davidovic na aparatima. Ali ja ne znam ko je Ćaci. Videla sam grafit i to je to Dakle, ko je ili šta je Ćaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 08:20 PM Share Posted Saturday at 08:20 PM 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts