Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Priča se da je agencija Đoke Vlaha pre nekoliko dana okončala za jednu ambasadu anketu o podršci vlastima u Srbiji, i da su rezultati takvi da objašnjavaju svu ovu bezglavost koju emituju nosioci režima, trčeći ko muve bez glave u divergentnim pravcima.

Navodno, skoro sedam od deset ispitanih protivi se vlastima, to jest 69 naspram 31 odsto je protiv aktuelne vlasti, što je ozbiljan pad u odnosu na neke ranije preseke stanja iste agencije, u kojima su naprednjaci imali oko 40 odsto podrške.

Trend je takav da podrška vidljivo opada. Teraj dalje...

Edited by Nek grmi jako
  • Like 3

Pozdrav svima,

kakav dan za prvi post. O sebi ću nekom drugom prilikom, danas je bilo mnogo važnijih stvari od moje malenkosti, samo to da pratim forum od kada je Robi postao trener Zvezde. Bio sam u varoši, izuzetan doživljaj.Parkirao sam se ispod mosta ( Clash zna di je to), bilo me je strah sve dok nisam nedvosmisleno utvrdio da ga ovi nisu rekonstruisali. Bilo je mnogo matoraca u patikama (računajte jednog više) i, da ti niko ne kaže, da nisi vid´o ni na televiziji, oma znaš da je neki protest. Nekako sam se zatek´o  međ´ nekim mladim svetom, štrč´o sam k´o onaj na Balaševićevoj sa´rani. Mnogo lepote, duhovitosti i pameti. Ipak, najjači utisak su mi bili bajkeri- toliko motora nisam vid´o u životu. Čuj nisam vid´o- nisam znao ni da ih tol´ko ima. Mislim da je ovo zaista, što kaz´o

jedan transparent, finalno odbrojavanje. Izvin´te što sam se ovako raspis´o, neću često.

• Like 22
  • Love 1

43 minutes ago, zoran59 said:

Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo.

Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju).

Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo.

Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." :classic_biggrin:

edit: gramatika

Pusti ti mene, niti znap ko sam niti koje sam nacije a garantovano sam iz najmešovitije porodice id svih koji ovde zagovarate obnovu one nakazne države. Srećom što niko od susednih naroda ne mašta više o tome već lrči svoj samostalni put.

Jbg, napravili su studenti grešku što nisu pustili novinarku RTS-a da se čuje, ali ih razumem. Nisu znali kakav će izveštaj biti. Verujem da već svi sad znaju da je bilo korektno i da su počeli da duvaju neki novi vetrovi, tako da će verovatno svaki sledeći izveštaj RTS-a proći bez zvižduka ako nastave da izveštavaju objektivno.

• Like 4

Inače, vrhovni bolesnik je odustao od dolaska na otvaranje kraka Iverak-Lajkovac u Valjevu, i to posle 3 dana besomučnog grabuljanja botova po državnim jaslama. Vuna kićo. Poslao onu slinu u ostavci dok je skrenuo levo kod Aleksinca. Balon je pukao, gas u patos do konačne slobode. Sledeća generacija klinaca će dizati spomenik studentima 2024/25. Bez preterivanja. 

spacer.png

• Like 10

ama jbt niko ne pominje bilo kakve nove Jugoslavije, ako ne može da se ukapira da podrška iz Hrvatske i eventualno Albanije ili Federacije izbija bukvalno 90% aduta iz ruku ovih mentola... Potpuno obesmišljava standardna pitanja koja čekaju svakog protivnika poslednjih 10 godina i koja u startu rade binomnu podelu biračkog tela - da li je Srebrenica genocid, da li slavite slavu, da li je Ratko neroj, da li uvesti sankcije Rusiji...

• Like 10