shonke Posted Saturday at 04:14 PM Share Posted Saturday at 04:14 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Otkad je ona postala Seselj jbt. Btw: Evo da zvanično i javno kažem da karleuši ne bih dao ni da mi pljugne. Btw, postaje hladnjikavo, hanuma i ja se sklonili da rucamo, čekamo kumove da stignu za jedno sat pa na most slobode do ponoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Saturday at 04:26 PM Share Posted Saturday at 04:26 PM Kako ga jebu, ne vade... https://n1info.rs/vesti/specijalna-jedinica-dabre-cuva-studente-u-blokadi-mostova/ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 04:30 PM Share Posted Saturday at 04:30 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Otkad je ona postala Seselj jbt. Btw: Sto rece nas narod Blago kuci koju ona zaobidje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 04:37 PM Share Posted Saturday at 04:37 PM Upravo se vratih sa prve ture na Mostu Slobode. Odlična atmosfera teško je reći koliko ima ljudi zato što su se stalno pomerali ali ja bih ovako iz iskustva pošto je tu bilo više prostesta rekao da tu ima oko 30-40k ljudi. Evo nekih slika : Ovo je raskrsnica u NS ispred mosta, to je centralno mesto i kao što vidite tu je žestoka gužva, ja sam na nekih 50-60m od početka raskrnice. Bilo je ljudi skroz do one kule tu je Promenada iza nje ta raskrsnica je takođe blokirana ali tu nema mnogo ljudi, uglavnom su svi u na ulici od te raskrsnice prema mostu. Ovo je početak mosta sa par intersantnih detalja. gore levo možete videti transparente koje su stanari okačili, bilo je i onih koji su sa zastavama podržavali odatle. U sredini jedan originalni potez, berber šiša i brije za džabe, vesela atmosfera se tu stvrila, ovaj deda sa štakama me udario kada je prolazio pored mene ali danas je svima sve oprošteno ko je bio na mostovima 🙂 Ovde se, doduše slabo vidi most, koji je takođe bio pun a desno vidimo prasence koje se okreće čisto da se ne prekine tradicija sa autokomande. Inače je bilo Pasulja, Gulaša i neke Bele Čorbe a postojali su neki štandovi gde su ljudi jednostavno donosili od kuće i ostavljali hranu i piće. Za divno čudo u sred ove mase ima jedna trafika koja je radila 🙂 Elem kada sam krećao nazad jer deca i seniori nisu mogi više, počeli su da sklanjaju ljude sa mosta jer nije bezbedno. Ovo je viseći most i vibracije na njemu mogu biti opasne. Tako da se sada ti ljudi prebacuju sa mosta na ovaj deo kod raskrsnice i park koji je odma pored pa je gužva veća nego na slikama. Verovatno će kasnije biti manje ljudi pa će biti malo prohodnije. Ja sam ugovorio oko ponoći idemo na drugu turu nas desetak pa ćemo videti koliko ćemo ostati, ako bude malo ljudi verovatno ćemo ostati do 5-6 da pojačamo studente. Koliko sam čuo kada dođu ovi sa drugih mostova planiran je i neki koncert hora kao i govori neki tako da će verovatno biti dosta zanimljivo do tamo negde 22-23h pa kontam da neće trebati pojačanja do tada. 18 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 04:39 PM Share Posted Saturday at 04:39 PM (edited) I ja sam bio na mostu Slobode, kako je na ostala dva mosta ? Inače uskoro će basket početi ispred Promenade. Edited Saturday at 04:44 PM by Henry Chinaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 04:41 PM Share Posted Saturday at 04:41 PM 1 minute ago, Klotzen said: Upravo se vratih sa prve ture na Mostu Slobode. Odlična atmosfera teško je reći koliko ima ljudi zato što su se stalno pomerali ali ja bih ovako iz iskustva pošto je tu bilo više prostesta rekao da tu ima oko 30-40k ljudi. Ja sam bila na koncertu na tvrdjavi gde je na malom prostoru bilo 30k ljudi. Verujem da ima mnogo vise ljudi po celom gradu od te cifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Saturday at 04:59 PM Share Posted Saturday at 04:59 PM 8 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 05:06 PM Share Posted Saturday at 05:06 PM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 05:32 PM Share Posted Saturday at 05:32 PM Jos nisu stigli.🤣 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Saturday at 05:39 PM Share Posted Saturday at 05:39 PM Ti sto voze Alfe nikad ne znaju kad ce da naprave blokadu puta, pogotovo one 156-ice. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Saturday at 05:50 PM Share Posted Saturday at 05:50 PM Pucaju po šavovima 2 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Saturday at 05:55 PM Share Posted Saturday at 05:55 PM Ako i u Dnevniku u pola 8 počnu sa opširnim izveštajem sa protesta, nešto se debelo valja. Bujošević je opštepoznati preletač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Saturday at 06:05 PM Share Posted Saturday at 06:05 PM Pukla im je i rts zavesa, krenuo je tocak, ne moze da se zaustavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 06:06 PM Share Posted Saturday at 06:06 PM Štimac igra basket u NS 🙂 Kolone sa drugih mostova su izgeda stigle na most Slobode. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:10 PM Share Posted Saturday at 06:10 PM Ja se nadam da dobar deo ljudi koji nemaju sbb bar gledaju insajder tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 06:16 PM Share Posted Saturday at 06:16 PM 25 minutes ago, Урош19 said: Pucaju po šavovima Možda je Bujošević rešio da ode u partizane četres' pete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Saturday at 06:19 PM Share Posted Saturday at 06:19 PM Nije srpski ćutati Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:22 PM Share Posted Saturday at 06:22 PM 26 minutes ago, Stiletto said: Ako i u Dnevniku u pola 8 počnu sa opširnim izveštajem sa protesta, nešto se debelo valja. Bujošević je opštepoznati preletač. A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 06:22 PM Share Posted Saturday at 06:22 PM Just now, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Istinu verovatno. Od toga najviše zenta. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Saturday at 06:23 PM Share Posted Saturday at 06:23 PM 1 minute ago, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Pa nije bio prvi u vestima....prvo su bili studenti, pa tek onda on u Ćićevcu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 06:24 PM Share Posted Saturday at 06:24 PM Just now, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts Klikni ovde, videćeš na Redditu. Ako nekoga mrzi da čita, evo i jedne slika sa linka: https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fsns-poslao-poruku-rts-u-v0-ipom2dtqgkge1.png%3Fwidth%3D2944%26format%3Dpng%26auto%3Dwebp%26s%3Df17dec66f481f3a052e29800277d27c4e254ec4a 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 06:25 PM Share Posted Saturday at 06:25 PM Nisam video čekam sad vesti RTS da vidim. Piše se po netu da su pustili sliku iz drona a to je rasturilo propagandu na režimskim medijima u paramparčad jer oni idu sa pričom da je protest doživeo fijasko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Saturday at 06:27 PM Share Posted Saturday at 06:27 PM Razumem ja da moraju i žene od 50 godina da pumpaju ali ovaj hor je jaka krindžoteka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Saturday at 06:27 PM Share Posted Saturday at 06:27 PM Dosao kuci na pauzu pa moram opet nazad do mosta. Moram dobro da proverim sta se deseva. Neko me zajebava, ja tamo nisam video ni decu, ni studente, ni poljoprivrednike ni bajkere. Sve je puno nekih vila i vilenjaka, svi nesto lepi i pametni i dobri. Pazite se ako idete tamo, mozda je zarazno, ali treba otici proveriti to. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Saturday at 06:29 PM Share Posted Saturday at 06:29 PM 7 minutes ago, srlepajce said: A sta su objavili pa je žvala puko? Ne pratim rts https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5641948/studenti-blokade-novi-sad.html Prilog od 8 min. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts