Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

53 minutes ago, Klotzen said:

Primetno je od prošle nedelje da je parizer dao nalog da se RTS malo otvori. No RTS praktično više i nema političke emisije nego zavise od toga da li će "oko" i "takovska" da odluče da je neko političko pitanje najvažnije te nedelje inače se bave totalno nebitnim temama.

Ali zato režu gde stignu.....kakav Kim Džo

elem:

Sa instargram naloga glavnog lika iz serije "Igra sudbine" Stevana Piala...

Posle 5 godina snimanja i preko 1300 snimljenih epizoda, saopšteno mi je da se tok serije menja i da lik Luke Kanačkog više neće biti deo priče.
To se valjda tako kaže...

https://www.instagram.com/p/DFcOHs3shnJ/

Lik je podržao studente. Ovo mu je "nagrada". Već ranije su odstranili nekoliko glumaca zbo političkih izjava. 

Ja se iskreno nadam da će isključiti sve glumce i napokon prekinu ovu smor seriju, ali to je druga stvar...

• Like 1

1 hour ago, Clash said:

Ali brate kad ulicnom psu kazes dve tri lepe reci skoci na tebe i lize te i hoce da se ceska.

Ovo je nazovi njegov Pako koji je u fazonu sta je ovo koji kurac, ko je ovaj,?

Alo Kobro vodi me odavde, najebaces zbog ovoga obecavam ti!

E na ovo sam prso :roflmao:

• Ha-ha 4

Ja još ne mogu da verujem da su studentkinji medicine bejzbolkom tako pocepali facu,da su joj izbili 4 zuba i slomili vilicu. Morali su vilicu da joj vežu žicom. Pa,mamu vam jebem fašističku,da vam jebem! :furious::furious::furious:

Krimos palicom na buduću doktorku medicine. E to vam je SnS Srbija.

Kako neko uopšte može da uzme bejzbol palicu i zamahne ka glavi devojke od dvadesetak godina..zarad čega?
Ovo bi trebalo tretirati kao pokušaj ubistva,majku im zlikovačku.

• Like 21

12 minutes ago, Klotzen said:

Došli verovatno da prave nerede ali nisu znali da su sa studentima danas bili motoraši pa su onda pokušali da odrade neku prestavu 🙂

''Vi imate jedan diskrimatirni primer''. Ispravi ga neko i krenuli da mu se smeju.

Edited by Volter
  • Ha-ha 1

Kad sam bio dečačić, drugi-treći razred, bio sam u mogućnosti više puta da prepešačim 20+ km, od kojih je dobar deo puta bio brdovito-šumski kraj. Voleo sam ići kod famElije u goste.

Ne vidim što bi za ove studente koji fizički nikad bolji u životu neće biti, bio podvig da prepešače 80km u dva dana. Kapiram da ima dosta lezilebovića, ali opet...

• Ha-ha 1
  • Tuzno 5

7 minutes ago, Volter said:

''Vi imate jedan diskrimatirni primer''. Ispravi ga neko i krenuli da mu se smeju.

Pa sta drugo nego da se smeju naci balvanu koji ne zna sta da radi jer mu je propao plan A, da pravi sranje, kad je video koliko ima bajkera a i poprilicno ljutih gradjana.

Edited by Clash
  • Like 1

28 minutes ago, Klotzen said:

Došli verovatno da prave nerede ali nisu znali da su sa studentima danas bili motoraši pa su onda pokušali da odrade neku prestavu 🙂

"A šta sam ja?"

"Pa ne znam, odžačar?!"

:lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 2

18 minutes ago, Dracarys said:

Kad sam bio dečačić, drugi-treći razred, bio sam u mogućnosti više puta da prepešačim 20+ km, od kojih je dobar deo puta bio brdovito-šumski kraj. Voleo sam ići kod famElije u goste.

Ne vidim što bi za ove studente koji fizički nikad bolji u životu neće biti, bio podvig da prepešače 80km u dva dana. Kapiram da ima dosta lezilebovića, ali opet...

Nije ti lako, jel da? Može li student Aleksandar da prepešači, pitaj ga. 

• Like 12
  • Love 1
  • Ha-ha 3

23 minutes ago, Dracarys said:

To ti verujem.

• Ha-ha 5

25 minutes ago, Dracarys said:

Au koliko promasena poenta ove setnje...

• Like 3

15 minutes ago, Clash said:

Ne znam ko je tip i da li ima nesto licno protiv Ace Srbina ali mu se lepo naklatio na kosti.

Direktor SaaS kompanije CAKE. Saradjivali smo kratko pre nekoliko godina, deluje da je ok lik. Cuo sam i druge price za njega doduse.

• Like 1

36 minutes ago, Dracarys said:

Ne blamiraj se, Draki, nije trolovanje vredno toga.

16 minutes ago, Eddard said:

Nije ti lako, jel da? Može li student Aleksandar da prepešači, pitaj ga. 

Ta pihtijasta masa se ušinula dok je mazila psa...

Edited by DameTime

36 minutes ago, Dracarys said:

A jesi li tada morao da bežiš od vukova i medveda dok se probijaš kroz nanose snega od bar tri metra?

1 hour ago, Smrtokapa said:

Samo kratka digresija sa ove prelepe šetnje, bila je emisija na RTS-u u kojoj se govorilo o padu nadstrešnice iz građevinskog ugla, u svetlu objavljenih dokumenata iz ture III.

Iznete su neke zanimljive stvari. Voditeljka malo previše upada u reč gostima, ali preporuka da se baci pogled:

Pogledao sam emisiju.

Novinarka je jako iritantna, ali mi deluje da je istovremeno i jako uplasena.

Dosta je ovo komplikovano, obican covek tesko moze da ovo pohvata.

Ono sto sam ja shvatio samo, je da su ljudi poginuli na nelegalnom gradilistu.

Meni bi to bio kraj cele diskusije.

Treba u lancu odgovornosti videti ko je tacno bio odgovoran za sta, ali onaj ko je dosao na nelegalno gradiliste i rekao ovo moze da se koristi je kriv 100%

• Like 6