Kronostime Posted Tuesday at 09:16 AM Share Posted Tuesday at 09:16 AM 1 minute ago, nemanjaol said: Prilicno komicnan nastup Milosa Jovanovica u skupstini. Ne znam meni je sve ociglednije da je on soavac i trojanac. Svu municiju je on davao informeru i tabloidima da se prica kako neko hoce nasilno da rusi drzavu Ne znam odakle ti to da je sabljar trojanac? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 09:18 AM Share Posted Tuesday at 09:18 AM https://informer.rs/politika/vesti/984758/milos-vucevic-podnosi-ostavku Nebitno, protest ide dalje. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted Tuesday at 09:18 AM Share Posted Tuesday at 09:18 AM (edited) NS: Inače protest u NS je bio i sinoć u 19h ispred mosta slobode, vanredni protest zakazan 3 sata ranije od strane profesora nakon što je na ogradi osnovne škole osvanuo mrtav zec obešen o kravatu, klasična mafijaška poruka. Iako je bio vanredni protest, skupilo nas se par hiljada a došli su i traktoristi i bajkeri. Danas moramo, ponovo, takav je život, ne smeju ovu pametnu decu više da tuku. Inače onaj patetični govor 2 i po muškarca i poziv na dijalog nakon što lažu i dižu tenzije 3 meseca je za povraćanje. Edited Tuesday at 09:19 AM by duško matić 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 09:19 AM Share Posted Tuesday at 09:19 AM Ovaj Miloš Francuz je samo drugačiji tip budale od Vučića. Srbiji ne trebaju retrogradne vrednosti. Srbija mora da postane moderno, gradjansko društvo, a ne neka zaostala tradicionalistička sekta. 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Tuesday at 09:25 AM Share Posted Tuesday at 09:25 AM 11 minutes ago, nemanjaol said: Prilicno komicnan nastup Milosa Jovanovica u skupstini. Ahahahaha borili se da udju u praznu salu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Tuesday at 09:26 AM Share Posted Tuesday at 09:26 AM Svi na Bulevar u 16h! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted Tuesday at 09:27 AM Share Posted Tuesday at 09:27 AM 6 minutes ago, JPM said: Ovaj Miloš Francuz je samo drugačiji tip budale od Vučića. Srbiji ne trebaju retrogradne vrednosti. Srbija mora da postane moderno, gradjansko društvo, a ne neka zaostala tradicionalistička sekta. Ma da, nikad to nece da se desi. Evo studenti juce slave Svetog Savu, poje mu, jedu nafore.. Sve dok se ne dovedemo u pamet i priznamo sebi da je Sveti Sava potpuno nebitna licnost i da je za nas skolski sistem neuporedivo vazniji Dositej, nikad necemo napred. 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 09:28 AM Share Posted Tuesday at 09:28 AM (edited) Veca opasnost za Vucevica je put u ovakvom stanju nego ovo drvo, makar i poseceno. Hoce li BIA da obidje i putare, a ne samo onog nesrecnika u Crnoj Bari? 1 minute ago, DejoLazaKalina said: Ma da, nikad to nece da se desi. Evo studenti juce slave Svetog Savu, poje mu, jedu nafore.. Sve dok se ne dovedemo u pamet i priznamo sebi da je Sveti Sava potpuno nebitna licnost i da je za nas skolski sistem neuporedivo vazniji Dositej, nikad necemo napred. I skolski, a jos bitnije - i vrednosni. Edited Tuesday at 09:29 AM by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Tuesday at 09:31 AM Share Posted Tuesday at 09:31 AM https://n1info.rs/vesti/rezimski-mediji-milos-vucevic-podnosi-ostavku/ E sad će da idu vanredni izbori, pa full kampanja na svim režimskim TV stanicama i mitinzi "sa dovoženjem" širom Srbije... sledećih par meseci samo ON da bude u centru pažnje. Da li će da učestvuje "opozicija" ili ne, to ga baš briga. Najvažnije je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted Tuesday at 09:32 AM Share Posted Tuesday at 09:32 AM 2 minutes ago, DejoLazaKalina said: Ma da, nikad to nece da se desi. Evo studenti juce slave Svetog Savu, poje mu, jedu nafore.. Sve dok se ne dovedemo u pamet i priznamo sebi da je Sveti Sava potpuno nebitna licnost i da je za nas skolski sistem neuporedivo vazniji Dositej, nikad necemo napred. Ako govorimo politički i ideološki, nažalost nama ne gine neka opcija koja je nacionalna, pa samo ostaje da se nadamo da će ta opcija biti što bliže centru, imati zdrav razum, i čiste institucije eda se ne ponovi situacija s Koštunicom. Ali, kao što lepo rekoše, sad se i ne razmišlja o tome. Prvo institucije, pa sve ostalo. U tom smislu, ovo je bolje i od 96/7 i od 2000. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Tuesday at 09:34 AM Share Posted Tuesday at 09:34 AM Šta znači ostavka premijera dickheadovića, prevremeni izbori? Kako to ide zakonski, da li može da nametne prevremene izbore kad postoji jasna većina u parlamentu sa mandatom koji važi još 3 godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 09:35 AM Share Posted Tuesday at 09:35 AM 14 minutes ago, Clash said: https://informer.rs/politika/vesti/984758/milos-vucevic-podnosi-ostavku Nebitno, protest ide dalje. Taktički se povlače na novi odbrambeni položaj. U normalnim okolnostima i normalnoj državi ovo bi bio veliki uspeh, ali ovde nema normalnosti. Energije i snage za dalju ofanzivu ima i dalje, samo napred do ispunjenja svih zahteva. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 09:37 AM Share Posted Tuesday at 09:37 AM Just now, Beonegro said: Šta znači ostavka premijera dickheadovića, prevremeni izbori? Kako to ide zakonski, da li može da nametne prevremene izbore kad postoji jasna većina u parlamentu sa mandatom koji važi još 3 godine? Znaci da se nepomenik lozi na sah: prvo je zrtvovao topa Vesica, a sada zrtvuje i konja da spasi kralja i kraljicu. tzv. Nepomenikov gambit 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Tuesday at 09:37 AM Share Posted Tuesday at 09:37 AM 2 minutes ago, Beonegro said: Šta znači ostavka premijera dickheadovića, prevremeni izbori? Kako to ide zakonski, da li može da nametne prevremene izbore kad postoji jasna većina u parlamentu sa mandatom koji važi još 3 godine? http://www.parlament.gov.rs/narodna-skupstina-/vazna-dokumenta/poslovnik-(precisceni-tekst)/raspustanje-narodne-skupstine.1347.html Quote POSLOVNIK NARODNE SKUPŠTINE XVIII. RASPUŠTANjE NARODNE SKUPŠTINE Član 289. Narodnu skupštinu raspušta predsednik Republike, u slučajevima određenim Ustavom, i o tome odmah obaveštava predsednika Narodne skupštine. Narodna skupština ne može da bude raspuštena za vreme ratnog ili vanrednog stanja. Narodna skupština koja je raspuštena vrši samo tekuće ili neodložne poslove, u skladu sa zakonom. U slučaju proglašenja ratnog ili vanrednog stanja, ponovo se uspostavlja puna nadležnost Narodne skupštine, koja traje do okončanja ratnog, odnosno vanrednog stanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted Tuesday at 09:38 AM Share Posted Tuesday at 09:38 AM (edited) "Neko" ozbiljno ne zna da radi svoj posao: https://forbes.n1info.rs/biznis/broj-mrtvih-zbog-rekonstrukcije-pruge-popeo-se-na-18-poginuli-i-jedan-kinez-i-mladi-radnik-obezbedjenja/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_content=2bDMcFa59M8nveAb9&ref=referral_N1info&pv=31df0334-0ab1-4aa1-9199-ecaff0afcfbb Edited Tuesday at 09:39 AM by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Tuesday at 09:41 AM Share Posted Tuesday at 09:41 AM 5 minutes ago, Beonegro said: Šta znači ostavka premijera dickheadovića, prevremeni izbori? Kako to ide zakonski, da li može da nametne prevremene izbore kad postoji jasna većina u parlamentu sa mandatom koji važi još 3 godine? Ionako je juče najavljena rekonstrukcija vlade, a ostavka premijera je samo prvi korak. Hoće samo da izvrše kozmetičke promene kako bi se stekao utisak da se loš kadar smenjuje, a postavlja bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Tuesday at 09:44 AM Share Posted Tuesday at 09:44 AM Iz Ustava: Quote Član 109 Predsednik Republike može, na obrazloženi predlog Vlade, raspustiti Narodnu skupštinu. Vlada ne može predložiti raspuštanje Narodne skupštine, ako je podnet predlog da joj se izglasa nepoverenje ili ako je postavila pitanje svoga poverenja. Narodna skupština se raspušta ako u roku od 90 dana od dana konstituisanja ne izabere Vladu. Narodna skupština ne može biti raspuštena za vreme ratnog ili vanrednog stanja. Predsednik Republike dužan je da ukazom raspusti Narodnu skupštinu u slučajevima određenim Ustavom. Istovremeno sa raspuštanjem Narodne skupštine predsednik Republike raspisuje izbore za narodne poslanike, tako da se izbori okončaju najkasnije za 60 dana od dana raspisivanja. Narodna skupština koja je raspuštena vrši samo tekuće ili neodložne poslove, određene zakonom. U slučaju proglašenja ratnog ili vanrednog stanja ponovo se uspostavlja njena puna nadležnost, koja traje do okončanja ratnog, odnosno vanrednog stanja. Dakle, oni imaju mogućnost da isforsiraju nove izbore (kao i dosta puta do sada), ali s obzirom na to da je juče najavljena rekonstrukcija, sumnjam da je to ideja, biće standardno rotiranje i sakrivanje nekih omraženijih likova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Tuesday at 09:46 AM Share Posted Tuesday at 09:46 AM Moram da postavim i snimak legendardnog Dragceta: "E Dragce, kad bi ti znao kako momci jebu!" Kad se opozicija grcila da bude vidjena, da prica sa njim, on je sve ignorisao, sad kad se on gura svuda i hteo bi da prica sa njima, deca ga ignorisu. Samo pumpaj pumpaj pumpaj! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Tuesday at 09:46 AM Share Posted Tuesday at 09:46 AM 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Ionako je juče najavljena rekonstrukcija vlade, a ostavka premijera je samo prvi korak. Hoće samo da izvrše kozmetičke promene kako bi se stekao utisak da se loš kadar smenjuje, a postavlja bolji. Tek to mi nema smisla. Kao što kažeš, to je onda samo kozmetički, čak i vlasti mora biti jasno da to neće imati nikakve efekte. Može jedino da vrati čaleta brnabu da daje još otrovnije izjave i još više razjari narod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Tuesday at 09:48 AM Share Posted Tuesday at 09:48 AM 52 minutes ago, Don Dusko said: Tagujte se, ja sam pijani demonstrant 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Tuesday at 09:48 AM Share Posted Tuesday at 09:48 AM Just now, Урош19 said: Tagujte se, ja sam pijani demonstrant Jesi😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Tuesday at 09:48 AM Share Posted Tuesday at 09:48 AM U kontekstu protesta nebitna informacija je pad vlade, idemo dalje. Ali opet, ja cu ceo dan da slusam Bajagu sa jednim velikim kezom na licu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted Tuesday at 09:49 AM Share Posted Tuesday at 09:49 AM 1 minute ago, Урош19 said: Tagujte se, ja sam pijani demonstrant Ćaci, da počistiš za sobom! 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 09:49 AM Share Posted Tuesday at 09:49 AM Just now, Урош19 said: Tagujte se, ja sam pijani demonstrant Betonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Tuesday at 09:50 AM Share Posted Tuesday at 09:50 AM Pišem, brišem, deo mene se opire da zaličim na njih. Neke karme nisu instant, ali doći će po svoje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts