Ledd Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ima još jedna stvar. Rusi nam još nisu isporučili dve baterije Pancira koje smo platili a nismo dobili. Vrede negde oko 160 miliona dolara, plus su plaćena a neisporučena i još tri Mi-17V-5 i još četiri Mi-35M koji zajedno vrede dodatnih 160 miliona dolara. Šema se sama crta. Nakon mukotrpnih i teških pregovora će on to srediti tamo za 5 meseci kad zalihe sirove nafte isteknu a onda će u narednom periodu pričati kako je vratio NIS koji su oni bivši poklonili.. Svi će biti srećni i zapad i on i narod i Rusi. Dobro, Rusi možda ne baš toliko.. 🙂
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne verujem da će Firer imati petlju da to uradi, uostalom, živi bili pa videli.
Ledd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago NIS u punjenu ukupnog budžeta Srbije učestvuje sa 10% .. Pored prerade sirove nafte u rafineriji u benzin i dizel za privredu i stanovništvo, prerađuje i mnoge druge derivate. Između ostalog kerozin i jedini ima instalacije na Aerodromu Nikola Tesla za kerozin (gde se pored naših pune i sve strane avio kompanije koje slete tamo), plus vojni aerodrom na Batajnici. JANAF takođe visi u vazduhu bez NIS-a. Mnogo je to veća stvar od hoće neće, jednostavno mora. Ako Rusi ne prodaju tih 11% (a hoće, jer su već pripremili tih 11% i izdvojili ih kao ćerku firme) nacionalizovaće ih. Mada će verovatno pasti dogovor prebijanja duga za Pancire i helikoptere a kad rat i sankcije prestanu (ako prestanu), onda ćemo im to vratiti a dobiti Pancire i helikoptere. Nešto na taj fazon.
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kukavac je stvarno računao i verovao da će se dva botoksirana penzosa konačno dogovoriti oko Ukrajine i da će on svojim standardnim razvlačenjem pite kupiti vreme i ispasti 5D šah genije. Ovakvu pizdetinu Balkan ne pamti, jebote život da dignu Čedu našmrkanog i pijanog u 5 ujutru, više bi pokazao političkog umeća, lukavstva i hrabrosti. Jajara kakva se više ne rađa. Mi smo tek najebali ako se govna ne oteraju do NG, satraće nas u buketu od istoka do zapada. 2
HAMMER Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, McLeod said: Bilo mozda nekad. 2019. SO su promenila priznanje vlade na Tajvanu u zvanicne odnose sa Pekingom, 2022. su potpisali "bezbednosni pakt", prica se o vojnoj bazi Kine tamo... nema veze Britanija vise sa njima. velike britanske kompanije imaju of sor tamo jer su porezi u britaniji ludacki (42%). ako je britanski kapital tamo tesko mogu da poverujem da solomoni nemaju nikakve veze sa londonom.
Eddard Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago U Somboru smenjena načelnica urgentnog centra somborske bolnice zbog podrške studentima: https://www.soinfo.org/vesti/vest/34144/smenjena-sam-dok-sam-bila-na-godisnjem-i-bez-obrazlozenja/ 2
Helena Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Valjda i direktor "Pozorištanceta Puž" u Beogradu. Videla sam klip na tviteru.
Recommended Posts