Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Molina23 said:

bukvalno će masa matorih manijaka šetati ulicama i pričati sami sa sobom. 

Ma kakvi, takvi će koliko odmah na sva zvona da udare da su uvek bili za novu vlast a protiv ove sadašnje, još će da besne i da se biju kad im se kaže da su do juče bili za Firera. 

Tako su 1945. svi bili za Broza a protiv kralja, 2000. svi za novu vlast a niko nikad nije bio za Miloševića... 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
30 minutes ago, Stiletto said:

Ma kakvi, takvi će koliko odmah na sva zvona da udare da su uvek bili za novu vlast a protiv ove sadašnje, još će da besne i da se biju kad im se kaže da su do juče bili za Firera. 

Tako su 1945. svi bili za Broza a protiv kralja, 2000. svi za novu vlast a niko nikad nije bio za Miloševića... 

To su mahom kokošari i sitne jajare. Pričam o masi zalađenih hardcore vučićevaca koji stvarno žive Matriks, otvoreno reže na studente i narod i samo onaj poslednji strah od robije ih deli da ne uzmu neko oružje i počnu da ubijaju po ulicama. A takvih zaista ima i broj nije uopšte za potcenjivanje. Ovolike televizije, novine i portali za ispiranje mozgova nisu postojali nigde u Evropi, kamoli kod nas, i sa tim posledicama ćemo morati se borimo. 

Zaboravlja se da je Šešelj i dugo nakon Haga imao svoje ludake jer je napravio ozbiljan paćenički mit o sebi. Njegov bolesni politički sin je na dobrom putu da i nakon pada ima svoju bazu koja će krstariti budžacima i čekati priliku za osvetu. Ne treba se plašiti naravno, samo imati u vidu tu mogućnost. 

Edited by Molina23
  • Like 5
Posted (edited)

Sta cu, kcer sam oficira konjice i profesora na vojnoj akademiji pa ni danas nisam odolela, samo da vidim kako "gaze" strojevi korak, da nisu i tu nesto okreniuli naopacke, skoro da nisu. Nas storjevi korak je jako tezak za vojnike, samo je ruski tezi. Ovi danas jesu gazili skoro pa dobro osim...stopala, tu je bilo frljanja na sve strane. Pogledajte snimak egzercira, kada onaj sa sabljom prolazi kroz spalir, levo stopalo (ni desno nije ok al ajde) mu "bezi" u levo, kao da ima X noge, dakle, masinbravar je bio bolji.  Uniforme gsrde, rekla bih da su im shili Kinezi od nekog jeftinog materijala, manje vise, zarozane. O onima u maskirnim uniformama ne bih, kao da je jedan esalon prolazio u krug, da nije pukovksih zastava ne bi se znalo ko je ko. Onu gvozdjuriju nisam gledala, a i sto bih, NATO bi to sazvakao za jedno pre podne. Zanimljivije je bilo tamo kod Zakline Tatalovic i gradjana koji nisu mogli ni da pridju paradi. Moja baka iz Zmaj Jovine bi rekla: "Sesir ima cveca, dupe nema gaca" i bila bi u pravu, kao i uvek.

Edited by Pletilja
Posted

Ovo danas je u organizacionom i svakom drugom smislu bio potpuni debakl!

Zastava petobojka, žandarmerija koja u ogromnom meri došla da mi sprečila normalne gradjane da odu na vojnu paradu, guraju, udaraju ljude, dok neki drugi mogu da udju i čak vredjaju i psuju novinare.

A o tome da Vučiću niko nije došao, iako on ne propušta nijednu paradu(figurativno nijednu ne propušta), je tek tragikomedija.

Zaista smo komedija od države, prava banana zemlja i smejurija, ne pamtim goru vlast u istoriji Srbije.

Znam da nije lepo pljuvati, medjutim ovaj režim je nešto najjezivije u svakom smislu te reči što smo imali do sada..

• Like 3
Posted

Nisam gledala, ali sad je pričao o srpskom vojniku.

Mislim da ni on ni Andrej nisu služili vojsku.

Ima da nas nema narednih dana kad mu alkohol popusti :classic_ninja:

Posted

Vojska je ozbiljna stvar i ne može se očekivati od hulje i njegovih secikesa da znaju da organizuju vojsku a samim tim i vojnu paradu. Ja ću biti zadovoljan ako niko nije stradao u celom tom cirkusu.

• Like 1
Posted

Meni je najjače što ordenje deli samo svojima, dakle svojoj novinarki, svojoj pevaljki.

Shvatam da režim ima svoje ,,ljubimce", alii daaj makar nekome daj po zasluzi orden, jer ne shvatam smisao davanja ordenja, koje daje DRŽAVA, a ne Vučić zvanično, ako baš nikome ne daš ko nije član SNS stranke, ili jednostavno neko ko konstantno glasa za tebe.

Posted

Jel neko primetio da kad je prolazio kroz spalir da mu je obezbedjenje se vrzmalo okolo?!? Ja ne mogu da se setim da sam igde ista slicno video, ej pocasni spalir plus obezbedjenje???

Posted

Rusi nisu prisustvovli paradi, interesantno a pre par dana mu čine uslugu sa onim pismom koje je diretkno mešanje u unutrašnju politiku Srbije.

Prikazana je Krasnuha koja je misteriozno stigla prošle godine iz Rusije. Videli smo i PULS raketni sistem i Hermes dron koje smo kupili od Izraela. Rafali su sprdnja sa narodom, ta dva Rafala su Francuski avioni koji su iznajmljeni da se provozaju iznad Srbije. Nisu čak hteli ni da sleću u Srbiji, došli iz FRA, sastali se sa naša dva miga proleteli iznad BG i otišli nazad u FRA 🙂

Zaključak je da je ovo projektovano isključivo radi uticaja na huljine birače, nema tu ništa epohalno da bi se bilo ko plašio od nas zbog prikazanog oružja.

Studentska akcija neće ostvariti nikakav rezultat jer nema medija osim N1 koji će izvestiti da im policija nije dozvolila da prisustvuju paradi. I to možemo smatrati akcijom da onima koji njih podržavaju pojačaju bunt, do druge strane neće doći.

• Like 1
Posted

Malo nervoze:

"Nisam Đuro zadovoljan angažmanom ljudi u Vladi i to ću vam sad reći u lice. Ne moram da vam govorim da ja znam koliko vam ljudi provode vremena u Vladi. To je sramota. To je sve što imam da vam kažem", rekao je Vučić na sednici Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske u proširenom sastavu, u Palati Srbija, u Beogradu.

A evo i malo smeha:

Vučić: Vojnoj paradi u Beogradu prisustvovalo 47.000 ljudi, protestovalo 237