Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šetali bi i vi onako bangavo da su vam 24/7 mesecima u glavi polupane prostorije prebijene i unezverene Kobre i stotine hiljade besnih ljudi koji nadiru. I sve to dok u pozadini piči nekakav dečiji crkveni hor koji jebeno ne prestaje da peva, kao da nagoveštava i šapuće da se uskoro kuvaš u sumporu i smoli okovan debelim zidovima. Nije lako matori. 

• Like 1
Posted

Lizao je guzice ovim govnarima u Kini, pa se osilio. Sigurno ga i onaj manijak iz Koreje savetovao kako da stvori raj u Srbiji.

Nece moci, jebacemo ih i jahati vrlo brzo i vrlo jako

Posted
1 hour ago, berti said:

Lizao je guzice ovim govnarima u Kini, pa se osilio. Sigurno ga i onaj manijak iz Koreje savetovao kako da stvori raj u Srbiji.

Nece moci, jebacemo ih i jahati vrlo brzo i vrlo jako

Gle cuda, primilo ga bonaznsko cudo u Srbalja i motivisalo da bude jos agresivniji.

Eh taj zapad, sta nam rade!

• Like 1
Posted
On 9/5/2025 at 3:25 PM, wrach said:

@40Wins brate sta si ti iskopao, ja se ovoga ič ne secam

Ja se itekako sećam jer s' vremena na vreme koristim taj izraz za mnoge njegove podguzne muve - fluffer. Jedino što nisam pitao Haosa za autorska pravatm

• Tuzno 1
Posted

90ih, usred svih stanja koja su potekla iz Srbije, normalni ljudi su mogli da nacrtaju i putanju i završetak svih kampanja koje je preduzela zajednička zločinačka organizacija SPS/ SRS. Hrvatska, Bosna, Kosovo...

I znalo se, takođe, da će se sve završiti kad Srbija bude dobila svoj deo kolača rata i nesreće.

Došla su i prošla 3 meseca 1999... činilo se da smo se izvukli (i to poprilično jeftino, koliko god to tad izgledalo - dodatno napumpano naci patosom iz svih medija...)

Došao je i taj 5.10.2000, izgledalo je da je mračno doba konačno iza nas.

Ali, nije dugo trajalo. 12.03.03 kancer je, posle kratke remisije, ponovo počeo da pokazuje simptome. I bilo je sve gore. 

Nisam naročito lud za istorijom niti ekstremno inteligentan i sposoban da predviđam budućnost, ali kad je u maju 2012. Tadić izgubio izbore, čuo sam se sa svojim bratom iz Zaječara i rekao mu - To je to, pravo vreme naplate svega za nesreće 90ih stiže, a mi više nećemo doživeti normalnu Srbiju.

Ni po jada za to, ionako veći deo života živim u ovoj kloaki, ali bog u koga ne verujem ima mnogo suroviji plan - konačni obračun, krvav i surov, i on će se ipak odigrati tamo odakle je sve počelo. 

I ako ga nekim slučajem izbegnemo, budućnost će samo biti crnja.

Preview je bio sinoć.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Njihovi meidji najavljuju da sutra u Nišu blokaderi spremaju napad na ćacije. Vučić da će i on sutra šetati bez policije jer su blokaderi kukavice. Neverovatan skup idiota.