uncletima Posted Thursday at 08:50 AM Posted Thursday at 08:50 AM Spoiler Sta koji moj ima da se bunimo, svi smo isti, zar ne? Poput Slaninijade, u ovoj mojoj prciji postoji jos jedna tradicija: Ti kad numes sa deponijom - zapali je. Obicno to bude, kontrolisana piromanija (pa se umesto kiseonika i govana iz Pika, udise i po koji promil plastike). Da li zbog nedostatka ljudstva (treba komsija po Srbiji da se batina), ili je to cist inat, ako je meni dosao kraj - podavite se, ali treceg dana, nocu, na + 30 magla, dalje od prozora ne vidim nista. PS. Naravno da moje malo misto nema ekskluzivitet, svestan sam ja toga (necu sad o tome, kako smo u neka srecnija vremena imali vatrogasnu sluzbu i dezurne dobrovoljce - ostade samo zardjala kapija kao podsetnik na ista...), gde je vojska? Ipak je vanredna situacija, zar ne, a ona osim sto ladi jaja i za to prima platu, izmedju ostalog i za to sluzi. A, neee, pa oni su trenutno zauzeti mahanjem pistolja, u civilu! PS. Ako se nisam zabrojao, ulazimo u osmi dan, miris plastike je i dalje prisutan.
Arsenije Pesic Posted yesterday at 09:18 AM Posted yesterday at 09:18 AM Lokalni izbori u Negotinu se negde u novembru. A Deda Mraz je već došao u Negotin i okolna sela. Sve može: 5 km puta - može, vodovod - može, trafo stanica i novi elektrovodovi - može, u principu sve što može da se završi za tri meseca može. Naravno, keš i paketići za glasače se spremaju. Već se razleteo okolo buljuk snsovaca, uspešnih biznismena, pa sve do malog Danila. 1 1
Perkos2 Posted yesterday at 12:59 PM Posted yesterday at 12:59 PM Da, svake nedelje velike firme iz BG palju desetine operativaca da pripremaju izbore u Negotinu. 1
Edinburgh Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 8/11/2025 at 9:25 AM, DJ_Vasa said: Mogu oni da im daju srpska imena i stave im šajkaču, ali stranac se lako prepozna, plus ne zna jezik. I sam sam spomenuo Dodikove ćacije, ali ima i jedna sitnica oko spreja, mislim da smo je i ovde spominjali kada su bili poslednji izbori. Sprej može da se razblaži i u nabavci i da traje pola sata-sat, što je sasvim dovoljno za ovaj cirkus. Mislim da se oni nece ni obazirati na to sto je stranca lako prepoznati. Reci ce oni zive i rade ovde i imaju sva prava. Ne vidim kako bi se proverio proces dodeljivanja drzavljanstva, kada nemamo pristup njihovim podacima. Kljucno je da se uz imena biraca po izbornim mestima objave i adrese i godina rodjenja. Tako bi svako mogao da proveri svoju celu zgradu, mozda i ulicu. I naravno, jedan fajl sa svih pet miliona biraca mora biti javno dostupan, ako ne svima, onda bar politickim strankama koje imaju poslanike u Skustini Srbije.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Princ Filip Karađorđević odbio je da na Oplencu položi venac sa članovima sekte. Respect. A Petrašinović (direktor JKP Šumadija, prim.prev) ga nazvao izdankom britanske krune. 😂 1 3
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, DameTime said: Princ Filip Karađorđević odbio je da na Oplencu položi venac sa članovima sekte. Respect. A Petrašinović (direktor JKP Šumadija, prim.prev) ga nazvao izdankom britanske krune. 😂 Mogao je da mu odgovori nešto u srpsko-britanskom stilu, npr. Would you kindly odyeb in troskoks, old sport? 2 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od ostalih vesti, moram da pohvalim lokalnog vozača autobusa iz TS. Zaustavio je bus da pita dečka, očigledno afričkog porekla, koji radi neke fizičke poslove oko stanice, da li je bio na pauzi za ručak i da li ima šta da jede danas. Hteo je i da mu da pare iz svog džepa za ručak ako treba i upozorio ga da ode što pre do prodavnice jer ne zna do kada rade. Pored svega sa studentom Brahimom, ovo me baš raznežilo. ❤️ Kaže da su ga poslali iz BG da odradi tako neke fizičke poslove. 4
Recommended Posts