DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 31 minutes ago, Smrtokapa said: Džabe ovde rešavate testove za prijemni ispit. Nek se on napuši kurca malo svima na Filozofskom, a pogotovo autoru pitanja.
Clash Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ako jos jednom cujem izraz poznanie prava raznecu se ispred Ustavnog suda. Jebote samo ocekujem Dositeja i Obrenovice i Crnog Gruju da mi dodju na vrata, tako neki vajb kad to cujem. 3 7
Plavi Dres Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Inače glavni mi je utisak ovog njegovog nastupa na RTS_u kako mu je žao zbog tuče navijača Zvezde i policije. Nije navijače nazvao divljacima, ovim ili onim imenima. 1
Edinburgh Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Gslusam sada onu budalu Bokana, kaze trebalo bi da se ojaca pojam strahopostovanja, misleci na odnos gradjana i drzave. Ako to nije fasizam, ja sam padobran. Ili sto bi seljaci rekli: "Grome, ubi' me!" 1
Perkos2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Plavi Dres said: Inače glavni mi je utisak ovog njegovog nastupa na RTS_u kako mu je žao zbog tuče navijača Zvezde i policije. Nije navijače nazvao divljacima, ovim ili onim imenima. Pobrisali su snimke i bukvalno se ne piše više o tome 2
Plavi Dres Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 28 minutes ago, Perkos2 said: Pobrisali su snimke i bukvalno se ne piše više o tome Očigledno žele da se sve zataška. I ovo je bila bukvalno jedna rečenica i više se na to nije vraćao.
Molina23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 3 hours ago, Plavi Dres said: Inače glavni mi je utisak ovog njegovog nastupa na RTS_u kako mu je žao zbog tuče navijača Zvezde i policije. Nije navijače nazvao divljacima, ovim ili onim imenima. Zna taj savršeno koja ekipa ga jedina obara direktno na ulici iz momenta. Njihova neutralnost mu je važnija od pola članova Vlade, bira reči sav učtiv kao da priča o američkim i britanskim diplomatama boktejebo. Pizdun i mamin huligan na baterije, bio i ostao. Edited 16 hours ago by Molina23 6
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 24 policajca navodno povredjeno a nigde reci o tome ko je to uradio i da ce odgovarati Jasno da mu se klima tlo pod nogama 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Po nenadleznoj instituciji oni batinasi sto su prvo usli su privatno obezbedjenje. He he.
uvrnuto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Po nenadleznoj instituciji oni batinasi sto su prvo usli su privatno obezbedjenje. He he. Mislim da srlepajce misli na sukob na utakmici, a ti na dunp
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, uvrnuto said: Mislim da srlepajce misli na sukob na utakmici, a ti na dunp Da.Nego sam cuo deo oko NP. Pa je rekao u fazonu kad je rektorka pozvala privatno obezbedjenje da racisti... 1
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 47 minutes ago, Don Dusko said: Da.Nego sam cuo deo oko NP. Pa je rekao u fazonu kad je rektorka pozvala privatno obezbedjenje da racisti... šteta što nisu zapali Pazarcima u ruke da bude baš pravo čišćenje
Recommended Posts