Jump to content

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Smrtokapa said:

Džabe ovde rešavate testove za prijemni ispit.

Nek se on napuši kurca malo svima na Filozofskom, a pogotovo autoru pitanja. 

Posted

Ako jos jednom cujem izraz poznanie prava raznecu se ispred Ustavnog suda.

Jebote samo ocekujem Dositeja i Obrenovice i Crnog Gruju  da mi dodju na vrata, tako neki vajb kad to cujem.

• Like 3
  • Ha-ha 7
Posted

Inače glavni mi je utisak ovog njegovog nastupa na RTS_u kako mu je žao zbog tuče navijača Zvezde i policije. Nije navijače nazvao divljacima, ovim ili onim imenima. 

• Like 1
Posted

Gslusam sada onu budalu Bokana, kaze trebalo bi da se ojaca pojam strahopostovanja, misleci na odnos gradjana i drzave.  Ako to nije fasizam, ja sam padobran.  Ili sto bi seljaci rekli: "Grome, ubi' me!"

• Like 1
Posted
1 hour ago, Plavi Dres said:

Inače glavni mi je utisak ovog njegovog nastupa na RTS_u kako mu je žao zbog tuče navijača Zvezde i policije. Nije navijače nazvao divljacima, ovim ili onim imenima. 

Pobrisali su snimke i bukvalno se ne piše više o tome

• Like 2
Posted
28 minutes ago, Perkos2 said:

Pobrisali su snimke i bukvalno se ne piše više o tome

Očigledno žele da se sve zataška. I ovo je bila bukvalno jedna rečenica i više se na to nije vraćao.

Posted (edited)
3 hours ago, Plavi Dres said:

Zna taj savršeno koja ekipa ga jedina obara direktno na ulici iz momenta. Njihova neutralnost mu je važnija od pola članova Vlade, bira reči sav učtiv kao da priča o američkim i britanskim diplomatama boktejebo. 

Pizdun i mamin huligan na baterije, bio i ostao. 

Edited by Molina23
  • Like 6
Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Po nenadleznoj instituciji oni batinasi sto su prvo usli su privatno obezbedjenje.

He he.

Mislim da srlepajce misli na sukob na utakmici, a ti na dunp

Posted
2 minutes ago, uvrnuto said:

Mislim da srlepajce misli na sukob na utakmici, a ti na dunp

Da.Nego sam cuo deo oko NP. Pa je rekao u fazonu kad je rektorka pozvala privatno obezbedjenje da racisti...

• Like 1
Posted
47 minutes ago, Don Dusko said:

Da.Nego sam cuo deo oko NP. Pa je rekao u fazonu kad je rektorka pozvala privatno obezbedjenje da racisti...

šteta što nisu zapali Pazarcima u ruke da bude baš pravo čišćenje