Molina23 Posted yesterday at 03:50 PM Posted yesterday at 03:50 PM (edited) 2 hours ago, Clash said: https://www.kurir.rs/vesti/politika/9735875/snimak-video-bia-sasa-djordjevic-hapsenje-albanski-spijun Ako su nam ovo specijalci biće Albanija do Kosmaja. Ovaj jedan metar i po, 120 kila krije se iza zida pa iskače kao kad smo se igrali rata kao deca, ovaj drugi ne može pola sata da stavi lisice čoveku na zemlji. Šta očekivati od BiJe koja je onomad posle Grčić masterpiece-a slala operativce u Obrenovac da ispitaju eventualnu diverziju u Tentu tako što su se gurali u sveže spaljeni gorionik. Radnici sklanjali budaletine da se ne samoosakate tamo. Edited yesterday at 03:51 PM by Molina23 1 1
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Test opšte informisanosti na Psihologiji Filozofskog fakulteta u Beogradu: Da li biste umeli da ga rešite? 25/30 bajomoj... Ali zato kad sam polagala prijemni, bilo je ispod teorijskog proseka, da ne kažem kurčina... Valjda sam se obrazovala za ovih 10 godina. 😁 Uglavnom, prilično lak test rekla bih, distraktori (ponuđeni odgovori koji treba da vas "navuku" na pogrešan) su slabiji nego ranijih godina. Gde sam zeznula? Spoiler 7. Pešačenje kroz Srbiju - pogrešno sam procenila, htela sam da idem na 800km (što je tačan odgovor), ali reko možda sam se zajebala negde pa nek bude 500km 13. Broj elemenata u periodnom sistemu - bruka, ali hemija mi nikad nije bila jača strana 😄 14. Nukleotidne baze - pojma nemam o čemu se radi, probala sam da pogodim, guess I wasn't lucky 18. Ko raspisuje izbore - pogrešno pročitala pitanje tj. ponuđene odgovore, bilo je kasno da ispravim 20. Egzistencija pre esencije - mislila sam da je trik pitanje, pa nisam htela da odgovorim egzistencijalizam:D Dodatno, info sa FF sajta, za 22. pitanje se priznaju i odgovor pod 1) i pod 2). Edited 19 hours ago by DameTime 1
Eddard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako kažem da ne znam šta su bašibo... whatever, jel sam manje kulturan? Ta reč nema kod nas u austrougarskom, tj. evropskom delu Srbije 😎.
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znači, nemoj da brineš, nije ovo atak na tvoju inteligenciju ili kulturu. 😁 Ako tako gledamo, mnogo je veća "sramota" što ja nisam mogla da dedukujem koliko periodni sistem ima elemenata... Dok npr. da sam rešavala ovaj test sa 19 godina, pre bih to znala nego šta su bašibozuci. Mada ni tu nisam znala-znala tačan odgovor, nego znam otprilike šta su (neka vojna jedinica) i znam da baš/boš na turskom znači prazno, pa sam na osnovu toga. Sad me zanima kakav je test bio za druga odeljenja i za FDU, ovaj je obično najteži.
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Otkud ovoliko matematičko hemijsko nukleotidnih pitanja na psihologiji? Uvijek mi pokvare zabavu 😤😭
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Eddard said: Ako kažem da ne znam šta su bašibo... whatever, jel sam manje kulturan? Ta reč nema kod nas u austrougarskom, tj. evropskom delu Srbije 😎. Kako je onda Vrščanin po rođenju Paja Jovanović znao šta da naslika na slici Odmor bašibozuka? 4
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Mina D. Harker said: Otkud ovoliko matematičko hemijsko nukleotidnih pitanja na psihologiji? Uvijek mi pokvare zabavu 😤😭 Jer nas na psihologiji prvo nauče da nismo pobegli od prirodnih nauka, kao što to mnogi misle kad upišu. 😁 1
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 36 minutes ago, Eddard said: Ako kažem da ne znam šta su bašibo... whatever, jel sam manje kulturan? Ta reč nema kod nas u austrougarskom, tj. evropskom delu Srbije 😎. Reklo bi se da ni istoriju ne znaš pošto su bašibozuci poprilično dugo vršljali po Budimu a kamoli po južnijim krajevima. 1
Plavi Dres Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam zašto naglašavaju test opšte informisanosti za psihologiju. On je koliko znam uvek bio isti za sve grupe na Filozofskom.
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 34 minutes ago, Mina D. Harker said: No safe place....💀 Yep. Biologija, medicina, matematika, fizika, hemija, filozofija, istorija... Svačega smo se dotakli. Kad se setim linearne algebre na četvrtoj godini studija 😁 Ali ne žalim se, opšte obrazovanje koje sam stekla na psihologiji je mnogo šire od onog koje sam ponela iz gimnazije. 1 minute ago, Plavi Dres said: Ne znam zašto naglašavaju test opšte informisanosti za psihologiju. On je koliko znam uvek bio isti za sve grupe na Filozofskom. Nije isti, postoje dva testa, ovaj je uvek bio teži. Ne mogu samo da se setim raspodele odeljenja po testovima. 2
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @DameTime pazi, meni je sve lakše od računanja. Bilo bi tu posla za psihologe, imam traumu od matematike. Naprosto odustanem kad vidim takav zadatak na testu. Da mi daš test informisanosti ili IQ test samo sa zadacima, ispalo bi da imam IQ zlatne ribice. Znači može biologija, može čak i hemija u kojoj sam bila dobra u školici, dok mi interesovanje nije sjebala očajna profesorka u gimnaziji. Matematika i fizika, fogeddabouddit. Ne kapiram. Nikad nisam. 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vučić najavljuje mere za siromašne od septembra https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/vucic-najavljuje-mere-za-siromasne-od-septembra/ Sprema se za izbore. 2
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ok sad vec definitivno krecu punim gasom u kampanju. Samo je pitanje za kad ciljaju datum izbora 4
Recommended Posts