srlepajce Posted Thursday at 10:50 AM Posted Thursday at 10:50 AM Jbt padne tunel na tebe ali nista ne brini tu su sve sluzbe Daleko bilo gde zivimo U soku sam koliko se sve raspada i na sta su sve spremni 4
Don Dusko Posted Thursday at 11:58 AM Posted Thursday at 11:58 AM Quote Vučić najavio pomilovanje za devojku koja je automobilom udarila studentkinju Quote "Ničim to nije zaslužila, a za mene je strašno što kao predsednik koji do pre nekoliko nedelja nije izdao nijedno pomilovanje u devet godina, sada moram da ispravljam nepravdu koju nanose tužilaštva i sudovi. Nastaviću to da radim jer je toliko očigledno nepravda da ću morati da štitim nejake, progonjene i žrtve njihovih svakodnevnih napada", kazao je predsednik. https://www.nin.rs/politika/vesti/83518/vucic-najavio-pomilovanje-za-devojku-koja-je-autom-udarila-studentkinju-na-novom-beogradu?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=NEDA&utm_id=NEDA&utm_term=NEDA&utm_content=NEDA Dno odavno ne postoji! 4
Mina D. Harker Posted Thursday at 12:19 PM Posted Thursday at 12:19 PM Prst u oko građanima, ruga se, ceri, inati. Skotina! 😡 1
DameTime Posted Thursday at 12:38 PM Posted Thursday at 12:38 PM 39 minutes ago, Don Dusko said: https://www.nin.rs/politika/vesti/83518/vucic-najavio-pomilovanje-za-devojku-koja-je-autom-udarila-studentkinju-na-novom-beogradu?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=NEDA&utm_id=NEDA&utm_term=NEDA&utm_content=NEDA Dno odavno ne postoji! Klasična legitimizacija nasilja. Kao kad je javno govorio da ako uletiš autom na blokadu to nije krivično delo, imaš pravo "da prođeš". 1
Barkley#34 Posted Thursday at 12:43 PM Posted Thursday at 12:43 PM Nije samo to. Na ovaj način izaziva bes kod građana jer vide da ti sumanuti vozači neće odgovarati, pa raste šansa da takvim dripcima neko sam presudi, što bi vođa lepo iskoristio. Jebe se njemu i za vozače i za ljude u blokadi. 2 hours ago, srlepajce said: Novi nivo ludila Očigledno imaju viška lekara i sestara pa da ne sede zaludni. 5
Perkos2 Posted Thursday at 01:05 PM Posted Thursday at 01:05 PM 23 minutes ago, DameTime said: Klasična legitimizacija nasilja. Kao kad je javno govorio da ako uletiš autom na blokadu to nije krivično delo, imaš pravo "da prođeš". Očito je kriza sa "dobrovoljcima" kod naprdnjaka koji će napadati na ulici na građane Srbije pa je vrhovni ludak odlučio da im da do znanja da ih neće pustiti da odgovaraju za počinjene zločine. No znamo njihova imena pa na svakom koraku treba da im ogadimo život.
Chaos Is Me Posted Thursday at 01:30 PM Posted Thursday at 01:30 PM Ovog lika holivudski scenaristi da su pravili kao zlikovca, neko bi rekao: stani malo, preterasmo. Daj da mu dodamo bar neku dobru osobinu, bar da ne bude tako bedan i patetičan kao pojava...nego ni to. 22 1
NMX Posted Friday at 10:55 AM Posted Friday at 10:55 AM jebotebogtejebo ovo julovsko govno postalo julovska baba sta je bre ovo 6
Drug Crni Posted Friday at 10:17 PM Posted Friday at 10:17 PM Jutros na N1 išao prilog iz Narodne skupštine. Sastalo se neko telo koje raspravlja o izmenama u biračkom spisku. Predsedava neki lik iz SnS...Mrdić.. Spoiler I ceo dan ne mogu da se setim na koga mi liči, gde sam ga video...i setim se malopre...naturizam je u pitanju Spoiler 12
Mina D. Harker Posted Saturday at 08:20 AM Posted Saturday at 08:20 AM @Drug Crni može da prođe i kao sin Zagorke Dolovac. To je meni prva asocijacija. 1 4
40Wins Posted Saturday at 08:45 AM Posted Saturday at 08:45 AM @Drug Crni za onog polupanka sam odavno procitao: vanbracni sin Zagorke i jos nekog morona, al ne secam se koga 😕 1 1
40Wins Posted Saturday at 10:15 AM Posted Saturday at 10:15 AM 1 hour ago, Mina D. Harker said: @40Wins Ozbiljno?? 😲 Ma jok, kao meme, ali ne secam se ko je drugi u krosoveru, možda Girica Dačić. 1
Don Dusko Posted Saturday at 12:57 PM Posted Saturday at 12:57 PM (edited) Da vratim malo temu u nenormalne tokove: Edited Saturday at 12:57 PM by Don Dusko 2
JohnnyDragon Posted Saturday at 03:20 PM Posted Saturday at 03:20 PM Ovi se isćaskali o Kosovu...a u kući haos(ne mislim na njihove kuće konkretno). Prave račun bez krčmara. Kako zamišljaju da ih zapad podrži oko Kosova? Šta to tacno znači?? Da proteraju ljude koji ne žele da žive sa njima ?? U suštini se ništa u stavovima stanovništva i političke elite nije promenilo od '89, osim što su sada svesni da će dobiti po prstima, jer su to empirijski naučili, inače bi opet divljali kao Rusi po Ukrajini. I hoće opet ako zapad nekad kljokne.To sigurno. Kakvo gubljenje energije, uhvatili se toga kao pijan plota. Druga stvar, voditelj BBC u najboljem slučaju da kažem da je polu-upucen u situaciju u Srbiji,proteste, tok integracije i pridruživanje EU, neozbiljno, ali hajde , bar su se čuli i ljudi koji nisu iz vlasti.
Helena Posted Sunday at 02:09 AM Posted Sunday at 02:09 AM Ovo je moglo i u gadost dana. Neko reče da dno ne postoji. 10
ters Posted Sunday at 04:06 AM Posted Sunday at 04:06 AM 1 hour ago, Helena said: Ovo je moglo i u gadost dana. Neko reče da dno ne postoji. Krvav rezim - bio od pocetka i bice do zadnjeg trzaja.
NMX Posted Sunday at 09:03 AM Posted Sunday at 09:03 AM Quote Serbia cannot join the EU until its government changes its authoritarian course. The European Parliament stands with the Serbian people. Parliament does not recognise Serbia’s current government and says its EU path is effectively suspended until fair elections happen. Bukvalno find Georgia replace with Serbia i identicno saopstenje ima pun efekat. Samo ga nema, jbg. 4 2
Čvarkov Posted Sunday at 09:13 AM Posted Sunday at 09:13 AM https://n1info.rs/vesti/odbio-da-bude-student-koji-zeli-da-uci-pa-dobio-otkaz-u-velikoj-plani-ne-trpe-samo-radnici-javnih-preduzeca/?fbclid=IwQ0xDSwLpkkNjbGNrAumR0WV4dG4DYWVtAjExAAEetYk-GPx5io2pPdLMkFGl-1MJyZeYgq-OcyAJ-nNgFyJi4XNgVySy5V2THpQ_aem_NAzrpTbeBmQbsv-tKklV6Q 1 3
DJ_Vasa Posted Sunday at 09:46 AM Posted Sunday at 09:46 AM 41 minutes ago, NMX said: Bukvalno find Georgia replace with Serbia i identicno saopstenje ima pun efekat. Samo ga nema, jbg. Marta Kos kaže da nema ništa od otvaranja klastera 3 u julu u procesu pridruživanja Srbije EU Ovo je žuti karton iako ovde ne postoji proevropska opozicija ili orijentacija, osim u tragovima.
JohnnyDragon Posted Sunday at 10:11 AM Posted Sunday at 10:11 AM (edited) 29 minutes ago, DJ_Vasa said: Marta Kos kaže da nema ništa od otvaranja klastera 3 u julu u procesu pridruživanja Srbije EU Ovo je žuti karton iako ovde ne postoji proevropska opozicija ili orijentacija, osim u tragovima. Ovo je potpuno irelevantno za Srbiju jer nikada neće postati član EU. Edited Sunday at 10:16 AM by JohnnyDragon 1
DJ_Vasa Posted Sunday at 12:37 PM Posted Sunday at 12:37 PM 2 hours ago, JohnnyDragon said: Ovo je potpuno irelevantno za Srbiju jer nikada neće postati član EU. Da, to kažu i oni na RT. Doduše, ako se pažljivo odabere sledeća ekipa političara, EU bi bio sledeća stanica.
Recommended Posts