Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta.

Posted
5 minutes ago, Smrtokapa said:

Nema padanja, ali ne valja ni coping. Makar za Kosjerić mora da se nađe način da se odbrani.

Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? 

Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa.  

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Ja sam licno pregledao ceo Kosjeric, nemam jos 9 od 29 birackih mesta. Ujedinjeni vode. 

Sad idem mesto po mesto i proveravam racun, vec sam nasao jedno na kome je glasalo 157 ljudi, SNS 101, Ruska 1, Ujedinjeni 59, nevazecih 0 = 161 ukupno, a 157 glasalo... pa kako?! 

Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. 

SNS 2586

Ruska 39

Ujedinjeni 2683

• Like 2
  • Thanks 5
Posted
3 minutes ago, robespierre said:

Teško, za to bi morale da reaguju institucije, a reagovaće kao u Nišu što su. Je l' se seća neko danas tih pokradenih izbora?? 

Mi ovde pričamo ka da su ti neki sledeći parlamentarni izbori za mesec dana, a ne cca za godinu ipo. I pored svega što su uradili zadnjih meseci ne mogu da izgube izbore, to je katastrofa.  

Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti.

Posted (edited)
8 minutes ago, MarkoKep said:

Na osnovu ovih zapisnika koji su objavljeni na sajtu RIK-a, izračunao sam 63 glasa više za opoziciju. Nisu objavljena sva biračka mesta.

Isto radim, još 4 fale a razlika 70 glasova trenutno

Edited by Nicklord
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Update, obradio sam jos koji su se pojavili, imam 23 od 29 zapisnika. 

SNS 2586

Ruska 39

Ujedinjeni 2683

Koin >>> Rasa Nedeljkov :default_coffee:

• Like 6
  • Pumpaj! 1
Posted
Just now, Smrtokapa said:

Ajde da vidimo prvo koliko će biračkih mesta pasti.

image.png.0b216d71d8b5b95f9772342835f63150.png

Što se tiče padanja biračkih mesta i ponavljanja izbora, tu se hulja namešta za dodatan pritisak za parlamentarne izbore.

• Like 4
Posted

Crta nema iskustva niti znanja sa procenama i ovo sto su uradili je bas neozbiljno. Ne izlazi se sa procenama kad je razlika u 50 glasova, to je bas amaterski.

I odradili su posao za nepomenika.

• Like 10
Posted (edited)

@Kooineeperk

Zanima me koliko ima nevazecih prema tim podacima koje imas? Ako se ne varam, CRTA i psiho su spominalji nekih 119?

Vidim sada tabelu iznad, hvala.

Edited by Klipan
  • Like 1
Posted
9 minutes ago, robespierre said:

Pa izgubili su u Kosjeriću. S druge strane mogli su oni poslednjih meseci i duplo gore stvari uraditi opet bi nejgovi simpatizeri vikali - Aco Srbine. Na parlamentarnim izborima izlaze studenti, apsolutno sam sigran da ih gubi, čak sad mislim i da neće biti tesno. Da je siguran u pobedu, sutra bi ih raspisao. I da je bilo ubedljive pobede večeras i u Kosjeriću i u Zaječaru, pa nema povlačenja, borimo se dalje.

• Like 1
Posted

Gs89CyjWYAAMPKV?format=jpg&name=large

uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje.

Tesno.

Ide ovo svakako u overtime. 

• Like 1
Posted

uradio sam double check brojki, jedno mesto (BM3) je sumnjivo zbog neslaganja brojki, BM12 nedostaje zapisnik a BM23 cini se da je postalo BM24, tako da BM23 nedostaje.

Tesno.

Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju.

Posted

Ja koliko razumem kod Crte nisu u pitanju procene i uzorci nego pune brojke na skroz izbrojanim glasovima sa svih birackih mesta

Zabelezeno je dosta neregularnosti bice obaranja mesta, videcemo.

Sutra je i protest profesora ispred Vlade, kampovace se ispred do ispunjenja zahteva, treba i to podrzati

• Like 2
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Tesno.

BM3 je 55, nije 59. Neko ne ume da piše lepo samo

Posted
Just now, Smrtokapa said:

Koliko je to neslaganje na BM3? Na drugom mestu sam pročitao da je preko 100 glasova u pitanju.

Neslaganje je u zbiru, ispada da je bilo vise glasova nego sto je glasalo. Pogledaj tabelu. I to je zvanicni zapisnik!

Nisam ulazio u potpise i ko su ti ljudi koji su potpisali ali je to biracko mest na kom je navodno SNS dobio 40ak glasova vise. 

BM12 ima samo primedbu a BM23 nema jos nista. 

• Like 1
Posted

Ovaj info cuh sa vise strana.

a ovih 51 vise su i Vucic i Crta predstavili kao konacni rezultat. Mrsh

Posted
1 minute ago, Nicklord said:

Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 

2 minutes ago, Nicklord said:

Da, jbt, kako ruzan rukopis 🙂 

Kad to uradim onda je bukvalno nereseno!