Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opozicija vodi u Zaječaru

Na 15 odsto obrađenih biračkih mesta u Zaječaru 42 odsto glasova osvojio je SNS, Promena u koju verujemo 40 odsto, a Ujedinjeni za spas Zaječara osam odsto. SPS za sada ispod cenzusa.

• Like 2
  • Love 2
Posted (edited)

Vučić se obraća u 22h. Živo me intersuje koja će njihova prva procena za Kosjerić biti posle ovih prilično ubedljivih tvrdnji opozicije. Ako sam dobro čuo opozicija je u Kosjeriću pobedila na svim izbornim mestima osim dva koja se ponovo broje.

Naravno svi prvo objavljuju izborna mesta gde su dobro prošli. Režim na informeru ojbavljuje neku izbornu jedinicu i tvrdi da su dobili 2/3 glasova ali bez detalja ni o kojoj jedinici je reč ni o ciframa.

Edited by Klotzen
Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

Vučić se obraća u 22h. Živo me intersuje koja će njihova prva procena za Kosjerić biti posle ovih prilično ubedljivih tvrdnji opozicije. Ako sam dobro čuo opozicija je u Kosjeriću pobedila na svim izbornim mestima osim dva koja se ponovo broje.

Naravno svi prvo objavljuju izborna mesta gde su dobro prošli. Režim na informeru ojbavljuje neku izbornu jedinicu i tvrdi da su dobili 2/3 glasova ali bez detalja ni o kojoj jedinici je reč ni o ciframa.

Koliko sam ja čuo sns je dobio u pojedinim selima. Varda, Seča Reka, Mušići, Subjel, Ražana. Zato su u varoši počišćeni.

• Like 1
Posted

E tako se to radi.

Lako je kad su ti rivali Francuz, Avetnica, Nestor, Sapke i ostali koje ti je DB nabacila da ne ispadne da igras utakmicu sam sa sobom.

Na opstim izborima svi na jednu listu sa podrskom studenata- Rektor Djokic, Jovo Bakic, Stimac, Dragan Jovanovic, Nemanja Vidic.. Svako ko ne podrzi tu listu od opozicije taj je njihov.

Pa ti pobedi bratijo kada se izbor bude sveo na biranje izmedju toga i tvog zla.

Laganih 2.5 miliona glasova za nas.

• Like 9
  • Thanks 8
  • Pumpaj! 2
Posted

Koga zabole sta vodja mafije ima da kaze!!! Sigurno nece priznati poraz.

Samo ga treba jos vise ignorisati

Posted (edited)

Studenti idu ka Predsedništvu

Kako javlja reporterka Nova.rs, studenti koji su čekali proglašenje izbornih rezultata ispred Poljoprivrednog fakulteta uputili su se ka Predsedništvu. Plan je da tamo stignu u 22 sata.

Kako su joj rekli, tamo će doći i studenti sa drugih fakulteta.

Edited by Volter
  • Like 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Nemam pojma, atmosfera u opozicionom štabu u Zaječaru je onako, ne baš sjajna

U Kosjeriću kad su proglašavali pobedu svi sa suzama u očima, presrećni. Jasno je da su ih oduvali

Jao kako skiči DJV

Edited by nemanjaol
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Nemam pojma, atmosfera u opozicionom štabu u Zaječaru je onako, ne baš sjajna

U Kosjeriću kad su proglašavali pobedu svi sa suzama u očima, presrećni. Jasno je da su ih oduvali

Ne treba da se istrcava za Zajecar... ima jos puno da se obradi, ali sigurno je tesno. Kad bi SPS pao ispod 3% to bi bio show 😄 

• Like 1