Helena Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 ...I da je to platio Đilas uz svesrdnu pomoć Hrvatske No I Fico se razboleo naprasno. Ne znam oće on na paradu.
Leo Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 3 minutes ago, Nikola said: Nekako sve pretvori u farsu. I sebe stavi u centar paznje. I naravno svi se iznova upecaju 1
Son_of_a_gun Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 I u ovom vremenu najdubljih podjela, srpski narod je uspio da se ujedini ispod komentara “Lončar je tu, biće sve u redu”. 😁 4 1 2 18 1
Nikola Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Čitam sad makedonci organizuju grupnu posetu predsedniku 😂 19 2
Don Dusko Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Kad vidim koliko mu podanici govore kako je imao sastanak sa Trampom pa zbog ove situacije nije mogao.Znam da je sve lazirano. Plus zli ljudi iz regiona i opizicije se slade ovome. More mrs! 1
mrd Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Sve moramo da kopiramo, cak i "Monty Python". Strani neprijatelji samo indoktriniraju. pfff. Пашће, пашће, пашче. Samo polako. Ni pare nece uspeti da izvuce iz zemlje. 🙂
mrd Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Cekaj bre, tek sada sam na N1 vestima video da je stvarno rekao da je bio bolestan i da je zbog toga morao da se vrati. Izgleda su svi doktori u USA poginuli peruci prozore. Kako mozemo da budemo glupi i da gutamo ovakve lazi. Treba mu onako po starom na nekom cosku u Kosovskoj napraviti sacekusu. 🙂 2
DameTime Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Iako može delovati da je sve već rečeno o zločinačkoj pošasti koja vlada Srbijom, ipak nije: Quote Grad Beograd je na svom zvaničnom portalu (beograd.rs) najavio za predstojeći vikend subotu i nedelju 3. i 4. maja, bogat, zabavan i veseo kulturno-umetnički program, za celu porodicu, na mnogim mestima u gradu: Kalemegdanu, Tašmajdanu, u Knez Mihajlovoj ulici. „Beograd ima samo jedan plan – porodični dan za pamćenje“, napisano je na zvaničnom Instagram nalogu Beogradske.manifestacije koji vode i organizuju lokalne vlasti u glavnom gradu. „Spremite osmeh, udobne patike i krenite put Kalemegdana, Taša ili Knez Mihailove – čekaju vas igre, predstave i magija“, piše u najavi bogatog programa. Na dvogodišnjicu Ribnikara i Dubone i Malog Orašja. Pa zatvori će biti mali za sva ova govna. 12
Perkos2 Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 3 minutes ago, HAMMER said: mozda bi mek mogao da ga okadi? Ili da mu poželi brz oporavak ... 1 2 1
Helena Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 Kaže: Guglala sam, kod znači hitno stanje, pa i medicinsko. 2
mrd Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 11 minutes ago, berti said: Doktor Smrt sačekao Vučića na VMA. A simbolike... mozda mu je to reakcija sto je pojeo ono sto je kuvao na TV?
DameTime Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 43 minutes ago, Perkos2 said: Ili da mu poželi brz oporavak ... 47 minutes ago, HAMMER said: mozda bi mek mogao da ga okadi? Amateri. Mek mora da utvrdi do kada će se tačno nenadležni oporaviti 😁 1
Clash Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 30 minutes ago, DameTime said: Amateri. Mek mora da utvrdi do kada će se tačno nenadležni oporaviti 😁 Eh sto nije medicinski tim KKCZ dao svoju prognozu oporavka 1
berti Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 https://www.threads.com/@djordjevic.minja/post/DJMQ_NYoUiE?xmt=AQGzQa1ZNRlj8It96-DhqpJHF15VkYJ_n7BXMmq9mCZ7GQ
mrd Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 1 minute ago, DameTime said: Ja bih ga posetio, ali sam kao @zoran59, lake ruke. Ne garantujem, da mu nece pozliti od mene. 🙂
MeanMachine Posted May 3, 2025 Posted May 3, 2025 (edited) https://n1info.rs/vesti/vujovic-vucic-je-sam-sebe-upecao/ Ako je ovo tacno a ne vidim sto nije, vrlo moguce da je poludeo kad je shvatio da su zajebali stvari njegovi koji su navodno ugovorili vidjenje sa Trumpom (i za to je data kinta) a on pojurio da se hvali da ce da se vidi i da ce biti jedini koji nije morao da plati za tu veceru. Posto ne moze da se vidi sa Trumpom koji ce da ostaje u Americi a nije bas zezanje ako mu posle terapije pritisak bude 170/110 Plus ne treba zaboraviti da je njegova kontra Evropi, Trump. Eto mi smo dobri ko vas jebe, i naravno ubaci i Putina u pricu. Ovako ispusi kod Trumpa (da li namerno ili je neko od njegovi zajebao stvar) i sad ima ozbiljan problem, ako ode u Moskvu zamerice se EU samo tako a nije pre toga se video sa Trumpom pa da kaze eto Amerika me podrzava ne mozete mi nista. Ako pak ne ode u Moskvu zamerice se Putinu samo tako jer je vec ga zajebao za onaj raniji sastanak zbog dolaska Urslu i Putin je jasno rekao da hoce da ga vidi 9 maja u Moskvi... Ako se to tako izdesava mozemo gledati savrsenu oluju koju su Kulacin i Vidojkovic izneli kao jedini nacin da Vucic izgubi vlast, o tome su pricali pre zlocina u NS. Neko od njih je rekao da po njemu jedini nacin je da Vucic ima ozbiljne proteste i da se zameri istoku i zapadu. Edited May 3, 2025 by MeanMachine
Recommended Posts