Čvarkov Posted April 14 Posted April 14 Nikad nisam bio fan Kesića, tj. retko kad mi je duhovit. Ali u ovoj borbi nam je potreban svako da da svoj doprinos. Je l' to ova sns krtica rekla ponosno "bio sam u Ćacilendu" "u Ć A C I L E N D U"??? Pa jbt ahahahhahagah
Don Dusko Posted April 14 Posted April 14 6 minutes ago, Čvarkov said: Je l' to ova sns krtica rekla ponosno "bio sam u Ćacilendu" "u Ć A C I L E N D U"??? Pa jbt ahahahhahagah Da a Dragan mu govori pa trebas da budes ponosan sto si deo ESENESA! hehe 1
fancy Posted April 14 Posted April 14 3 hours ago, fancy said: Mala ispravka, neiskusno sam se zaleteo - brat Bratina je u priči jer iskreno veruje. Još malo o BB, za one koji nisu upućeni u njegov opus: 1 1 2
DJ_Vasa Posted April 14 Posted April 14 Ima i za ministra prosvete nešto zanimljivo: https://www.instagram.com/p/DIbAZTjs5uK/ 1
Volter Posted April 14 Posted April 14 Doveo ga do ludila i počeo je da se bahati. Inače, u pitanju je miš, junačan je od onog trenutka kad je postao poslušan ker režima. 1 hour ago, Čvarkov said: Nikad nisam bio fan Kesića, tj. retko kad mi je duhovit. Ali u ovoj borbi nam je potreban svako da da svoj doprinos. Poslednjih 5 meseci je odličan sa svojim emisijama.
sasha arsenal Posted April 14 Posted April 14 Bolje je ovako jer je tu sav skup šljama.Neka se vidi pravo lice zla.Da nije tako, iza nekih "finih" ljudi koje bi postavili možda neko propusti da prepozna šta se krije iza njihove pristojne Srbije. 12
fancy Posted April 14 Posted April 14 (edited) 46 minutes ago, srlepajce said: Ruke su mu (i) slinave 9 minutes ago, srlepajce said: Bratina... Bukvalno 40 minuta i 4 posta ranije... Edited April 14 by fancy 1 1
Constantin Posted April 14 Posted April 14 1 hour ago, Volter said: U njemu sam više puta pisao, a dodao bih i to, da mi se čini, da je nastao ukrštanjem Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i Milenka Jovanova pod nadzorom Nebojše Bakareca i onog muflona Bulatovića. Baš mi merak što su mu polupali pi*ku onomad u kafiću. Meni, zakletom borcu protiv nasilja....dok se ne iznerviram 8 3
Klotzen Posted April 14 Posted April 14 Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂
handys Posted April 14 Posted April 14 11 minutes ago, Klotzen said: Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂 Mogu da dodaju soundtrack. Tom Petty 'Freefalling' 1 6
mrd Posted April 14 Posted April 14 13 minutes ago, Klotzen said: Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂 kako onda mislimo da je laca mate informisu i imaju misljenje. 🙂 Prvo pohapsiti bajavu landu, a onda pricati o prelaznoj vladi. 🙂 Neko to odozgo vidi sve, neka ih.
Don Dusko Posted April 14 Posted April 14 23 minutes ago, Klotzen said: Ja sam tek u ovih par nedelja otkad imam svinjformer TV skontao da njima po ceo dan ide ta emisija kolegijum gde botuju najstrašnije. ta tv nema nikakav drugi program 🙂 You sweet summer child. 1
Clash Posted April 14 Posted April 14 Informer nije tv, to je nesto kao podkast gde imas dva glavna bolida koji tupe ceo dan a kad se odmaraju imas pomocne bolide koje tupe isto tako i par gostiju koji se smenjuju. I Seselja. Ali ja volim sto ih imam sad na kablovskoj, kad god mi padne moral za pumpanje prebacim na Informer i nalozen sam na max. 1 9
Volter Posted April 14 Posted April 14 Više od 140 miliona evra za godinu dana: Sad je jasno zašto je i biznismen Željko Drčelić bio na Vučićevom mitingu https://nova.rs/vesti/biznis/konkord-vest-zeljka-drcelica-imao-prihod-od-140-miliona-evra/ 1 1
Div Posted April 15 Posted April 15 7 hours ago, Clash said: Informer nije tv, to je nesto kao podkast gde imas dva glavna bolida koji tupe ceo dan a kad se odmaraju imas pomocne bolide koje tupe isto tako i par gostiju koji se smenjuju. I Seselja. Ali ja volim sto ih imam sad na kablovskoj, kad god mi padne moral za pumpanje prebacim na Informer i nalozen sam na max. Što više tupe, sve više se zaoštrava. 1
robespierre Posted April 15 Posted April 15 12 hours ago, Maharaja said: Ješara sasvim dobar na reditu Kako ga neko nije pitao koliko krivičnih prijava za korupciju je podneo protiv ljudi iz svoje stranke i koalicionih partnera dok je bio deo vlasti i zašto nula. 1
suptil Posted April 15 Posted April 15 Ако је ово "the best off" СНС света, све је ово јако тужно. Поново политичке нагодбе и министарства без портфеља. Више симболике и смисла би имало да је професор Мацут на челу владе са 40 министара. 15 hours ago, Maharaja said: Ješara sasvim dobar na reditu Овако је Горан Свилановић мислим у другој половини 99-е године закупљивао билборде по Београду са поруком Ја сам Горан Свилановић 😄
40Wins Posted April 15 Posted April 15 Jbt, Glamocic je pre 10 godina bio ministar poljoprivrede, posle se tu vrzmao kao savetnik preCednika za poljoprivredu i sad se vraca kao ministar, ja uopste vise ne mogu da razlucim jel ga svi odjebavaju ili je ovo limitirano da bude apsolutno potrosna ekipa. Takodje, u kontekstu postavljanja Tucama na mesto prvog fikusa ocekivao sam da glume neku expertsku vladu pa i to da poture narodu kroze neke fejk profesore experte sa mnogo manje ministarskih mesta, ali jebo mater, 5 ministara bez portfelja, ovo je nenormalno i za Kurciceve standarde. 2
Recommended Posts