Helena Posted April 13 Posted April 13 15 minutes ago, Henry Chinaski said: Planiraju i u Nišu miting skoro, koliko vidim na Tviteru. Zar mu nije dosta ovaj fijasko iz Beograda, kako će tek dole biti. Natalija Jovanović je bila u Pazaru, ide da leči komplekse. Novi Sad je SNS-ovski, Niš nEje. 1
duško matić Posted April 13 Posted April 13 5 hours ago, DameTime said: Pravo da ti kažem, viđala sam veselije daće, tako da bi to možda bilo najprikladnije poređenje 😁 Najveći parastos u istoriji Srbije
SteveFrancis#3 Posted April 13 Posted April 13 3 minutes ago, duško matić said: Najveći parastos u istoriji Srbije Nije cak ni to, posto je sahrana patrijarha Pavla okupila jedno 10x vise ljudi 1
duško matić Posted April 13 Posted April 13 (edited) 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nije cak ni to, posto je sahrana patrijarha Pavla okupila jedno 10x vise ljudi Sahrana im je bila 15.3. na istom mestu, sad su davali 40 dana Edited April 13 by duško matić 1 1 1 1
diego Posted April 13 Posted April 13 Znaci on je video da je dete napisalo da voli Novaka, i preskocio je tu recenicu, a procitao sa Jokicem. Zaboravio je samo da su kamere bas u tom momentu napravile krupan plan. Popusta koncentracija zbog nervoze.
fancy Posted April 14 Posted April 14 Evo još malo... sad: Ludak ostavio ovo đubre, šatore i tezge / kabine ispred skupštine 2
Volter Posted April 14 Posted April 14 U Skupštinu stigao predlog za sastav nove Vlade: Ovo su budući ministri https://nova.rs/vesti/politika/u-skupstinu-stigao-predlog-za-sastav-nove-vlade-ovo-su-buduci-ministri/
nemanjaol Posted April 14 Posted April 14 Vlada lojalista. Ovom niko novi nije hteo da se pridruzi. Drugo citanje je da planira da jos grdje krsi zakone i propise pa je i bila ideja da budu samo provereni kadrovi. Inace na ovom spisku ima 30 imena, verovatno imamo najbrojniju vladu u Evropi 😄 Ne znam sta ikome treba toliko ministara bez portfelja 9
Plavi Dres Posted April 14 Posted April 14 Bukvalno se čovek sprda sa ovakvim predlogom vlade. Mislim jasno nije da smo očekivali ne znam šta, ali ovo je baš jako i do samog kraja. 1
Stiletto Posted April 14 Posted April 14 32 minutes ago, Bul-Kathos said: prof. dr Dejan Vuk Stanković, za ministra prosvete Biran verovatno po principu "onaj koji obeća da će se najkrvožednije obračunati sa studentima i srednjoškolcima". 5 1
fancy Posted April 14 Posted April 14 Ma ceo taj spisak treba gledati samo kroz 3 imena: 1) Siniša Mali, za prvog potpredsednika Vlade i ministra finansija 2) Ivica Dačić, za potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova 12) Bratislav Gašić, za ministra odbrane Ostalo su random imena izvučena iz kaveza "na raspolaganju su jer ih imam zbog nečega". A i brojka od 30 "ministara" je impresivna, baš proširena ruka ucene. 5 2
fancy Posted April 14 Posted April 14 Mala ispravka, neiskusno sam se zaleteo - brat Bratina je u priči jer iskreno veruje.
Bul-Kathos Posted April 14 Posted April 14 27 minutes ago, fancy said: Ma ceo taj spisak treba gledati samo kroz 3 imena: 1) Siniša Mali, za prvog potpredsednika Vlade i ministra finansija 2) Ivica Dačić, za potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova 12) Bratislav Gašić, za ministra odbrane Ostalo su random imena izvučena iz kaveza "na raspolaganju su jer ih imam zbog nečega". A i brojka od 30 "ministara" je impresivna, baš proširena ruka ucene. samo mali je tu vazan, dacicu i gasicu (od koga su curile insajd info tepicki) vucic ne veruje vise.
ras kass Posted April 14 Posted April 14 Ko da ima nesto bolje od kadrova. A soxijalisti nisu ludi da vise uzimaju prosvetu.
Clash Posted April 14 Posted April 14 Kao da je bitno ko su ministri. Kakva je razlika izmedju ovih, Paje Patka i bukve? Nikakva, isto ce se pitati. Ustvari bukva bi bila korisnija, vrsila bi fotosintezu. 5
fancy Posted April 14 Posted April 14 40 minutes ago, Bul-Kathos said: samo mali je tu vazan, dacicu i gasicu (od koga su curile insajd info tepicki) vucic ne veruje vise. To da, svakako, ali upravo zato mora da drži ovu dvojicu pored sebe. Kontrola. Ne sme da dopusti da mu Dačić (čitaj SPS) ode putem Ružića.
Recommended Posts