Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ortak mi poslao neku prepisku snsovaca sa instagrama, elem govor je trebao da bude u 19 sto je i bilo najjavljeno ali je av poludeo pre toga kad je saznao koliko malo ljudi su uspeli da dovuku, onda je krenuo da sizi na saradnike i tek kad se koliko toliko sredio obratio se masi.

Verovatno i to kasnjenje je uticalo da ljudi krenu da idu pa je napravio jos vecu glupost.

Gledam ga malopre na rts vesti, sa nekim pismima njemu, totalno sjeban nema onog njegovog psiho zara da kazemo.

Sto neko rece dok su mu tu bili izraelci jos je delovao normalno, suzi sama nije bas citava (ima godina a ponasa se ko neka instgram siparica), i ona takva treba da kontrolise njega.

Edited by MeanMachine
  • Like 5
Posted
Just now, Helena said:

:s_d: Puko Fiko.

Hahahahahah po zvanicnim procenama(naginje se da vidi) pa kad je video koliko malo krece onda sto se zahteva tice. Hhahahahahahahahahahahahahaha.

• Ha-ha 4
Posted (edited)

53 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.a1d7e7f5fe919fec3d6d8ab70f865038.png

Nije dao ljudima da se olakšaju, posle one ljepote hrane. 😂

Edited by mrd
browser je lud i quote u quote. Mogu ja jos. :)
Posted (edited)
27 minutes ago, Don Dusko said:

Hahahahahah po zvanicnim procenama(naginje se da vidi) pa kad je video koliko malo krece onda sto se zahteva tice. Hhahahahahahahahahahahahahaha.

Jedino mu ostaje da organizuje trku na 100 metara kako u velikom diktaturu.

😂🥝

Edited by mrd
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Au jbt novi nivo jadnosti 

Ja ga nisam ni gledao niti cu ali da li je moguce da ne moze da izgovori Novakovo ime i zameni za Jokica  😂

Koliko ga boli, ali ako ako, pumpaj Novace, pumpaj Jelena jos Srki da krene da pumpa 

1 hour ago, Helena said:

:s_d: Puko Fiko.

5szw1z.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
8 hours ago, srlepajce said:

😄

Taj direktor je bio ljiga u osnovnoj školi na Banjici. Zbog toga je par puta dobio po nosu i onda ti je smešno kada ga vidiš kako nosi fantomku i predvodi nekakve napade.

Naša (milenialsi) je krivica što smo smatrali da se politikom samo ljige bave i oni nam sada kroje sudbinu. Ovo je prilika za 180 zaokret i da ispravni preuzmu uzda (studenti, dekani, rektori…).

• Like 4
Posted

Hladnokrvno slaže da ne trepne. Cela poenta sinoćnog skupa i maltretiranja poslušnika i sirotinje je da se kaže da je eto bilo više nego 15 og i da nastavi da zamajava glupostima zemlju dok hapsi decu iza kamera. Znao je on da ne može ni 10 ti deo da skupi ali ga to ne sprečava. Dal mu nekad bude muka onako dal se umori oseti neko gadjenje, zdrav čovek to ne bi izdržao.

Posted
1 minute ago, Мџе said:

Taj direktor je bio ljiga u osnovnoj školi na Banjici. Zbog toga je par puta dobio po nosu i onda ti je smešno kada ga vidiš kako nosi fantomku i predvodi nekakve napade.

Naša (milenialsi) je krivica što smo smatrali da se politikom samo ljige bave i oni nam sada kroje sudbinu. Ovo je prilika za 180 zaokret i da ispravni preuzmu uzda (studenti, dekani, rektori…).

Dobro je neko rekao " Nije problem sto je on redar vec sto je redar direktor najveceg fonda"

Posted

Pinkov gnjavnik veli da je (zaboravila sam baš tačnu cifru) u Beograd došlo preko 120.000 hiljada ljudi, dotle ide ludilo, a znaju da znaju da je laž čak i najzaluđeniji Vučićevci.

RTS nije licitirao brojkama, Il ja nisam čula.

Posted

Dobro de, žena je preradila naše poslovice i izreke. :smiley53:

Ko se laća mati, on će i srati.

Ko drugome pako jamu, sam će u tamu.

Ko tile visoko, pašće duboko.

Toeto - prokleto.

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Henry Chinaski said:

Planiraju i u Nišu miting skoro, koliko vidim na Tviteru. Zar mu nije dosta ovaj fijasko iz Beograda, kako će tek dole biti.

U Nišu jedino mogu u Čair, na otvorenom bi se dosta kajganovalo.

• Like 5