Drug Crni Posted Wednesday at 06:57 PM Posted Wednesday at 06:57 PM Nego, jel to njihov mitnig 28.03. propo?
srlepajce Posted Wednesday at 07:07 PM Posted Wednesday at 07:07 PM 9 minutes ago, Drug Crni said: Nego, jel to njihov mitnig 28.03. propo? Merkur ga zajebao 4
DJ_Vasa Posted Wednesday at 07:51 PM Posted Wednesday at 07:51 PM 43 minutes ago, srlepajce said: Merkur ga zajebao Pa dobro, ima vremena da ga organizuju na Zoomu. Tako bar nema opasnosti od letećih jaja 2 1
DameTime Posted Thursday at 10:27 AM Posted Thursday at 10:27 AM On 3/24/2025 at 3:33 PM, DameTime said: Template sam preuzela od jedne divne gospođe s Twittera: Stigao odgovor: Quote Poštovana, Kao što je Udruženje banaka Srbije iznelo u saopštenju za javnost od 25.3.2025., politički stav I angažovanje pojedinaca, pa ni onih na rukovodećim pozicijama, nisu stav ni Udruženja banaka ni banaka članica ovog Udruženja. Takav angažman ni na koji način ne utiče na rad Udruženja, ni poslovanje banaka, koje nastavljaju da dosledno rade na unapređenju bankarskog sistema, štiteći principe I interese banaka, ali I klijenata I cele društvene zajednice. Saopštenje u celosti možete pogledati na sajtu Udruženja banaka Srbije https://www.ubs-asb.com/files/Saopštenje Udruženja banaka 25032025.pdf Srdačan pozdrav Srdačno se terajte u tri lepe, kakvo PR sranje. Kaže, nastavićemo kao i do sada, nema veze što je Udruženje faktički pod komandom vladajuće partije 🥲 Mada dobro, ne znam ni šta sam očekivala. 5
40Wins Posted Thursday at 11:33 AM Posted Thursday at 11:33 AM 8 minutes ago, DameTime said: Stigao odgovor: Srdačno se terajte u tri lepe, kakvo PR sranje. Kaže, nastavićemo kao i do sada, nema veze što je Udruženje faktički pod komandom vladajuće partije 🥲 Mada dobro, ne znam ni šta sam očekivala. Kad je bila inauguracija Trampa, 20. januara sedimo kod tasta na slavi, i tu moj otac, tastov kum, komsija i svi gledaju nesto kao komentarisu. I ja im tu onda pokazujem pored TVa kao mali od palube, ovo vam je Dzef Bezos vlasnik Amazona, ovo vam je Sundar Picai, generalni Gugla, ovo vam je Ilon Mask vlasnik Tesle... A moj cale gleda i kaze: Svi su oni tu samo zbog para. Naizgled jako povrsan komentar, ali zapravo u jako kratkom komentaru sumira poentu. Isto tako i ovi ovde iako su velike korporacije u pitanju, svaki exec gleda da ucari sta moze bilo da pogura target i uzme bonus, bilo da napravi neku kombinu za sebe. 4
SuperTraktorko Posted Thursday at 01:04 PM Posted Thursday at 01:04 PM 1 hour ago, 40Wins said: Kad je bila inauguracija Trampa, 20. januara sedimo kod tasta na slavi, i tu moj otac, tastov kum, komsija i svi gledaju nesto kao komentarisu. I ja im tu onda pokazujem pored TVa kao mali od palube, ovo vam je Dzef Bezos vlasnik Amazona, ovo vam je Sundar Picai, generalni Gugla, ovo vam je Ilon Mask vlasnik Tesle... A moj cale gleda i kaze: Svi su oni tu samo zbog para. Naizgled jako povrsan komentar, ali zapravo u jako kratkom komentaru sumira poentu. Isto tako i ovi ovde iako su velike korporacije u pitanju, svaki exec gleda da ucari sta moze bilo da pogura target i uzme bonus, bilo da napravi neku kombinu za sebe. Mali off, ali ako je verovati dark maga teoriji zavere, nisu samo zbog para oni tamo...
Drug Crni Posted Thursday at 01:33 PM Posted Thursday at 01:33 PM Atlas je emisija nemačkog javnog servisa, koja mladima objašnjava svet, društvo i politiku. Korupcija je u poslednjoj epizodi objašnjena na primeru Srbije. I sin Dragan Danilo je takođe u emisiji. Spominju se i BGH2O, organizovani kriminal, pad nadstrešnice, naši predivni studenti i njihov protest. Postoje titlovi. Kad je Hoštapler nedavno izjavio da će njegovu borbu "protiv obojene revolucije izučavati svuda" ne verujem da je na ovakve priloge mislio. Nek' mu je sa srećom, pa da ne bude poslednji 18 1
handys Posted Thursday at 04:11 PM Posted Thursday at 04:11 PM 2 hours ago, Drug Crni said: Atlas je emisija nemačkog javnog servisa, koja mladima objašnjava svet, društvo i politiku. Korupcija je u poslednjoj epizodi objašnjena na primeru Srbije. I sin Dragan Danilo je takođe u emisiji. Spominju se i BGH2O, organizovani kriminal, pad nadstrešnice, naši predivni studenti i njihov protest. Postoje titlovi. Kad je Hoštapler nedavno izjavio da će njegovu borbu "protiv obojene revolucije izučavati svuda" ne verujem da je na ovakve priloge mislio. Nek' mu je sa srećom, pa da ne bude poslednji Čekam da neki pride uzme za slogan 'obojena evolucija'. 1
Marvin Posted Thursday at 04:43 PM Posted Thursday at 04:43 PM Ljuba Zivkov surov. Izdvajam: Quote Tako i naš vlasnik i vladar: kad se izražava na maternjem jeziku, gde je primoran da razgovara sa drskim invalidskim penzionerom, gde mora da preti batinašima, svojim sopstvenim ili tobožnjim batinašima neznano čijim, svejedno, kad je prisiljen da se obračuna sa osobom koja u panici ne može da obuzda zvonjavu telefona – govori jezikom narodnim, svakome razumljivim, pribegava slengu da bi i sebe i nas podsetio na to da je sin novobeogradskog asfalta; kad otputuje u EI – druga priča! Poliglota, erudita, dendi, vinoznalac, humanista i hidalgo gotov da za ljubav stare dame, Evrope, žrtvuje što god treba iz svoje zabačene postojbine, a koja će baš preko Jadra doživeti počast kakvu su iskusili Indija, Afrika i druga poprišta neobuzdanog kolonijalizma. 13
mare80 Posted Thursday at 05:23 PM Posted Thursday at 05:23 PM Kačim ovo isključivo jer ne videh skoro da je neko toliko ispolivan fekalijama u komentarima kao ove kreature ... 5 3 3
Geronimo Posted Thursday at 05:42 PM Posted Thursday at 05:42 PM (edited) 19 minutes ago, mare80 said: Kačim ovo isključivo jer ne videh skoro da je neko toliko ispolivan fekalijama u komentarima kao ove kreature ... Pa ne kazu oni dzabe 'ja nemam skole niti drage svoje' 😂 Sad, salu na stranu, ja sam vec godinama stava da svako ko je protiv hulje je moj saborac, ali za ovu bagru to ne mogu i necu reci... Edited Thursday at 05:43 PM by Geronimo 2
Volter Posted Thursday at 06:29 PM Posted Thursday at 06:29 PM Ono što je najvažnije jeste da je Nenadležni sinoć pošandrcao. Njegova sujeta pati i kad ga prozove neki bezimeni lik sa tvitera, a možemo zamisliti njegov bes dok sluša kako mu cela hala lepi uvrede i poprckava njegove ćacije. Delije su nedavno izdale saopštenje da su navodno svoji, a znamo dobro i da nije baša tako, zato su sinoć imali i ovaj dodatak opozicionih stranaka kako bi sebe opravdali. Al kad pogledate snimak vidite sa kakvom energijom i željom su ripali kad su pevali ćacijima a vala i Vučiću. Dodatak su pevali sramežljivo, jedva su se čuli, mislim i da pola kopa nije ni učestvovao u tome. Ma koliko ih prezirao, i njih i njihov način organizovanja, ovo sinoć je bilo dovoljno od njih. Neka nastave tako, a za njihove dodatke pobrinuće se ostatak hale da se ne čuju. 1
implant Posted Thursday at 07:58 PM Posted Thursday at 07:58 PM (edited) ...i odnela cevi Rio Tinta. Samo da ne bude ljudskih žrtava, zemlja će se oporaviti, kuće obnoviti. Edited Thursday at 07:59 PM by implant 5 8
Helena Posted Friday at 12:45 AM Posted Friday at 12:45 AM 6 hours ago, Volter said: Ono što je najvažnije jeste da je Nenadležni sinoć pošandrcao. Njegova sujeta pati i kad ga prozove neki bezimeni lik sa tvitera, a možemo zamisliti njegov bes dok sluša kako mu cela hala lepi uvrede i poprckava njegove ćacije. Delije su nedavno izdale saopštenje da su navodno svoji, a znamo dobro i da nije baša tako, zato su sinoć imali i ovaj dodatak opozicionih stranaka kako bi sebe opravdali. Al kad pogledate snimak vidite sa kakvom energijom i željom su ripali kad su pevali ćacijima a vala i Vučiću. Dodatak su pevali sramežljivo, jedva su se čuli, mislim i da pola kopa nije ni učestvovao u tome. Ma koliko ih prezirao, i njih i njihov način organizovanja, ovo sinoć je bilo dovoljno od njih. Neka nastave tako, a za njihove dodatke pobrinuće se ostatak hale da se ne čuju. Ouf, ne da je pošandrcao... On nije sposoban da vodi ne državu, nego ni mesnu zajednicu. Staviću ovaj klip i još jedan da ilustruje za one koje niti da gledaju.
Volter Posted Friday at 08:24 AM Posted Friday at 08:24 AM On se i u ovoj emisiji trtio svojim idiotizmom da bude razbucan, ali zna da novinar nema dovoljno hrabrosti da mu se suprotstavi pa zato i priča sve ove gadosti prijemčive za njegove simpatizere. U svakom slučaju ništa novo, ni monstruozne izjave ne iznenađuju, pumpa svoje ludilo al pumpa i naš motiv. Ništa novo i od RTS-a, čim ih opljune oni ga brže bolje pozovu da ih kazni. 1
Klotzen Posted Friday at 11:56 AM Posted Friday at 11:56 AM Evo nekih informacija o mogućim premijerima koje su nam promakle : Quote U pitanju su Branko Milanović, Desko Nikitović i Ivan Trifunović iz Pupin inicijative. Izvori Danasa navode da najveće šanse, uz najviše sugestija naprednjaka, za sada ima Nikitović, amerikanac odrastao u Čikagu. https://www.danas.rs/vesti/politika/traze-premijera-u-dijaspori-ko-su-trojica-mogucih-kandidata-za-vucevicevog-naslednika/ Na linku imate njihove kraće biografije. Sva trojica deluju ozbiljno ne verujem da bi se ovakav profil ljudi odlučio da bude sluga nepomenika.
Marvin Posted Friday at 12:51 PM Posted Friday at 12:51 PM Ma kakav Branko Milanovic, covek je odmah demantovao
40Wins Posted Friday at 01:41 PM Posted Friday at 01:41 PM 1 hour ago, Klotzen said: Evo nekih informacija o mogućim premijerima koje su nam promakle : https://www.danas.rs/vesti/politika/traze-premijera-u-dijaspori-ko-su-trojica-mogucih-kandidata-za-vucevicevog-naslednika/ Na linku imate njihove kraće biografije. Sva trojica deluju ozbiljno ne verujem da bi se ovakav profil ljudi odlučio da bude sluga nepomenika. Dusan Vujovic je takodje bio solidno svetsko ''moodo'' za nase uslove, pa je otisao od hulje kad je ovaj zglajznuo skroz. Ne razumem koji bi interes bio gore navedenim ljudima da se uhvate u kolo sa njim, sem ako ne vide priliku da se o nas ovako jadne dodatno ovajde... 1
Nicklord Posted Friday at 02:10 PM Posted Friday at 02:10 PM Bilo je još njih koji su došli da budu ministri par godina kako bi imali tu stavku za CV. Vrate se posle nazad u svet nakon što ne urade apsolutno ništa i dobiju lepa direktorska mesta u korporacijama sa 3x većom platom nego ranije. 12
Recommended Posts