SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 (edited) Ma ko odbacuje pruzene ruke?! Upravo suprotno, vapi se za realnom, pravom, iskrenom i konkretnom podrskom iz drustva naroda/nacija cijim vrednostima tezimo. Ovaj clanak je izvrstan i tu je sustina svega. Ja ne znam dokle ce se ponavljati ista greska i zalivati ovakvi sistemi i likovi dok se ne otrgnu kontroli. Ta ideja da zbog trenutnog ekonomskog interesa, po pravilu sve na kratak rok, kopas raku kompletnom okruzenju i civilizaciji uopste, mora jednom vise da umre. Konstantno se zalivaju i djubre mali zverovi dok ne postanu cudovista koja prozdiru sve oko sebe. Stvari se seku dok je vreme, Tolkienovim recnikom receno, reagujes kad vidis da je guja postala Scatha, dok jos ne bljuje vatru i ne leti, ne cekas da se pretvori u Ancalagona pa da onda narices i ronis suze nad sudbinom. Nema ekonomije sa subjektima koji su negacija civilizacije. Ma nema nicega. Edited March 14 by SteveFrancis#3 8 4
DameTime Posted March 14 Posted March 14 16 minutes ago, Eddard said: Njih petnaestak 😁. Lovely 😜 Samo se ti zezaj, ali ovaj članak odlično sumira ono što sam/smo juče pokušavali da ti pojasnimo.
DameTime Posted March 14 Posted March 14 4 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... 1 1
McLeod Posted March 14 Posted March 14 7 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... Thanks, but no thanks. Mada ako ih ima medju nama ok je da sutra ponesu karanfile.
SteveFrancis#3 Posted March 14 Posted March 14 8 minutes ago, Eddard said: Treba komunistima da verujem... Thanks, but no thanks. Ali tebra, navijas za KKP...
Eddard Posted March 14 Posted March 14 Just now, SteveFrancis#3 said: Ali tebra, navijas za KKP... Brate, to je neka kognitivna disocijacija 😁
DameTime Posted March 14 Posted March 14 (edited) Klasičan latentni levičar-komunjara, zato se i braniš (opireš) toliko 😛 Edited March 14 by DameTime
Eddard Posted March 14 Posted March 14 Čekaj da pronađem sliku sa polaganja pionirske zakletve, da okačim kao avatar 😂 1
Klotzen Posted March 14 Posted March 14 Hulja je danas ima klasičan red pljuvanja po studentima i opoziciji. Nije propustio da poentira na ovom snimku što su juče puštali kao i današnjim hapšenjima. No čini mi se da mu je glavna tačka današnjeg govora bila da neće tolerisati sutra nasilje, odnosno mislim da je to samo šminka za nasilje koje on organizuje da se pripiše studentima ili opoziciji i da sutra kaže "lepo sam vam rekao da spremaju to a ja sam pozivao na mir". Mislim da će one koje uhapsi sutra defnitivno osuditi jer se posipa pepelom kako je napravio veliku grešku puštajući među onih 12 iz NS i jednog koji je učestvoavo u onom planiranju nereda. Naravno iskoristili su ove magarce iz PSG pa sada pričaju da su našli auto pun molotovljevih koktela, bejzbolki i slično, sada će da kaleme na tu priču šta god hoće i da je iskoriste za incidente koje planiraju. 4
DJ_Vasa Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, McLeod said: Vucic se obraca svi u fazonu nobody cares A ko to beše Vučić? 1 1
vilhelmina Posted March 14 Posted March 14 18 minutes ago, handys said: Ti kojima će poentirati su ionako izgubljeni... Nisu svi koji tako izgledaju izgubljeni! Gledala ovih dana jednog dedu na protestu u Surdulici. Pita ga novinarka koje medije prati, on kaze Pink. Ona ga onda pita kako onda izlazi na protest, a on se siroko osmehne (dve trecine zuba fali) i kaze e, ali ja znam da lazu 😃. 4 2 4
handys Posted March 14 Posted March 14 5 minutes ago, vilhelmina said: Nisu svi koji tako izgledaju izgubljeni! Gledala ovih dana jednog dedu na protestu u Surdulici. Pita ga novinarka koje medije prati, on kaze Pink. Ona ga onda pita kako onda izlazi na protest, a on se siroko osmehne (dve trecine zuba fali) i kaze e, ali ja znam da lazu 😃. Da to sam video. Iznenadio sam se prijatno da ih je manje nego gledalaca tih medija.
Drug Crni Posted March 14 Posted March 14 Beo brate.. @Beonegroplati mi 1000 eura da izjebem ovu kao kobilu. Što i jeste 1 1
Klotzen Posted March 14 Posted March 14 Ona je samo gurnuta u stranu iz SNS jer je ekstremno nepopularna u njihovom biračkom telu. Ali je i dalje verna. Kontala je da napravi novu lažnu opozicionu stranku ali je to puklo jer se nije nametnula. Mislim da je sa njom trebao i onaj Šormaz da bude u stranci ali on je izgleda raskrstio sa SNS jer vidim da ga pljuju žestoko. 2 1
Helena Posted March 14 Posted March 14 2 hours ago, Drug Crni said: Beo brate.. @Beonegroplati mi 1000 eura da izjebem ovu kao kobilu. Što i jeste Nemoj(te) biti ćaci. Nepotrebno je, nedelotvorno i nema nikakvu svrhu. 2 1
Eddard Posted March 14 Posted March 14 3 hours ago, Drug Crni said: Beo brate.. @Beonegroplati mi 1000 eura da izjebem ovu kao kobilu. Što i jeste Ostanite dostojanstveni. Kao studenti. 10 1
Drug Crni Posted March 15 Posted March 15 Na svoje dostojanstvo uspešno pazim 45.godina. Hvala na savetu. Ovoj kobili bi to bila nagrada..realno zaslužuje da ju se ošiša do glave. Kao što se radilo širom Evrope nakon Drugog svetskog rata. 1
Eddard Posted March 15 Posted March 15 Idemo, i njemački RTS ARD kao vest sa naslovne: https://www.tagesschau.de/ausland/europa/serbien-proteste-140.html
Recommended Posts