Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, NMX said:

Brnaba kaze da je neka narodna poslanica imala mozdani udar nakon bacene dimne/sok bombe i u zivotnoj opasnosti.

Kako li je to saznala 10 minuta nakon toga

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

spicio je neko njen

Ovome u svetlo sivom odelu koji ju je pogodio se vidi faca ko na dlanu, prepoznaje li ga neko?

• Like 1
Posted

Ovo je pucanj u koleno opozicije

Pogotovo sto je kontrast ovom haosu u skupstini ovo sto se desava ispred sa studentima i gradjanima koji dostojanstveno cute.

Nema veze ni ko je pogodio ovu poslanicu, za njihove glasace ce se ovo spinovati na max

I za te ljude u unutrasnjosti u malim mestima kroz koja studenti setaju, oni ce sad videti ovo na tv i povezati sa opozicijom.

Nazalost previse su glupi i nesposobni

• Like 6
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Ne znam kada ne rade nista onda sto ne rade, kada urade ovo onda je pucanje u koleno.

SNS bi sve ispinovao i da se nije desilo opet bi nasli nesto da spinuju.

A secas li se sta su oni radili kad su bili opozicija ?

• Like 8
Posted
3 minutes ago, nemanjaol said:

Nema veze ni ko je pogodio ovu poslanicu, za njihove glasace ce se ovo spinovati na max

Da opozicija sedi mirno ko Mahatma Gandi, vlast bi spinovala na max, bez obaziranja na to šta je istina.

Njihovi glasači nisu meta ni studentima ni opoziciji. Njihovi glasači će glasati za njih pa sve da im Vučić traži pravo prve bračne noći (već viđeno u Jagodini).

• Like 10
Posted

Studenti su rekli bolje blokada nego bojkot, evo malo se blokiralo dimom.

Oni koji verglaju da opozicija radi za Vučića već se masovno javljaju sa pričom da je "sve ovo izrežirano", tako da se svijetu ne može ugoditi jbg.

• Like 12
Posted
8 minutes ago, nemanjaol said:

Pogotovo sto je kontrast ovom haosu u skupstini ovo sto se desava ispred sa studentima i gradjanima koji dostojanstveno cute.

I za te ljude u unutrasnjosti u malim mestima kroz koja studenti setaju, oni ce sad videti ovo na tv i povezati sa opozicijom.

Nazalost previse su glupi i nesposobni

Može da se priča o ovome. Ja sam prvi tu da pljujem opoziciju. Da li je ovo slučajno ili namerni performans da bi bio pucanj u koleno nisam baš siguran. Narod im prebacuje od juče što su pozvali na bojkot, mažu ih govnima (ok, ja prvi) mesecima. Nešto su mislili da će uraditi. Ništa ovo nije drugačije od polivanjem vode ranije, tučama  sa Bizonom i sl. Radi se o grupi inače solidno nesposobnih ljudi. Koji mahom i ne žele na vlast jer znaju koliko je vlast težak posao.

Samo jbg, kudimo ih kad ništa ne rade, kudimo ih kad nešto urade. 

Ovo niti studentima niti opoziciji ništa loše neće doneti. Neka radikalizacija je bila potrebna, da li ovakva, to može da se diskutuje.

Inače šta? Skupimo se 15.03. izbleji nas par stotina hiljada i šta dalje?

Ja sam prvi ovde pričao da ovi bez izbora neće otići (em oni neće em svet neće dati) ali i do tih izbora i izbornih uslova treba ih svakodnenvo podsećati koja su banda. Na ovaj ili onaj način. 

• Like 10
  • Thanks 1
Posted

Ja sam ovde bio mozda i najveci apologeta opozicije u prethodnim godinama. Svestan sam bio kakva je situacija i u koliko teskoj situaciji su bili, ali ovo je potpuno van razumevanja trenutka.

Sta su mislili da ce ovim postici. Samo su poslali ruznu sliku, sednica se nastavila normalno posle svega.

Ne znam da li razumete ali izbori se mogu dobiti samo ako i neko od glasaca sns-a glasa protiv Vucica.

Evo sad Brnaba kaze, oni ce pocistiti skupstinu posle

Bukvalno su im seli na penal

Uzas, jako sam ljut. Za mene su svi iz opozivine zavrsili karijeru.

Glupi su ko tri kurca

• Like 2
Posted

Ustanovio sam da su najveća govna oni koji na pominjanje promene vlasti kontriraju sa Đilas, Marinika, Kosovo.  

Eto, da vam pomognem, ako kojim slučajem ne znate. To su govna, po tome ih prepoznate.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, nemanjaol said:

Uzas, jako sam ljut. Za mene su svi iz opozivine zavrsili karijeru.

Glupi su ko tri kurca

b1....nikada nisu ni imali karijeru. profesionalna opozicija po zanimanju. jedina opozicija koja nece da dodje na vlast. pa onda gledaj tako i ovaj spektakl. 

b2...videti pod 1

inace bi imali sedicu na kojoj se usvajaju zakoni, neki i sistemski, koje predlaze vlada koja odlazi. sve to u prazniku demokratije gde na zvonce 144 idiota klikne DA

Posted

Ovo samo ide u prilog psihu i lojalistima. 

Nisam srecan sto se ovo desava jer znam da ce psiho to da preokrene u svoju korist. Ovo je, fudbalskim recnikom, kada imas presing, uzmes loptu, imas inicijativu, i onda izgubis glupo loptu na sredini terena i otvoris protivniku kontru... 

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, nemanjaol said:

Ne znam da li razumete ali izbori se mogu dobiti samo ako i neko od glasaca sns-a glasa protiv Vucica.

Ovo se govorilo i za Kasapina pre 25 godina.

I na izborima 24. 09. 2000. su izašli svi njihovi glasači, Kasapin je dobio 1.800.000 glasova. Ali je izašlo na izbore 5.000.000 ljudi (72% upisanih) i Koštunica je dobio 2.500.000 glasova.

Na poslednjih nekoliko izbora u Srbiji izlaznost je oko 50-55% (okolo 3.500.000 ljudi) sa svim krađama koje mogu da se smisle. Kada na poštenim izborima izađe još 20% (okolo 1.500.000 glasača) koji do skora nisu glasali i glasaju protiv Firera, igre su završene.

"Samo" treba nagovoriti tih 20% da izađu i pošalju Firera dođavola. A to studenti ovih meseci jako lepo rade.

• Like 12
  • Thanks 2
Posted
4 minutes ago, NMX said:

b1....nikada nisu ni imali karijeru. profesionalna opozicija po zanimanju. jedina opozicija koja nece da dodje na vlast. pa onda gledaj tako i ovaj spektakl. 

b2...videti pod 1

inace bi imali sedicu na kojoj se usvajaju zakoni, neki i sistemski, koje predlaze vlada koja odlazi. sve to u prazniku demokratije gde na zvonce 144 idiota klikne DA

I kako se ovo razlikuje od toga?

Imamo sve isto, samo sa jalovim pokušajem da se nešto prekine i pravljenjem cirkusa koji ničemu nije doprineo.

Opozicija ovim ništa nije dobila. Vlast je dobila nešto malo i malo možda ojačala svoju bazu među onima koji su se lomili, ali ih im je ovo lep argument da Vučić čuva mir i stabilnost.

Studenti kao kolektivni entitet su možda isto nešto malo dobili ovim, kao jedini 'normalni' na političkoj sceni, ali da bi se to kapitalizovalo oni moraju da preuzmu neku političku ulogu koju verovatno ne žele.

Plus ako se ispostavi zaista da neko od ovih poslanica ima ozbiljnije posledice to će tek biti sranje.

• Like 1
Posted

A sto uvek gledamo da li ce nesto sesti na penal?Pa penal bi bio isto da su dosli i da su mirno gledali kako usvajaju zakone.

Da se ovo nije desilo bilo bi price o necemu drugom.

Do sledece prilike....

• Like 4
Posted
3 minutes ago, JPM said:

Nije dovoljno samo da izađe 72% upisanih. Mora postojati i kontrola izbora. Oba faktora su podjednako važna.

Napisah "Kada na poštenim izborima..."

• Like 1
Posted (edited)
1 minute ago, Stiletto said:

Napisah "Kada na poštenim izborima..."

I kinda jumped the gun on that 😄 

Edited by JPM
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

I kako se ovo razlikuje od toga?

Imamo sve isto, samo sa jalovim pokušajem da se nešto prekine i pravljenjem cirkusa koji ničemu nije doprineo.

Opozicija ovim ništa nije dobila. Vlast je dobila nešto malo i malo možda ojačala svoju bazu među onima koji su se lomili, ali ih im je ovo lep argument da Vučić čuva mir i stabilnost.

Studenti kao kolektivni entitet su možda isto nešto malo dobili ovim, kao jedini 'normalni' na političkoj sceni, ali da bi se to kapitalizovalo oni moraju da preuzmu neku političku ulogu koju verovatno ne žele.

Plus ako se ispostavi zaista da neko od ovih poslanica ima ozbiljnije posledice to će tek biti sranje.

Ne slažem se da ništa nije dobila. Dobila je dodaton ohrabrenje. Ono o čemu pričamo mesecima posle 01.11. Da narod prestaje da ih se plaši, što je preduslov svih preduslova za nastavak dalje borbe. Njih se više ne plaše po selima od 500-1000 ljudi gde su do juče lokalni šerifi otimali, krali, podvodili...sada ih kordoni po selima čuvaju od besnog naroda.

Neće on pasti tako što ćemo da obrnemo njegove u tom broju nego što ćemo da nateramo naše da izađu. Da on ne krade. Sloba je 2000. dobio glasova kao nikad pre maltene (eno gore podaci) pa je naših bilo više plus je krađa poslužila za dalje akcije koje su finiširale sa 05.10. 

Ova poslanica je pogođena od strane SNS poslanika. eno imaš snimak gore. Nadam se da je žena dobro. Ako nije, jbg, nek vidi sa Žikom Gojkovićem koji je izgleda spičio.

Studenti nisu politički entitet. Nemojmo to praviti od njih. neće sutra studenti da prave vlast. Neće sutra studenti da na plenumu biraju vladu i premijera (mada je bilo i takvih bisera zaista :krstipd4:).

Ništa ovo oduzelo opoziciji nije, samo dodatno skinulo strah od građana koji 13 godina žive u strahu od batina, hapšenja, guitka posla... 

Na stranu što je opozicija grupa nesposobnih idiota, generalno. Samo ovo nije ni u 10 najgorih stvari koje su uradili samo u poslednje 2-3 godine (da krenem od bojkota i predaje BGD na tacni pa na dalje...)

• Like 10
  • Thanks 1