Čvarkov Posted March 3 Posted March 3 (edited) 58 minutes ago, DJ_Vasa said: Možda će gradonačelniku Kraljeva zatrebati i jedan kozmetički preparat zanimljivog naziva: Baš mi skoro tašta poklonila set sa ovim jajoperom. 🤣 Edited March 3 by Čvarkov 8
Volter Posted March 3 Posted March 3 Aktiviran sistem „Pronađi me“: Nestala devojčica u Ubu https://n1info.rs/vesti/aktiviran-sistem-pronadji-me-nestala-devojcica-u-ubu/?comments 3
Div Posted March 4 Posted March 4 NAJNOVIJA VEST Pronađena nestala devojčica Dunja (2) Devojčicu je pronašao pas iz Gorske službe spašavanja. Kako Nova.rs saznaje, devojčica je pronađena promrzla. 12
JPM Posted March 4 Posted March 4 Izuzetno mi je drago što je dete pronađeno, ali u isti mah mislim da treba baš detaljno da se proveri sposobnost i odgovornost roditelja. Ovo je nedopustivo. Ovo nije srednji vek ili doba kuge pa da ti svako drugo dete umre, pa se ti kotiš koliko ti je volja. Ako nisi sposoban nemoj da ga praviš. 1
vilhelmina Posted March 4 Posted March 4 (edited) Pola opozicije doslo u skupsinu, pola nije. Naprednjaci svi na broju i cupkaju dok ide himna, jedva cekaju da pocnu da gaze ovaj jad s druge strane. Mislim nek se gone, stvarno! Edited March 4 by vilhelmina
Stiletto Posted March 4 Posted March 4 1 hour ago, JPM said: Izuzetno mi je drago što je dete pronađeno, ali u isti mah mislim da treba baš detaljno da se proveri sposobnost i odgovornost roditelja. Ovo je nedopustivo. Ovo nije srednji vek ili doba kuge pa da ti svako drugo dete umre, pa se ti kotiš koliko ti je volja. Ako nisi sposoban nemoj da ga praviš. Romska porodica, dosta dece, starija čuvaju mlađu dok roditelji pokušavaju da zarade neki dinar. Na Ubu (i ne samo tamo) ima mnogo takvih slučajeva.
McLeod Posted March 4 Posted March 4 Solidan cirkus u skupstini, pokusaj blokade opozicije, dimne bombe, mislim da su ih iznenadili 1
Stiletto Posted March 4 Posted March 4 U Glupštini opštenarodno veselje... Crno-beli dim, opet neki Grobari majku mu... 1 2
NMX Posted March 4 Posted March 4 2 minutes ago, JPM said: Ne seri da se ovo stvarno dešava... Ima na YT Premotaj malo unazad kad krene show 2
nemanjaol Posted March 4 Posted March 4 Ne znam Treba jos razmisliti malo, ali gut feeling je da mi se ovo sad u skupstini bas i ne svidja. Jedno je kad narod gadja jajima politicare, drugo je kad se to desava u skupstinskoj sali 6
NMX Posted March 4 Posted March 4 Mali lopoveee, Mali lopove, Mali lopoveeeeeee 😍 Jbg, ZLF i ja imamo nula zajedničkog ideološki, pa i sa PSG ali rispekt za ovo a DS i Srki Milivojević u 3 kurca da se nose
Stiletto Posted March 4 Posted March 4 1 minute ago, nemanjaol said: Jedno je kad narod gadja jajima politicare, drugo je kad se to desava u skupstinskoj sali Na ljutu ranu ljutu travu. PUMPAJ! 1 2
nemanjaol Posted March 4 Posted March 4 Ne znam Treba jos razmisliti malo, ali gut feeling je da mi se ovo sad u skupstini bas i ne svidja. Jedno je kad narod gadja jajima politicare, drugo je kad se to desava u skupstinskoj sali
40Wins Posted March 4 Posted March 4 Mmmm ipak mi se ne svidja ovo. Ako je ona naprdnjakinja stvarno ozbiljno povredjena ovo je vetar u ledja vlasti i sve veca polarizacija izmedju vlasti-studenata-opozicije. 1
NMX Posted March 4 Posted March 4 Brnaba kaze da je neka narodna poslanica imala mozdani udar nakon bacene dimne/sok bombe i u zivotnoj opasnosti. Kako li je to saznala 10 minuta nakon toga 1 minute ago, NMX said: Brnaba kaze da je neka narodna poslanica imala mozdani udar nakon bacene dimne/sok bombe i u zivotnoj opasnosti. Kako li je to saznala 10 minuta nakon toga aaaaaaaaaaaaaaaaaa spicio je neko njen 3
Recommended Posts