Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
58 minutes ago, DJ_Vasa said:

Možda će gradonačelniku Kraljeva zatrebati i jedan kozmetički preparat zanimljivog naziva:

jajoper-gel-za-intimnu-negu-dzentlmen

Baš mi skoro tašta poklonila set sa ovim jajoperom. 🤣

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 8
Posted

Izuzetno mi je drago što je dete pronađeno, ali u isti mah mislim da treba baš detaljno da se proveri sposobnost i odgovornost roditelja. Ovo je nedopustivo.

Ovo nije srednji vek ili doba kuge pa da ti svako drugo dete umre, pa se ti kotiš koliko ti je volja. Ako nisi sposoban nemoj da ga praviš.

• Like 1
Posted (edited)

Pola opozicije doslo u skupsinu, pola nije. Naprednjaci svi na broju i cupkaju dok ide himna, jedva cekaju da pocnu da gaze ovaj jad s druge strane.

Mislim nek se gone, stvarno!

Edited by vilhelmina
Posted
1 hour ago, JPM said:

Izuzetno mi je drago što je dete pronađeno, ali u isti mah mislim da treba baš detaljno da se proveri sposobnost i odgovornost roditelja. Ovo je nedopustivo.

Ovo nije srednji vek ili doba kuge pa da ti svako drugo dete umre, pa se ti kotiš koliko ti je volja. Ako nisi sposoban nemoj da ga praviš.

Romska porodica, dosta dece, starija čuvaju mlađu dok roditelji pokušavaju da zarade neki dinar. Na Ubu (i ne samo tamo) ima mnogo takvih slučajeva.

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ne seri da se ovo stvarno dešava...

Ima na YT 

Premotaj malo unazad kad krene show

• Ha-ha 2
Posted

Ne znam

Treba jos razmisliti malo, ali gut feeling je da mi se ovo sad u skupstini bas i ne svidja.

Jedno je kad narod gadja jajima politicare, drugo je kad se to desava u skupstinskoj sali

• Like 6
Posted

Mali lopoveee, Mali lopove, Mali lopoveeeeeee 😍

Jbg, ZLF i ja imamo nula zajedničkog ideološki, pa i sa PSG ali rispekt za ovo a DS i Srki Milivojević u 3 kurca da se nose

Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Jedno je kad narod gadja jajima politicare, drugo je kad se to desava u skupstinskoj sali

Na ljutu ranu ljutu travu.

PUMPAJ!

• Like 1
  • Love 2
Posted

Ne znam

Treba jos razmisliti malo, ali gut feeling je da mi se ovo sad u skupstini bas i ne svidja.

Posted

Mmmm ipak mi se ne svidja ovo. Ako je ona naprdnjakinja stvarno ozbiljno povredjena ovo je vetar u ledja vlasti i sve veca polarizacija izmedju vlasti-studenata-opozicije.

• Like 1
Posted

Brnaba kaze da je neka narodna poslanica imala mozdani udar nakon bacene dimne/sok bombe i u zivotnoj opasnosti.

Kako li je to saznala 10 minuta nakon toga

1 minute ago, NMX said:

Brnaba kaze da je neka narodna poslanica imala mozdani udar nakon bacene dimne/sok bombe i u zivotnoj opasnosti.

Kako li je to saznala 10 minuta nakon toga

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

spicio je neko njen

• Like 3