Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Pumpanje je krenulo od tog Faraona sa Reddita skroz random.

On je jedan dan samo na svakom postu po 10 puta pisao pumpaj. Pa su ga banovali zbog spamovanja.

Ali pumpanje je ostalo, ja sam video prvi out onda kada je bilo koskanje u Novom Sadu, kada je student uhvatio jednog od onih majmuna iz Porsea u polugu.

Al bas me zanima kako se taj lik oseca kad vidi ovo sve sad, kad je otislo skroz u mainstream. 😁

• Like 2

9 minutes ago, Henry Chinaski said:

A što je ova zgrada relevantna, osim što Mek živi tu?( Ja sam se priključio prije dvije godine, čitam možda od korone pa nisam skapirao) 🙂

20250216_182341.jpg

Osim ato Mek zivi tu?

OSIM STO MEK ZIVI TU?

OSIM STO MEK ZIVI TU?

(trebao je da ide onaj mim sa guskom koja kaze: Pitam osim sto mek zivi tu?)

• Like 1
  • Ha-ha 6

36 minutes ago, Henry Chinaski said:

A što je ova zgrada relevantna, osim što Mek živi tu?( Ja sam se priključio prije dvije godine, čitam možda od korone pa nisam skapirao) 🙂

20250216_182341.jpg

Najlepse devojke, najbolji ljudi, cak i clanovi SNSa su fini i dobre komsije, pisale strane novine o nama jos pre 10 i kusur godina, u njoj su ziveli ili zive reprezentativac u vaterpolu, rukometu, odbojci, clanovi Mense, pokojni upravnik je uz Micu Turcina bio verovatno najprepoznatljiviji Kragujevcanin.

Ali dovoljno je sto sam ja rodjen i ziveo tamo naravno.

• Like 3
  • Love 2

Mi dočekali naše studente.....dovezli ih niški taksisti.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Studente iz Kragujevca dovozli su niški taksisti, profesori i građani, a iz svih niških taksi-udruženja je oko 50 vozila ukupno, dan nakon protesta stiglo u Kragujevac kako bi studente koji su pešačili, vratili u Niš.

• Like 11
  • Thanks 2

24 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Da li je moguce da je uz svu logistiku i resurse na kraju manje od 25k bilo u Sirmiumu? Prilicno mizerno. Ima li mozda cifre okvirne za KG? Nije da su puke brojke narocito vazne, ali eto, ipak jeste indikator znacajan.

Ništa čudno. Čak i oni koji su zaista želeli da čuju šta lupetaju AV i bosanski međed, nisu hteli da se cimaju jer su sve to mogli da vide na TV, a možda i na internetu ukoliko su čuli za tu novotariju. Miting sa govorancijama je ionako prevaziđen jer živimo u 21. veku, a ionako ovo nije izborna kampanja, već samo pokušaj da se pokaže da ima dosta podržavalaca. Broj učesnika može da pali kod onih sa niskim IQ koji su zapišali i zasrali Sremsku MItrovicu, ali ni broj prisutnih sam po sebi ništa ne znači. Ako uporedimo činjenice 1) da su u NS i KG išli ljudi o svom trošku, da su mnogi dali novac iz sopstvenog džepa da pomognu studentima i 2) da su u SM išli za novac ili da su naterani, plus nepoznat broj iskrenih budala, jasno je koliko je sati.

Taj jučerašnjim bal vampira u Mitraji je ustvari bio skup za ukidanje Vojvodine.
Ona je trn u oku radikalskim zlotvorima.

Paradoksalno,jedini koji žele da promene granice jesu Orban i njegov Fidesz. Oni su jedini koji Vojvodinu vide izvan granica Srbije,kao deo velike/istorijske Mađarske. Naravno,Hohštapleru ova činjenica ne smeta,već izmišlja neprijatelje od nas,Vojvođana.

• Like 13

On 2/15/2025 at 12:20 PM, DJ_Vasa said:

Ovaj je pre ekstremni levator nego udbaš. To što lupeta o EU je jedno, ali jutros sam video da je neko šerovao da o Kini i ruSSiji misli praktično isto.

Verujem da zna ono za šta se školovao, ali da mu međunarodna politika baš i ne ide.

Sve i da je izašao iz guzice grete turdberg, opet ima neki prizvuk, da ako on ne razbuca EU diktaturu, biće jedan od onih čuveno razočaranih i priznati sebi da je vučler bio dobar.

2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Da li je moguce da je uz svu logistiku i resurse na kraju manje od 25k bilo u Sirmiumu? Prilicno mizerno. Ima li mozda cifre okvirne za KG? Nije da su puke brojke narocito vazne, ali eto, ipak jeste indikator znacajan.

Gde je izašla ta procena za SM?

5 minutes ago, 033zero330 said:

Sve i da je izašao iz guzice grete turdberg, opet ima neki prizvuk, da ako on ne razbuca EU diktaturu, biće jedan od onih čuveno razočaranih i priznati sebi da je vučler bio dobar.

Koliko sam pratio, kritikovao je i ruSSiju i Kinu kao diktature, a za nadstrešnicu je rekao toliko toga da je nemoguće da je za AV.

Ako gledamo pragmatički, bitno je da raskrinka svinjarije sa nadstrešnicom, a to što izražava stavove kojima bi i SKOJ mogao da pozavidi je drugi par cipela. Ionako se ni za šta neće pitati u kontekstu politike.

• Like 1

14 minutes ago, DJ_Vasa said:

Koliko sam pratio, kritikovao je i ruSSiju i Kinu kao diktature, a za nadstrešnicu je rekao toliko toga da je nemoguće da je za AV.

Takoje, da je udbaš ne bi izlazio sa podacima o nadstrešnici.

Što se političkih stavova tiče, možda ne uzimaju realpolitiku u obzir ali su legitimni, uostalom bolje ovakva vrsta "levatora" nego neki tankie.

• Like 2

39 minutes ago, Drug Crni said:

Nego,ima li ikakvih vesti oko sankcija NIS-u? To je pitanje bitno za razvoj situacije u Srbiji skoro koliko i protesti.

Ima i nisu dobre.

Preksinoć mi javlja drugar:

Jutros je iz Omišlja isplovio poslednji tanker za NIS. Stigao u sredu sa 157000 tona iz Novosibirska, istovaren, otplovio, eno ga oko Visa.. I to je to, ćao Ćaci.

...

Inače AV je manipulisao saznanjem o sankcijama. Ameri su ga obavestili oko 20.11. najkasnije, možda i neki dan ranije.

Ali pošto je NIS izdao obveznice na 50 milona € (kamata 6,5%) za koje je zadnji dan upisa bio 13.12. ovaj je ćutao i nije ništa uradio u te 3 nedelje. Nego je objavio da će biti sankcije 14.12!

A onda je prvi sastanak o sankcijama održao sa? Pogodi...

Spoiler

BIA

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1