Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

29 minutes ago, Eddard said:

Znači, da bi neko postao Beograđanin, mora bar 3 puta da se rodi u Beogradu. 

I da tri pute rikne, pa da se reinkarnira. U mističnim spisima ta pojava je poznata pod nazivom Batajnički Gambit.

Edited by implant
  • Ha-ha 7

30 minutes ago, Smrtokapa said:

Mek je čini mi je pomenuo da će biti okupljanje baš kod solitera, očekujem reprezentativan doček.

Mek izlazi, (hleb i so se podrazumevaju): "Dragi moji, sad je jasno - pobedićete, pobedićemo svi zajedno!!!!"

Studenti: * pakuju se bez reči, motaju zastave, povlače zahteve u suzama kreću peške nazad za Bg, NS, Ni, NP... ljudi se razilaze... *

N1 novinar u šoku, prilazi s mikrofonom random studentu: "Šta se dešava?!?!??!"

S: "Znate. neki od nas su na Vox92..."

• Like 1
  • Ha-ha 17

28 minutes ago, DJORDJE said:

Znaci najebace Srbija i gore nego sto sam mislio.:classic_biggrin:

Mek je x puta na forumu pisao kako nama spasa nema.

Znao sam da će rezultata biti, samo nisam znao da će uzeti formu ovih studentskih protesta.

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 2

Kad sam vec baba baksuz pa sve vidim, da kazem i sta sam jos videla na zaista masovnim protestima u mom gradu Vrscu: Ljudi se grle. Kako? Lepo: juce sam srela skolsku u biblioteci, danas se sretnemo ispred gimnazije koja je zborno mesto odakle krece shetnja do centra grada i kako se prepoznamo u masi ljudi, traktora, bajkera - tako se grlimo i cmacemo kao da se nismo videle 100 godina. I nismo jedine, srecu se ljudi iz razlicitih delova grada, skola, i vlada neki osecaj srece sto vidis te ljude da su bas tu, na pravoj strani (ne)pravde, kao da im cestitas polozen neki ozbiljan ispit, neku tek stecenu diplomu iz normalnosti. 

Drugi momenat koji me raduje su kucni ljubimci i ulicni psi. Prvi su tako lepo vaspitani, strpljivi, odlicno podnose paklenu galamu pistaljski, motora bajkera, brundanje ogromnih traktora, dok traje 15 minuta tisine niko da lane, odlicno se slazu i veliki haskiji, vucjaci i malene francuske pudlice. Ako obratite paznju dok gledate reportaze o protestima, videcete da je uvek tu neki zuca ili bleki koji mase repom srecan sto je tu, u tom mnostvu ljudi koji svedoce necem boljem za sebe ali, sigurna sam, i za njih. 

• Love 5

25 minutes ago, Perkos2 said:

Minimum🤪 mada znaš ti o čemu pišem samo bi da malo budeš duhovit

Ma nemaš ti pojma šta je pravi Beograđanin! :lol_2:

Pričao mi je deda da je naš daleki predak DJ Pećinko jurio dinosauruse ispred svoje rezidencije u tašmajdanskoj pećini sve do Kalenića i Bajlonija i da su zbog njega dinosaurusi nestali iz ovog dela Evrope. 

Nešto mlađi predak DJ Vasicus je počeo da se bavi biznisom. Otišao je jednom u Naisus kod tamo nekog Konstantina koji se malo bavio politikom, a malo ugostiteljstvom. Tamo je probao čuvena rimska jela iz Naisusa kao što su burecus i caevapicus. Sledeće godine je uplatio letovanje u Egiptu kod nekog Kronoskamona, čiji je hotel imao sasvim dobru klimatizaciju za to vreme, al' nekako bezveznu klopu. Čim se vratio, osnovao je firmu u Singidunumu i počeo da liferuje burecus i caevapicus u Egipat, zbog čega tamo i danas imaju specifična peciva i ono što zovu kebab.

Eto šta su pravi Beograđani!

:classic_tongue:

Edited by DJ_Vasa
  • Ha-ha 5
  • WOW 1

1 hour ago, implant said:

Svako iole normalan će lako da se snađe u tom novom sistemu...samo neka ga klinci postave na zdrave noge uz pomoć svojih profesora, stručnjaka i nekorumpiranih intelektualaca, kao i nas u vidu nekakve pozadine (pozadine, xexe).

Nisam mislio sistem, kao državni sistem.

Više kao potpuno nova paradigma u društveno-političkom životu u Srbiji

• Like 1

24 minutes ago, mare80 said:

Sve vam *ebem krvavo ... i stadione i EXPO i BNV i lopovluk i u pi*ku majčinu da se nosite više .... 😡

https://www.nin.rs/drustvo/vesti/68620/obrusio-se-deo-zida-u-skoli-u-pecincima-dve-devojcice-povredene

Koliko skola u Srbiji i dalje ima poljski WC? Pre desetak godina podatak je bio zapanjujuci, danas verovatno manje, ali daleko od toga da je broj zanemarljiv.

51 minutes ago, Perkos2 said:

Minimum🤪 mada znaš ti o čemu pišem samo bi da malo budeš duhovit

Mislim da je čitava zbrka nastala jer si upotrebio termin rođeni Beograđanin umesto stari Beograđanin. Jebiga, kad je neko rođen u Bg, onda je rođeni Beograđanin, šta će drugo da bude, Nišlija? 

• Like 4

Bem li ga, mislio sam da te teme o mestu rodjenja i ostale gluposti sidju sa dnevnog reda tamo negde sa završnim razredom srednje škole ...

Ljudi sprcaju pet banki u dupe i hvale se kako si X generacija rodom sa Dorćola ... koga bre b.k. i da te kraljica Elizabeta krstila ...

• Like 14
  • Ha-ha 1

16 minutes ago, 033zero330 said:

Šta mislite, da li je slučajno? Ili karma želi nešto poručiti?

Kako bi rekao mudri čukundeda vrač još mudrijeg Ćacija, sarma poručuje da je bolja kada se podgreje.

Jes' da nisam vrač, ali mi se čini da je vojska primila kadar sa Akademije SNS-a ili daltonistu.

13 minutes ago, Constantin said:

U....daleko ga bilo :krstipd4:

A šta bi tek rekao da je izjavio da su prave Nišlije isključivo Zaplanjci? :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1

2 hours ago, Smrtokapa said:

Kao što su studenti iz regiona koji ne pamte ratove manje opterećeni međusobnim razmiricama, pa mogu da pruže podršku jedni drugima, tako su i domaći studenti manje opterećeni istorijskom podelom na nacionalno i građansko.

Tako i treba da bude. U Srbiji 3.0 kakva niče na ulicama, nabildovani baja sa Kosovo-Srbija majicom i ofarbani gej sa lakiranim noktima imaće zajedničku sliku države u kojoj normalno žive i rade. I niko neće moći da razbija glavu ili šikanira onog drugog zbog svojih verskih, nacionalnih i seksualnih opredeljenja. Ko i pak pokuša, odgovoraće vrlo brzo jer institucije sistema. Sve što je ustavom zagarantovano će biti totalno okej, to je i suština nove slobodne Srbije.

Gradžansko-patrijotska gerijatrija će ostati samo u bespućima interneta, gde će samoizolovani od novog sveta i dalje brojati ikone i strane plaćenike. Tako i treba da bude.

• Like 6
  • Love 3

11 minutes ago, Molina23 said:

Tako i treba da bude. U Srbiji 3.0 kakva niče na ulicama, nabildovani baja sa Kosovo-Srbija majicom i ofarbani gej sa lakiranim noktima imaće zajedničku sliku države u kojoj normalno žive i rade. I niko neće moći da razbija glavu ili šikanira onog drugog zbog svojih verskih, nacionalnih i seksualnih opredeljenja. Ko i pak pokuša, odgovoraće vrlo brzo jer institucije sistema. Sve što je ustavom zagarantovano će biti totalno okej, to je i suština nove slobodne Srbije.

Što bi rekli (danas veoma propali) šezdesetosmaši: budimo realni, tražimo nemoguće! ❤️

• Love 2