Don Dusko Posted yesterday at 02:20 PM Share Posted yesterday at 02:20 PM 25 minutes ago, Nikola said: Kad jednom prodje ovo srusiti pink do temelja. A urednike programa pred sudiju. Koliko god je gadan pink ja mogu da ti kazem da je informer 100x gadniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 02:31 PM Share Posted yesterday at 02:31 PM Ovde ima kratak opis finansijskog dela koji nedostaje: https://transparentnost.org.rs/sr/aktivnosti-2/naslovna/12812-kljucni-finansijski-podaci-o-rekonstrukciji-i-dalje-nedostupni Ako se dođe do ovih dokumenata teško da će bilo kakvo "pa šta?" da ih izvuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted yesterday at 02:35 PM Share Posted yesterday at 02:35 PM 1 hour ago, Kronostime said: Ajme... Kad će ovo govedo u prdekanu zbog ubistava koje je organizovao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 30 minutes ago, Kronostime said: Prelepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 29 minutes ago, Kronostime said: 4 1 1 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Iz Soluna Top 4 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 41 minutes ago, Don Dusko said: Koliko god je gadan pink ja mogu da ti kazem da je informer 100x gadniji. Nije vazna gadost svi su oni gadni i treba da odgovaraju za laganje obmanu šikaniranje i većina će ih nestati sa sns ali pink je ipak simbol tridesetogodišnjeg razaranja društva u svakom pogledu. I predstavlja moćno oružje za zloupotrebu kao što vidimo. Nikad masa nije gledala dnevnik na pinku nego grand paradu, pevaljke i španske serije. Do Vučića. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 50 minutes ago, Kronostime said: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Edited 23 hours ago by duško matić 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago U Pragu došlo jedno 200 ljudi. Metoda brojanja - ja brojao svakog na prste. Sasvim solidno pošto mislim da ima oko 3000 ovde ukupno u gradu 😄 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Jel zna neko koja je pozadina ove predstave i zašto baš sad ovakav performans u osetljivom trenutku, sns-ovci sad to dele kao argument protiv studenata: https://www.politika.rs/sr/clanak/656932/glumica-povraca-po-zastavi-srbije-predstava-za-studente-u-blokadi Spoiler Moja tašta mi poslala, naravno 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Btw ne treba nam vasa podrska. Hehe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Eddard said: Moja tašta mi poslala, naravno 🙄 Reci joj da jede govna. Da nije skota gledala bi ćerku redovno Spoiler Doduše onda bi je verovatno i ti gledao redovno Neka Vučića 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Jesam zla ako se smejem ovoj Vučić-babi što je pala s bicikle? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Nope 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 19 minutes ago, Eddard said: Jel zna neko koja je pozadina ove predstave i zašto baš sad ovakav performans u osetljivom trenutku, sns-ovci sad to dele kao argument protiv studenata: https://www.politika.rs/sr/clanak/656932/glumica-povraca-po-zastavi-srbije-predstava-za-studente-u-blokadi Hide contents Moja tašta mi poslala, naravno 🙄 Uvek ima "psmetnih" ko oji svojom glupošću pomažu režimu, ima nažalost i plačenih za to ali oni će se vaditi na umetničke slobode dok pomažu diktatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Jesam zla ako se smejem ovoj Vučić-babi što je pala s bicikle? Nah, definicija instant karme, takvi momenti sa razlogom treba da budu zadovoljavajući. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Instant karmicka pravda. Jes da ne verujem u nju ali ova situacija me je navela da se preispitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Jesam zla ako se smejem ovoj Vučić-babi što je pala s bicikle? Ne. Svi se smejemo a smeje se i Bog ili univerzum, karma, šta god da je u pitanju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Eddard said: Nope 😁 2 minutes ago, fillam said: Nah, definicija instant karme, takvi momenti sa razlogom treba da budu zadovoljavajući. Hvala, grobari moji predivni 🫶 Spoiler Fillam pogotovo, za Eddarda sam znala da će da bude enabler 😅 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Dejm razocarala si me ko navijacica i kao neutralka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) 37 minutes ago, Eddard said: Jel zna neko koja je pozadina ove predstave i zašto baš sad ovakav performans u osetljivom trenutku, sns-ovci sad to dele kao argument protiv studenata: Predstava je iz 2012, još je tada bilo primedbi na tu scenu između ostalog. Quote Deo glumačke ekipe koja je vratila uloge, kao i deo publike, imaju primedbe na scenu povraćanja po srpskoj zastavi. Kako tu scenu obrazlaže reditelj Oliver Frljić? “Glumica Tamara Krcunović na početku te scene pokazuje stvari koje je Zoran Đinđić imao kod sebe u trenutku kada je ubijen, njegovu košulju, i onda počinje povraćati po zastavi. Ja mislim da ono u što se patriotizam može pretvoriti kod normalnih ljudi ne može izazvati drugačiju reakciju nego povraćanje. Ako je Legija patriota, a srbijansko društvo je dugo bilo uveravano da jeste, ako je Radovan Karadžić patriota, ako je Slobodan Milošević patriota, onda mislim da svaki normalni građanin u ovoj zemlji ima problem sa patriotizmom i simbolima, odnosno fasadom iza kojih se taj patriotizam krije. “ Svaki put kada se ova predstava igra, režimski branioci Srbije mogu da izvuku ovu scenu kao nekakav adut. A zašto baš sad igraju baš ovu predstavu, nemam pojma ali mislim da smo došli do tačke gde nikoga ko podržava studente ili proteste više nije briga za ovakvu propagandu, a kod podržavalaca režima je efekat iste ušao u zasićenje. Edit: Kako ocenjuješ šanse za konverziju tašte u ovim okolnostima? Edited 22 hours ago by Smrtokapa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago ❤️ 6 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Dejm razocarala si me ko navijacica i kao neutralka. Dobro, volim i tebe. Em si moderator, em bi uvek da budeš u centru pažnje... 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 14 minutes ago, DameTime said: Jesam zla ako se smejem ovoj Vučić-babi što je pala s bicikle? I da si je gurnula s bajsa ne bi bila zla. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts